- 8 Ağustos 2016
- 367
- 288
- 23
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.241
Canım allah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duymayı nasip etsinKizlaaaaar gunaydin 6+3 teyiz bugun 11:30 da doktor randevum var.kalp atışını duyabiriliz insallah cok heyecanlıyım ve tedirgin aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum ama engelde olamıyorum ..lutfen dua edin hayirlisiyla duyuyum bebeğimin kalbini
Ben hic düzenli beslenemiyorum resmen mide bulantıları beni cok kotu yaptı Can'ımda hic bisi istemiyoKızlar ne yiyip içiyorsunuz ben süt peynir yoğurt yumurta falan yemeye gayret ediyorum uykudan kafamı kaldıramıyorum da
canım ben daha yaptırmadım ama doktorum aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi orda yaptırıcam öyle bi hakkımız varsa kullanalım boşuna para vermicem özeleDoktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
canım bu rutin testleri sağlık ocağınızda yaptırın , rubella toxoplazma,hemoglam ve hormon testlerini bedavaya yaptılar sadece idrar yapılmıyor imiş, ben de özel hastaneye gideceğim yarın, sonuçları da gösteririm, şimdiki planım her doktor randevumdan önce sağlık ocağından testleri yaptırmakDoktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
Daha mide bulantılarım başlamadı fakat iştahsızlık varBen hic düzenli beslenemiyorum resmen mide bulantıları beni cok kotu yaptı Can'ımda hic bisi istemiyo
Kızlar 3 gündür kasıklarından leğen kemiklerime doğru ara ara Sancı oluyor çok kötü değil ama ağrıyor işte Dr yi Aradım kanama yoksa gelme dedi pazartesi zaten geleceksin dedi .sizdede var mı
ayy ne güzel maşallah, ben de yarın sabah 8.45 randevum inş bende görürümSelam kızlar, 5+3 keseyi gördük, ilk resmimizi aldık doktordan :)
Buz dolabının üstüne astık, gelip geçip bakıyoruz hep eşimle :)
canım benim başlamadı daha inş da başlamazzzBir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
aa evet benim ilkinde tutmuştu kız çıkmıştı, kızım oldu, şimdi baktım erkek diyor :)ben de baktım erkek görünüyor. kızımda da tutmuştu. hayırlısı neyse o olsun bakalım
günaydın canım sana daaa , herkese günaydınnGunaydiiinn
Aynen soyle doyasiya yemek yedigimi hatırlamiyorum son 1 haftadırDaha mide bulantılarım başlamadı fakat iştahsızlık var
Günaydın canım, benim sabahları bulantım çok oluyor 2-3 defa banyoya koşuyorumBir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
Canim eger devlette devam ediceksen malesef tutum boyle.istersen bi ozele git rahatla imkan varsa
yok canım ya ben sormasam hiç bişey söylemicekti sanki, yarın gidip ult ve kan sonuçlarımı alayıp başka bi dr a gidicem
Kalp atışı hakkında bilgi de mi vermedi hepimiz onun kaygısından kalp atışı var mı sağlıklı mı vs. Dr ları da anlıyorum çok kalabalık vs.ama biraz daha hassas davransbilseler keşke
canım ben daha yaptırmadım ama doktorum aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi orda yaptırıcam öyle bi hakkımız varsa kullanalım boşuna para vermicem özele
benim de akşamları sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ bacağıma vuruyor ağrısı, işte çok yoruluyorum herhalde akşam ağrı tutuyor, uzanınca geçiyor
ayy ne güzel maşallah, ben de yarın sabah 8.45 randevum inş bende görürüm
canım benim başlamadı daha inş da başlamazzz
aa evet benim ilkinde tutmuştu kız çıkmıştı, kızım oldu, şimdi baktım erkek diyor :)
evet oyle genel bir kani var ama kesinlikle yanlis diyebilirim doktorum muayene her gittiğimde hemsiresi beni wc ye sokuyor iyice bosaltin ki doktor bey gorebilsin diye.. ilk basta ben de sasirdim sonra bir ara sordum internetteki kulaktan dolma bilgileri birakin artık lutfen dedi zaten cihazlar falan cook kaliteli en yakin zamanda yine giderim insallah..Kizlar ilk muayeneye giderken idrara sıkısıkmı gidiyoduk oyle bisey kalmis aklimda ??
Ilk beta testim 624 idi ( 11.günde ) iki sonra tekrarladigimda 1392'ye cıkmıstı. Yani iki katından biraz daha fazla yükselme oldu bende.Peki beta hcg nasil artiyordu 2 kat mi 3 kat mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?