2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar dün doktora gittim.idrarımda çok miktarda lökosit çıktı.tek içimlik bir toz verdi.sizlerde bu şekilde bı sıkıntı oldumu hiç.sanırım idrar yolu iltihabı olmuşum

kızlar dün doktora gittim.idrarımda çok miktarda lökosit çıktı.tek içimlik bir toz verdi.sizlerde bu şekilde bı sıkıntı oldumu hiç.sanırım idrar yolu iltihabı olmuşum
Bende oldu canim cok sayida bakteri lokosit hamileligimden 1 ay once, sonra 1 ay icinde gunde 3 litre su ictim 1 ay sonra tekrar idrar tahlili verdim hicbirsey kalmadi. O dedigin tozu ben onceki hamilelegimde kullandim ise yaradi. İdrar yollari enfeksiyonu ozellikle 6. Aydan sonra cok gorulen birseymis.

canım ben 8. haftadayım ama. oyuzden biraz tedirgin oldum. sen kaçıncı ayda kullandın

Günaydınlarrr daha öncede duymuştum kalp atışlarını ama dün rutin sonuçları göstermek için tekrar gittim doktoruma girmişkende gel bidaha bakalım dedi idrara da sıkışık değildim karından pek görnmedi vajinal bakıp kesin haftasını söyleyelim dedi baktık ve o kadar net gördüm ve duydukki kalp atışlarını böyle bi mucize yok kızlar şimdi bile gözlerim doldu :) inanamadım dün tam 1cm olmuş bebeğim ve doktor kalp atışları çok güçlü çok güzel dedi çok mutluyum
Bu arada çok şülür testlerin hepside sorunsuz çıktı ve bgn tam 7+1 olduk :)

Off kızlar çok kötüyüm usg ye göre 8 hafta olduk ama kalp atışı görülmedi pazartesi tekrar gel dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…