2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bunların dışardan bile belli geniş olmadıkları, modeline aldanma, öncelikliği kullanışlı olması. Ve çok pahalı bence gerek var mı bu kadarına... Ben vermem... 60tl den başlıyor dün paylaşılmıştı burda da, çok güzel çantalar var

Cok guzel tarif etmişsin canim gercekten insan oyle hissediyor. Hem cok güçlü hem acizz. Zaafimdr benm cocuklar. Olmadan once atip tutuyodum. Şimdi ne olur ne olmaz kestiremiyorum

Sağlıkçı olduğunuzdan emin oldum;
Ama mesleğiniz nedir

Merhaba canım, model renk güzel de bebek çantası olarak içinin yeterli büyüklükte olacağını sanmıyorum... Bence mağazasında bir incele derim
İnceledim Can'ım zaten mağazasında gördüm gündelik uygun gibi geldi çünkü çok büyük birşey gündelik kullanımda zor olur sadece biberon koymaya yer yok

Yaa bu evlat aski cok baska. Gec uyandm kiyamam acikmis belli tepiniyor. Nasil konusuyorsam sakinlesip beni dinliyor tik yok. :)))) ben konustugumda hep boyle kolay kolay vurmuyor. Doguncada ins aglamaz konusunca sakinlesir:))) ondan baska kimsemde olmayacak
. en iyi sordasm yoldasm geliyor gibi hissediuorum ❤❤

Kızlar kasılmalarınız ne durumda?dünden beri çok kasılmam var oglumdada böyle olmuştu
Bende birkaç gündür ara ara adet sancısı vuruyor. hergün var 4-5 gündür. vuruyor gidiyor vuruyor gidiyor akşama kadar böyle satte bir 3 satte bir. Ayyy sancılarım başlıyormu neeeeee

Benim de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…