2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne güzel aman kimsede olmasın bu bulantışar mide sıkıntısı.. Ben beşinci haftadan beri çekiyorm 8 haftamdayım şimdi bulantım yok ama mide ağrısı yapıyor bi şey dokunmuş gibi 7/24 bu haldeyim sabahları uyanmaya korkuyorm yemek yapamıyorm tiksinme felan yok ama midemden dolayı fazla ayakta duramıyorm eşim sağolsn idare ediyor okulada başlayamadm rapor aldım dua edin banada Rabbim hayırlısıyla geçirsin ilerisi için çok gözüm korkuyo

Evet ultrasona girerken sıkışık olması gerek idrarın canım
Tamam canim sagol
Kizlar göğüs agriniz nasil ? Benim dünden beri azaldi bastirinca acıyor salidan once yururken bile acirdi. Endiseleniyorum sabah olsa bi an once
Ben gece sagdan sola donerken agrisina uyaniyorum
Bir de mide bulantılarınız başladı mı? Benim tek belirtilerim yorgunluk ve göğüs hassasiyeti.
Bugun 6+0 hic bulantim yok cok nadiren ogurme hissi oluyo oda kokuya hassasimdir normaldede olurdu

Kizlar dopler cihazinin zararli oldugunu biliyomusunuz bugun int arastirrken gordum.isi yaydigi icin sakincaliymis mecburi durumlarda kisa tutulmaliymis

benim ilk tup tedavisinde bir oglum var cok sukur sonra 2 tane negatif tup tedavisi ardindan da yine pozitif tedaviyle kizim var biz bunlara sukur ediyorduk Rabbim bir de mucize gonderdi yedigim ignelerin ictigim ilaclarin haddi hesabi yok
Haklısın canm . O iğneler mahvediyor zaten insanı benim yaşım henüz 21 benimde 1 tüp bebek denemem oldu hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor günler gecirmisdim . Tanıdığım herkesin bebeği vardı etrafımda okadar çok bebek vardiki kıskanmak demeyeyimde insan hevesleniyordu istiyordu. Çok şükür bu doğal yolla geldi bana

Benim de 17 temmuz sat benimdr geç döllenme canım :)

Of sorma benimde mide bulantım var istifra etmiyorum ama çok bulanıyo ya aç kalınca hemde nasıl bulanıyo bugünde 10 da kan tahlili vermem lazım aç bekliyorum ama çok kötüyüm napıcam bilmiyorum

Bnce normal doktora be zmn gitceksn tekrar cnm

canım normalde 10. haftamda gidicektim doktor kan testı ıdrar testı snuclarını saolsun watsaptan söledi :) 10. haftanda ıkı ıkı gıt gel yapma dedı 12. haftanda gel ki ikili testide yapalım dedı 18 ekim civarı falan gidicem kzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…