2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 3 gündür kasıklarından leğen kemiklerime doğru ara ara Sancı oluyor çok kötü değil ama ağrıyor işte Dr yi Aradım kanama yoksa gelme dedi pazartesi zaten geleceksin dedi .sizdede var mı

hem de nasil ozellikle aksamlari ya da hic beklemedigim bir zamanda oluyor on bes dakika falan suruyor en az iki buklum yuruyorum o derece... aslinda agri olmamasi lazim doktora soracagim randevu zamani sen sordun mu neden olurmus?

Bizim sağlık ocağında yapılmıyormuş

Gunaydin Canım... Hadi insaallah duyarsin kalp atısını. Rahat ol kasma kendini. He bir de fırsatın olursa cikolata ye muayeneye girmeden, canlandırır diyorlar

Aslinda esine soylesen? Malum ozel birseyler geçecek aranizda daha temkinli olur erkekler ayni canim sen hic uzulme. Bende söylemesem aklina gelmez asla
Evet hanımlar sanırım bende mayis ayinda 2. Bebegimi kucagima alıcam... tecrübeli anneyim anlayacağınız güzel paylaşımlar yapabileceğimiz güzel zamablar geçirelim umarım
Selammmm hosgeldin

Canim en son gittigimde dr bol su icmemi, idrar torbasi sikistignda rahmi daha net.gördüğünü soylemsti. 3 sene omce ogluma gittgimdedr 3 aylığa kadar su icmistim.

Öncelikle hayırlı olsun ya bendede mide bulantısı çok var sabah akşam demeden oluyo kusuyorum afedersiniz geceleri de midem cok bulanıyo uyuyamıyorum

Öncelikle hayırlı olsun ya bendede mide bulantısı çok var sabah akşam demeden oluyo kusuyorum afedersiniz geceleri de midem cok bulanıyo uyuyamıyorum
Aynen bende öyleyim etrafımdaki arkadaşlarıma sorduğumda bulantıları az olan ve geç başlayanların erkek bebeği oldu ama karşı komşum var 7 aylık hamile hala öğürmeleri devam ediyo kızı olacak bakalım bulantısı çok olanların kızı olacak mı

Benimde içime kız diye doğuyo ama eşim erkek diye tutturdu çin takviminde de erkek çıkıyo hayırlısı olsun ama bende mide bulantısı sürekli var

Çok şükür bin şükür benimki ikiz bulantım var baya cinsiyetleri belli olunca yazayım Ekşiyi yemekte çok zorlanıyorum Her gün tatlı şeyler düşünüyorum Olmadı rüyamda yiyorum Ağzımın içinde garip bir tat var geçmiyor Acımsı gibi benim gibi olan var mı

Bende rüyamda yemekler görüyorum iştahlı iştahlı yiyorum ama uyanınca yemek falan görmek istemiyorum seninkiler ikiz oldugu için daha cok rahatsız olursun heralde

Benim kalbime 1 kız 1 erkek doğuyor Bazende ikiside mi erkek acaba
bazende ikisi kız mı????
Rabbimiz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün, Aklı başında vatana millete faydalı,
kendileriyle gurur duyacağımız , bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Akrabalarımızdaki bütün güzel huyları toplayan
RABBİMİZ GÖNLÜMÜZE CEMALİYLE NASİP ETSİN...
İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN
BİR HAMİLE GÖRSEM BANA DUA ETSE DERDİM O YÜZDEN HEPİMİZ BÜTÜN ÜMMETİ MÜSLÜMANA DUA EDELİMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…