2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dogru diyosun canim.en guzeli visne suyu kaynatmak cok guzel sut yapar.icine bide kabuk tarcin miss

kızlar merhaba,

bikaç tavsiyede bulunmaya geldim, dün bebeişim için ilk kez alışverişe gittim daha önce avm leri gezip ve netten aşağı yukarı fiyat takibi yaptım, eminönü havuzluhan gidilesi bir yer, mutlaka istanbulda olan arkadaşlar gitsin, mümkün ise hafta içi gidin, eksi bir kat tek bir firmaya ait ben orayı pas geçtim, -1 de bebek için çok uyguna eşyalar buldum, bebek arabaları, park yatak ve araç koltuğu puset için ise -2 de yine bir mağazadan aldım. inanın arabaların en pahalısı 300 tl araç koltukları ise çok kaliteli ve 50 tl den başlıyor. chicco ve bebymee ürünleri mağazaların yarısı fiyatı, kılık kıyafet deseniz herşey 3 yada 4 adet 10 tl, hastane çıkışları 35 tl ye alınabiliyor. benim için çok karlı oldu tavsiyemdir.

bende nisan başı gibi hazırlarım diye düşünüyordum ama böyle konuşunca vede düşününce tedirgin oldum Allah korusun erken doğum olur falan hazır etmek lazım galiba biran evvel :)
Off hazırlancak alıncak o kadar çok şey var kii.. Keşke böyle biri herşeyi benim yerime incelese araştırsa seçse ve alsa ben de sadece parasını ödesem

Kızlar 2 gündür burnum durup dururken kanıyor, araştırma yaptım normal yazıyor ama sık sık kanaması beni tedirgin etti, bu durumu yaşayan var mı, ne gibi tedbir aldınız ya da doktoru bilgilendirdiniz mi?
Benmki çok nadir kanıyor yani peçeteye geliyor az bişey silince .akmıyor öyle.geçen gece kanamış yastığa damlamış 1-2 damla ufaktan. doktora demedim norml die

gebelikte kan hacmi arttığı için yüzeyel damarlarda basınç ve gerginlik artar, varisler artar. Burun içi damarlarıda yüzeyel damar olması sebebiyle burun kanamaları artabilir. Özellikle kişide bahar alerjisi ya da alerjik rinit gibi burun içi hassasiyet oluşturan hastalığınız vardıysa da burun kanaması riski artar. Azaltmak için öncelikle kbb doktoruna muayene olmalısınız ki zeminde bir rinit durumu var mı bakılması lazım. Varsa öncelikle rinit tedavisi gerekir. Sonrasında iyi bir nemlendirme yapmak lazım. Bu da eczenelerde satılan serum fizyolojik burun damla ve spreyleriyle olur gebeliğe zararı yoktur. Kuruluk çok fazlaysa nazal nem burun damlası yan etkisi oldukça az olan güçlü bir burun içi nemlendirici ki bana da kbb doktorum önermişti. Burun kanaması gerçekten insanı rahatsız eden bir durum, geçmiş olsun.

Rabbim saglikla dogurup kucagina almayi nasip etsin arkadasim. İnsalllah hayirlisiyla 36. Haftalari hepimiz goruruzde bebislerimiz yeterli gelisime ulasip gelirler kucagimiza. Bolca dua ederek ve kendine bakarak insalllah son haftalari da gorursun canim. Sakin kendini uzme, benim kuzenim 28. Haftadan beri erken dogum riski vardi 38.haftada dogum yapti. Yani rabbim yardim ediyor insallah sende en guzel zamanda bebisini kucagina alacaksin alllahin izniyle

Benmki çok nadir kanıyor yani peçeteye geliyor az bişey silince .akmıyor öyle.geçen gece kanamış yastığa damlamış 1-2 damla ufaktan. doktora demedim norml die
Canım benimki baya durmuyor bir saat falan... Eğer yine olursa arıcam artık doktoru ya da pazartesi randevuda sorarım.. Daha önce hiç olmuyordu

Canim ayni durum bende de oldu. Pazardan beri hareketlerini hissetmiyordum. Az once doktora gittim. Gayet hareketli sen bunu nasil hissetmezsin diye cikisti doktor. O yuzden icini rahat tut sende de bir sey yoktur
İyiyiz şükür şuan harekleri hisseder oldum kıpırdamalr var :) yorgunluktandı sanırım o günkü hali

Canım beğendim bende çanta arayisindayim renkleri de vardır bakalım güzel.

En kısa sürede hazırlamalıyız o zaman
Ya kızlar bende telaş yapıyorum he bu aralar 32. Haftadayim en azından bu hafta hastane cantasi bebek bakim çantasını alayım diyorum zaten hastane çıkisini yıkamıştım yıkar ütülerim yerlestiririm diyorum ama zaman da az gibi geliyor

Banada önceki hafta aile sağlığı merkezinde gittiğimde çantamın artık hazır olması gerektiğini söylediler. Geçen hafta alışverişimizi tamamladık, bu c.tesi annem gelecek beraber yıkayıp ütüleyip hazırlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…