2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Onionci canım yenı duydum ; üzülme emi hem bak RABBIM anne rahmıne de bebege de oyle bır mekanızma vermıskı ; saglıklı olmayan olusumlar kendısını atarmıs kuzum ; hem belki ileride daha da uzulcegın bısey cıkardı ALLAH korusun. şimdi arkası daha hızlı gelıcektır emın ol. cok gecmıs olsun

Canım allah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duymayı nasip etsin

Doktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
canım ben daha yaptırmadım ama doktorum aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi orda yaptırıcam öyle bi hakkımız varsa kullanalım boşuna para vermicem özele

Doktora gittikten sonra kan testlerinizi nerede yaptirdiniz ve fiyat ne tuttu? Rubella toxoplazma ve kan testleri ile idrar testleri.
canım bu rutin testleri sağlık ocağınızda yaptırın , rubella toxoplazma,hemoglam ve hormon testlerini bedavaya yaptılar sadece idrar yapılmıyor imiş, ben de özel hastaneye gideceğim yarın, sonuçları da gösteririm, şimdiki planım her doktor randevumdan önce sağlık ocağından testleri yaptırmak

Kızlar 3 gündür kasıklarından leğen kemiklerime doğru ara ara Sancı oluyor çok kötü değil ama ağrıyor işte Dr yi Aradım kanama yoksa gelme dedi pazartesi zaten geleceksin dedi .sizdede var mı

benim de akşamları sağ kasığım çok ağrıyor hatta sağ bacağıma vuruyor ağrısı, işte çok yoruluyorum herhalde akşam ağrı tutuyor, uzanınca geçiyor

Selam kızlar, 5+3 keseyi gördük, ilk resmimizi aldık doktordan :)
Buz dolabının üstüne astık, gelip geçip bakıyoruz hep eşimle :)
ayy ne güzel maşallah, ben de yarın sabah 8.45 randevum inş bende görürüm

Bir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
canım benim başlamadı daha inş da başlamazzz
ben de baktım erkek görünüyor. kızımda da tutmuştu. hayırlısı neyse o olsun bakalım
aa evet benim ilkinde tutmuştu kız çıkmıştı, kızım oldu, şimdi baktım erkek diyor :)

Kalp atışı hakkında bilgi de mi vermedi hepimiz onun kaygısından kalp atışı var mı sağlıklı mı vs. Dr ları da anlıyorum çok kalabalık vs.ama biraz daha hassas davransbilseler keşke
yok canım ya ben sormasam hiç bişey söylemicekti sanki, yarın gidip ult ve kan sonuçlarımı alayıp başka bi dr a gidicem

canım ben daha yaptırmadım ama doktorum aile hekimliğinde yaptırabilirsin dedi orda yaptırıcam öyle bi hakkımız varsa kullanalım boşuna para vermicem özele

ozelde yaptirdim 7tup kan aldilar ve tam idrar tahlili yapildi normal kontrolum oldugu icin ucret odemedim zaten 15gunde bir 60tl aliyorlar..

Arkadaşlar benim bir kızım birde oğlum var bu üçüncü gebeliğim tabi en çok merak ettiğim konu cinsiyet 2. gebeliğimde yani kızımda çok araştırdım netten ve aklıma yatan en mantıklı bulgu; kız bebeklerin anne karnında daha fazla hormon salgıladıkları için erken gebelik döneminde anneyi daha fazla rahatsız ettiğiydi. bunu doktorum da onayladı yani ben ilk gebeliğimde oğluma hamileyken mide bulantılarım 7+3 lerde filan başladı ve 2 ay sonra geçti hatta merakla beklerdim ne zaman öğüreceğim diyedaha sonra kızıma hamileyken bulantılarım çok erken başladı ve ben doğuma girdiğim günün sabahı yine istifra edip öyle doğuma girdim belirtilerimizi yazarak bu tezin doğruluğunu ortaya koyabiliriz belki bizden sonrakilere de bir ışık olur

Kizlar ilk muayeneye giderken idrara sıkısıkmı gidiyoduk oyle bisey kalmis aklimda ??
evet oyle genel bir kani var ama kesinlikle yanlis diyebilirim doktorum muayene her gittiğimde hemsiresi beni wc ye sokuyor iyice bosaltin ki doktor bey gorebilsin diye.. ilk basta ben de sasirdim sonra bir ara sordum internetteki kulaktan dolma bilgileri birakin artık lutfen dedi zaten cihazlar falan cook kaliteli en yakin zamanda yine giderim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…