2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar doktora dedim bulantim çok fena bulantı ve kusma varsa bu çok iyi iyi tutundugunu gösterir dedi bende de ikiside mevcut çok şükür:)) kusuyorum diye sevinmeliyiz yani:)))
Canım bende kusma yok ve midem çok bulanmıyor arada bir yokluyor kan testine göre 3+6 yım endişelenmeli miyim

Canım bende kusma yok ve midem çok bulanmıyor arada bir yokluyor kan testine göre 3+6 yım endişelenmeli miyim
Yok be canım benim 5-6. Haftalarda bulandı 1 hafta 10 gundur de kusma ile devam ediyoruz seninki daha minnak ancak yerleşiyor ilerleyen zamanda deserek yerleşecek o zaman başlar bulantı ve kusman şimdi ye iç sonra kilo veriyorum çünkü yiyemiyorsun :)))

haftaya randevum var sat a göre haftaya 6 haftalık olcak ama kese görünür mü

Sevindim canım. Öbürü de böyle olsaydı ya :) sen iyi ol bebiş iyi olsun da gerisini boşver. Oldu bitti. Dikkat et artık kendine :)

Aynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)
Amin inşallah canım :) ama etrafında hamileliği zor geçen o kadar çok insan var ki anormallik varmış gibi geliyor bana da sürekli netten araştırıyorum :) sen kalp atışlarını duydun mu ben hayırlısıyla yarın gidecem hem kalp atışı hem de tahliller için hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Aynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)
Amin inşallah canım :) ama etrafında hamileliği zor geçen o kadar çok insan var ki anormallik varmış gibi geliyor bana da sürekli netten araştırıyorum :) sen kalp atışlarını duydun mu ben hayırlısıyla yarın gidecem hem kalp atışı hem de tahliller için hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…