- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.121
Aaaaaaa ne güzel aynı kaderi paylaşmışız senin ilk gebeliğin miAaa...benim gibisin sende bende 1 tup bebek denemesinden sonra doğal yolla hamile kaldım ve bende bayram günü öğrendim hamile olduğumu .
canım ben ctesi ilk defa gittim kalp atışı için 10 ekim dedi, ikinci randevumuz 12.haftada olucak dedi doktorCanım kaç günde bir gidiosun sen doktora
Bu 8. Hafta gelene kadar ben dokuz doguracam strestenSagol cnm tesekkur ederim.hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah.sana katiliyorum cnm.bos gebeligimdede 8.haftaya kadar bekletmisti doktor.erkenden gidip moralimi bozmak istemiyorum.bekliyim 8.haftada hersey belli olur insallah
Hic sormaBu 8. Hafta gelene kadar ben dokuz doguracam stresten
Bende düsünmüyorum ailelere demiycem. Iki arkadasa tek söyledim malum gurbette tek basina zor bi yardima kosarlar en azindan.Kızlar selam napiyosunuz? Zaman gecmek bilmiyor ya nasil olacak boylekalp atisini duysam rahatlicam. Birde yakinlariniza soylediniz mi? Benim sadece esim biliyor. 3 olana kadar soylemeyi düşünmüyorum bundan once bi dusugum oldugu icin riskli donemi atlatalim diyorum. Diger türlü insan daha cok üzülüyor
Masallah cnm :) darisi basimiza.Bizde kalp atisini duyduk ve bebisi gorduk darısı herkesin başına çok güzel bir duygu çok şükür Rabbime:))
Cok tesekkur ederim cnm simdi ciktim.doktorda tabi degistirdim doktorunu ayni seyi soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve iliskiyi yasakladi Rabbima cok sukur keseyi gorduk. Miktarda artma olursa renk kirmiziya donerse hemen gelmemj soyledi. Hepinizden Allah razi olsunKızlar merhaba bir süredir yazmamıstım. Nasıl gidiyor hamilelikler? :)
@sesiil A Aybelis kızlar kahverengi akıntı bende de oldu pazartesi günü, panikle önce üniversitedeki kadın dogumcuya sonra da özeldeki doktoruma danıstım. İkisi de ultrason muayenesinde sıkıntı olmadıgı sürece böyle akıntıların normal oldugunu, akıntı pembe ya da kırmızı olursa o zaman bildirmem gerektigini söylediler. İçinizi rahat tutun, insallah bir sey olmaz Allah'ın izniyle :)
Bende yeni hamileyim akinti bendede var gebelikten oluyomus hayirli olsun buarada:)Merhabalar mayıs anneleri;
Ben de araniza yeni katiliyorum cok yeni ogrendim hamileligimi henüz hcg tstlerini tekrarliyrz insallah saglikli bir gebelik yasiyorumdur bnde mayis ayinda minigime kavusurum:)
Sizlere sorum olacaktı afedersiniz de beyaz akintnz oluyrmu bazen de su gibi akntm olmaya basladi henuz doktora gtmedm telefonda gorusuyrz test snuclariyla ilgili..bu yzden endise duymaliyim yoksa hormonsal birseymidir smdiden tesekkurler..herkese hayirli guzel hamilelikler dilerim.
Canım o oluyor merak etme afedersin altına yapmış gibi oluyor insan:)Merhabalar mayıs anneleri;
Ben de araniza yeni katiliyorum cok yeni ogrendim hamileligimi henüz hcg tstlerini tekrarliyrz insallah saglikli bir gebelik yasiyorumdur bnde mayis ayinda minigime kavusurum:)
Sizlere sorum olacaktı afedersiniz de beyaz akintnz oluyrmu bazen de su gibi akntm olmaya basladi henuz doktora gtmedm telefonda gorusuyrz test snuclariyla ilgili..bu yzden endise duymaliyim yoksa hormonsal birseymidir smdiden tesekkurler..herkese hayirli guzel hamilelikler dilerim.
Senin adına cok sevindim canım :) Doktorunu degistirmen de iyi olmus bence, öyle insanı panikleten doktorları hic sevmiyorumCok tesekkur ederim cnm simdi ciktim.doktorda tabi degistirdim doktorunu ayni seyi soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve iliskiyi yasakladi Rabbima cok sukur keseyi gorduk. Miktarda artma olursa renk kirmiziya donerse hemen gelmemj soyledi. Hepinizden Allah razi olsun
Tesekkur ederim canim sorun mu var demstm byle surekli islaklik su gbi grunce korkmstm icim rahatladi:) senin de bebisin hayirli olsunBende yeni hamileyim akinti bendede var gebelikten oluyomus hayirli olsun buarada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?