2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bulantilar basladimi? Ozellikle sabah bulantisi var bende. Sukur kusma yok ama surekli bi bulanti keyifsizlik insAllah cabuk gecer.

Baska doktora gitme ihtimalin yok mu canim? 7. Haftanda kalp atisinida duyarsin ki bat degerin masallah cok guzel yukselmis. Gozukmesi gerek aletler eski oluncada gozukmuyor tek kese gozukuyor canim endiselenMe

Kalp atışı hakkında bilgi de mi vermedi hepimiz onun kaygısından kalp atışı var mı sağlıklı mı vs. Dr ları da anlıyorum çok kalabalık vs.ama biraz daha hassas davransbilseler keşke

kızlar beta hcg 300 cıktı daha once 3 gebelıgım 8 haftalık ıken kurtajla sonlandı .cok korkuyorum inş bende mayıs 2017de anne olabılırım

kızlar beta hcg 300 cıktı daha once 3 gebelıgım 8 haftalık ıken kurtajla sonlandı .cok korkuyorum inş bende mayıs 2017de anne olabılırım

Dur hemen kotu dusunme heyecanini yasa hayirli olsun canim tebrikler guzel guzel artar degerin merak etme. Kotu enerji yollama bebisine

Baska doktora gitme ihtimalin yok mu canim? 7. Haftanda kalp atisinida duyarsin ki bat degerin masallah cok guzel yukselmis. Gozukmesi gerek aletler eski oluncada gozukmuyor tek kese gozukuyor canim endiselenMe
Cok sagol cnm.olmadi oyle yapim.ozel bi hastaneye gidim.baksinlar benimde icim rahat etsin.evet cnm dedigin gibi hem karindan bakiyo hemde aletler milatlik.kadinda zaten havalimi havali soru soruyorum cvp vermiyo.

Insallah cnm.allahim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin.benimde bundan onceki bos gebelikti.bende bu yuzden cok endiseliyim gozume uyku girmiyo.ama sagolsunlar burda kizlar moral veriyo paylasmak cok guzel.sagolun kizlar bu yolculugu hep birlikte tamamlariz insallah

Seninle tarihlerimizde yakin cnm benimde 13 mayis dogum tarihi.sen bebegide gorebildin dimi.benim karindan bakti.senin nasil gordu bebegi alttanmi
Evet tarihler yakin canım... Ya benim olay haftaya tam netlik kazanacak bu gidisle... Neden diye sorarsan, Ben ilk gebelik kontrolune gittigimde 1 kese net goruldu ( 5 + 6 günlük idi ) ama ikinci bir kese daha var sanki dedi doktor. Ama cok kucuk oldugu icin emin olamadi. O yüzden haftayı sabirsizlikla bekliyorum ve icim icim yiyor bir aksilik olacak diye. Umarim ikiz olarak devam edebilirim

canlar selam tekrardan ya kızlar suan adet dongumun ıcındeyım vucut henuz hamılelıge alısmadı sanırım belıme kasıklarıma agrılar vuruyor ; acaba dıyorum vucut adet dongusunde ondan mı boyle tepkıme verıyor. bırde tuvalette azcık bır ıkınmam olsa bıde ıgne batar gıbı canım yanıo kasıgımda oda bu ıkı gundur basladıç. rahımmı buyuyor acaba

Ayy masallah cnm.insallah ikiz bebistir.allah saglik versin.guzel haberler olsun cnm.ya hepimiz ayni duygulari yasiyoruz.hepimiz bir araya gelsek sohbet hic bitmez:)) guzel haberler al insallah cnm bekleyen herkes insallah.

Cnm bebek buyudugu icindir.benimde aksam adet sancisi gibi agrim vardi uyuyamadim korktum dusukmu oluyo diye.sukur biseyim yok iyiyim.o kesen buyudugu icin kaslarinin genislemesindendir.

Ayy masallah cnm.insallah ikiz bebistir.allah saglik versin.guzel haberler olsun cnm.ya hepimiz ayni duygulari yasiyoruz.hepimiz bir araya gelsek sohbet hic bitmez:)) guzel haberler al insallah cnm bekleyen herkes insallah.
Ayy sagolasın canım yaa... Allah sesini duysun insaallah. Valla burasi da olmasaa tırlatacaz hepimiz

Cok sagol cnm.olmadi oyle yapim.ozel bi hastaneye gidim.baksinlar benimde icim rahat etsin.evet cnm dedigin gibi hem karindan bakiyo hemde aletler milatlik.kadinda zaten havalimi havali soru soruyorum cvp vermiyo.
Sen degistir o doktoru canım... Ne o öyle en sevmedigim insan tipi Böyle günlerde bir de onların afrasını mı cekecegiz yani..

Benim en başından beri kasık ve bel ve böbreklere vuran ağrılar oluyo ve adete saatler kala altta bi his olur ya o da sürekli var. Hamileliğin ilk aylarında bunlar normalmis rahim genisliyormus dayanılmaz ağrı ve kanama olursa doktora gidin deniyor.

Kızlar sizde de ayağa kalkınca sanki adet kanaması olacakmış gibi bir his oluşuyor mu? Oturunca geçiyor o yüzden sürekli sıcak ve oturma veya yatma isteği oluyormu ?

Kızlar sizde de ayağa kalkınca sanki adet kanaması olacakmış gibi bir his oluşuyor mu? Oturunca geçiyor o yüzden sürekli sıcak ve oturma veya yatma isteği oluyormu ?

suan hemen hemen aynı hıslerı yasıyorum canım emın ol ; suan ısyerınde olmasam pofıdık ev terlıklerımı gıyıp pelus battanıyemı alıp tv koltuguna sinmek ıstıyorum kedıler gıbı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…