2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
arkadaslar okuyalım !

nane hamilelere zararlımı,
Nane hamileliliği zararlı olduğu anlaşılmıştır Hamile kaldığınızda mide bulantıları başladığında çözüm aramaya başlarsınız ve araştırmalar naneyi gösterir ve bunun kullanılması da dozunda olmalıdır. Hamilelikte size zarar verebilir ve düşük riski de olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim doktorunuza sormadan naneyi tüketmeyiniz.

Anne karnındaki rahim incelttiği için gebelerin buna daha çok dikkat ederek bu bitkiyi kullanması gerekmektedir.Gebeliğin ilk birkaç ayında gerektiğinden fazla nane yemek düşük riskini daha çok ortaya çıkarır.Mide bulantılarına istinaden, kuru nane çay gibi kaynatıp haddinden fazla tüketerek içilirse hamileliğin ilerisi dönemlerinde olumsuz ve kötü bir sonuç verir. Bir üniversitede yapılmış olan bir araştırmaya göre Isparta köylerinde kaynatıp içtikleri nanenin hamileliği kötü etkilediği ortaya çıkmıştır.

Isparta şehrinde kaynatıp içtikleri nanenin çoğalma sayısını araştıran bir üniversite bayan hastalıkları ve çocuk doğum uzmanı olan doktorlarımız bu yaptıkları araştırmadan sonra naneyi çay gibi kaynatıp içmelerinin hamileliğin gelişip ,büyümesini engellediği ortaya çıkarmıştır.önce kobay olarak kullandıkları farelerde sonrada insanlarda deney olarak kullandıkları çay gibi demlenerek tükettikleri nanenin rahim içi zarı üzerindeki sonuçları araştırdıklarını ifade eden doktorlarımız sık sık tükettikleri nane çayı rahmimizi içindeki zar hücrelerine zarar verdiğini ve bununda hamilelik olasılığını azaltmış olduğunu doktorlarımız tespit etmişlerdir Bazı insanlarımız bu bitkiyi bilinçsizce tükettikleri için kendi sağlıklarını etkiledikleri için bunları bilinçlendirmek için doktorlarımız yaptıkları araştırmalarda patoloji ve biyokimya bölümleri destek vermiştir.

Sagol cnm tesekkur ederim.hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza insallah.sana katiliyorum cnm.bos gebeligimdede 8.haftaya kadar bekletmisti doktor.erkenden gidip moralimi bozmak istemiyorum.bekliyim 8.haftada hersey belli olur insallah

Bende düsünmüyorum ailelere demiycem. Iki arkadasa tek söyledim malum gurbette tek basina zor bi yardima kosarlar en azindan.
Özellikle esimin tarafina söylemem ilk gebelik düsükle sonuclandiktan sonra anam tlf üzere tlf tüm sülale aradi bide güzel seyler söyleseler. Güya gecmis olsuna ariyolar ben masustan düsürmüsüm gibi konusutular dahada morelimi bozdular. Keske cocuk dogduktan sonra söylesem o kadarda gizli kalmaz malesef

ah kızlar ah bende ıple cekıyorum ultrasn ve ıkılı test zamanımı ; en son 6+0 da gıttım kontrole doktor 12. haftanda gel dedı tetsıde yapalım ıkı ıkı gelme dıye dedı ; dusunsenıze 1 ay ınsanlar zor beklıyor ben bıde 1 ay ıkı hafta beklemıs oluyorum. ALLAHTAN 3 hafta kaldı kontrole

Merhabalar mayıs anneleri;
Ben de araniza yeni katiliyorum cok yeni ogrendim hamileligimi henüz hcg tstlerini tekrarliyrz insallah saglikli bir gebelik yasiyorumdur bnde mayis ayinda minigime kavusurum:)
Sizlere sorum olacaktı afedersiniz de beyaz akintnz oluyrmu bazen de su gibi akntm olmaya basladi henuz doktora gtmedm telefonda gorusuyrz test snuclariyla ilgili..bu yzden endise duymaliyim yoksa hormonsal birseymidir smdiden tesekkurler..herkese hayirli guzel hamilelikler dilerim.

Cok tesekkur ederim cnm simdi ciktim.doktorda tabi degistirdim doktorunu ayni seyi soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve iliskiyi yasakladi Rabbima cok sukur keseyi gorduk. Miktarda artma olursa renk kirmiziya donerse hemen gelmemj soyledi. Hepinizden Allah razi olsun

Bende yeni hamileyim akinti bendede var gebelikten oluyomus hayirli olsun buarada:)

Canım o oluyor merak etme afedersin altına yapmış gibi oluyor insan:)

Senin adına cok sevindim canım :) Doktorunu degistirmen de iyi olmus bence, öyle insanı panikleten doktorları hic sevmiyorum

Kızlar ne zamandır yazamadım cuma bekliyordum adeti test yaptim çizgi çifti. Doktora gidemedim daha,, face acarsanız Mayıs 2017 diye beni de unutmayın, ,27 Mayıs gözüküyor nasip, ,

Kızlar doktora dedim bulantim çok fena bulantı ve kusma varsa bu çok iyi iyi tutundugunu gösterir dedi bende de ikiside mevcut çok şükür:)) kusuyorum diye sevinmeliyiz yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…