- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.681
INSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)
Aynen canın öyle okuyunca da ne gibi bir müdahale de bulunabilir ki diye düşündüm...Benimde hergun kanio canim ben daha once burun ameliyat gecirdim o yuzden hassaslik var heralde bende diye dusundum dr uma henuz soylemedim genelde hamilelerde oluyomus diye okudum nette
YaaaaBENDE YAŞ HESAPLAMASI YAPTIM DUN. COCUGUM 20 YASINDA IKEN ANNEM KAC YASINDA OLUO BEN KAC YASINDA OLUOM FALAN DIYE. SONRA BAKTIM KENDIMI YASLI HISSETTIM :) AGLADIM BIR SURU
Tesekkurler canim ❤kaydetmstm. Aklimda bulunsunCanım çantam dün geldi. Tahminimden daha kaliteli ve büyük fiyat-performans dengesi gayet iyi tavsiye ederim
Canım ağırlaşırsın giderek bence bir an önce hallet. Erken doğum riski olmasa bile sonlara doğru zor yürüyeceğimiz için zorlanırsınamanın. ben herseye gec kaldım galıba :) daha bebegımın hastane cıkısı bıle yok
Canım bunların dışardan bile belli geniş olmadıkları, modeline aldanma, öncelikliği kullanışlı olması. Ve çok pahalı bence gerek var mı bu kadarına... Ben vermem... 60tl den başlıyor dün paylaşılmıştı burda da, çok güzel çantalar varbebek çantası olarak şu iki çantayı düşünebilirim aslında ama yakından görmem gerekiyor iç bölmelerininde resmi olsaymış iyiymiş.
http://urun.n11.com/bebek-bakim-can...gclid=CNvS6ofExtICFQ4UGwodrfoFbQ&gclsrc=aw.ds
birde şu var beğendiğim
http://www.hepsiburada.com/okiedog-urban-new-trek-gri-p-AILELAB28256
ama bunlarda çok pahalı bilemiyorum bu kadar para vermeli mi
Modelini bize de atar mısınız tekrar, ben bulamadım geçmişteTesekkurler canim ❤kaydetmstm. Aklimda bulunsun
Cok guzel tarif etmişsin canim gercekten insan oyle hissediyor. Hem cok güçlü hem acizz. Zaafimdr benm cocuklar. Olmadan once atip tutuyodum. Şimdi ne olur ne olmaz kestiremiyorumHayatımın en güzel duygusu hiçbir şeye değişmem o sabahki tekmeleriAnnem, anne olunca anlarsın dediğinde off anne diyordum hep böyle söylüyorsun. Başa gelmeyince anlaşılmıyormuş. Kendimi hem çok güçlü hem de çok aciz hissediyorum. Bakalım harika bir macera bizi bekliyor :)
Bende henüz bir şey yok canımKızlar kasılmalarınız ne durumda?dünden beri çok kasılmam var oglumdada böyle olmuştu
Modelini bize de atar mısınız tekrar, ben bulamadım geçmişte
Tamam canım bekliyorum beni etiketleAy internet kaynakli yapamadm.sanrm bida denerm cnm.
Oldu canm bu idiii ❤Tamam canım bekliyorum beni etiketle
Sağlıkçı olduğunuzdan emin oldum;günaydın anneler, yoğunluktan daha alıntı yapmaya bakamadımokuduğum bir iki soruyla ilgili nacizane yorumum şunlardır: gecelik mi pijama takımı mı diye sorulmuş. Normal de olsa sezaryen de olsa en az 1 gecelik ihtiyacınız var ki müdahaleler yapılabilsin, pijama ile sancı dönemindeki sürekli kontrolleri ya da sezaryen sonrası kontrolleri yapmak zor olur, kirlenme ihtimaline karşı 2 gecelik almamız öneriliyor, ben kendim 2 gecelik ve 1 pijama takımı ayarladım.Diğer bir annemizde suyunun azaldığından bahsetmiş öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebeğine zamanında kavuşur, endişelendirmeyim ama suyun azlığında yetersiz sıvı alımının yanında bebeğin üriner sistemi yani böbrek sistemleri kontrol edilir, su fazlalığında da bebeğin gastrointestinal sistem yani mide-barsak sistemi kontrol edilir, takibe alınır. Doktorunuz takiplerini yapacaktır. Bilimsel bir açıklaması yok ama manevi olarak benim de içime sindiği için yazıyorum suyu az olan bir arkadaşımın vücuttan atılmayan tek sıvı zemzemdir inancıyla her gün zemzem içtiğini ve suyunun normale dönüp normal zamanda sağlıklı zamanda doğum yaptığını yaşadık. Manevi olarak aklınıza yatıyorsa şifa niyetine zemzem de içebilirsiniz, hac malzemesi satılan yerlerde küçük şişelerde satıyorlar, sadece güvenilir bir firma olmasına, hijyenik, paketlenme tarihi vs olan ve barkodlu şişelerde satılmasına dikkat edin.Dediğim gibi bilimsel açıklaması yok , bir tavsiye sadece. En önemlisi doktorunuzun tavsiyelerine itinayla uyun, bu işin uzmanı onlar. Süt pompası markasında da kararsız kalanlara tavsiye edilen şu, doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin emzirme eğitim hemşiresiyle görüşün mevcut olan makinalarla göğüs yapınıza uygun mu diye deneyerek karar verebilirsiniz, zaten doğumdan sonra o hemşire hanım yanınıza gelecek önceden tanışmış olursunuz. Göğüs yapınıza göre marka ve modellerin kullanışlılığı değişiyormuş, yani arkadaşınıza iyi gelen marka sizde işe yaramayabilir. Son olarak da doğum yapacağınız hastaneyi değiştirecekseniz bu hafta kararınızı verin. Hekiminiz doğuma kadar en az 2 kere sizi muayene etmeli ki doğumda olabilecek riskleri planlayabilsin, önlem alsın. Özellikle 34-35. haftadan sonra hekim değiştirmek çok da önerilmiyor. Hepimizin sağlıklı doğumları olsun inşallah
Tamam canım bekliyorum beni etiketle
İnceledim Can'ım zaten mağazasında gördüm gündelik uygun gibi geldi çünkü çok büyük birşey gündelik kullanımda zor olur sadece biberon koymaya yer yokMerhaba canım, model renk güzel de bebek çantası olarak içinin yeterli büyüklükte olacağını sanmıyorum... Bence mağazasında bir incele derim
Bunun bölmesi yok canım önünde var iki gözü bölmeli olanlar çok büyük geliyor banaaslında bende bu tarz bir çanta istiyorum ama içinin bölmeleri olsun istiyorum
Bende birkaç gündür ara ara adet sancısı vuruyor. hergün var 4-5 gündür. vuruyor gidiyor vuruyor gidiyor akşama kadar böyle satte bir 3 satte bir. Ayyy sancılarım başlıyormu neeeeeeKızlar kasılmalarınız ne durumda?dünden beri çok kasılmam var oglumdada böyle olmuştu
Öyleyse tercih edebilirsin ama bence yine de pahalıİnceledim Can'ım zaten mağazasında gördüm gündelik uygun gibi geldi çünkü çok büyük birşey gündelik kullanımda zor olur sadece biberon koymaya yer yok
Yaa bu evlat aski cok baska. Gec uyandm kiyamam acikmis belli tepiniyor. Nasil konusuyorsam sakinlesip beni dinliyor tik yok. :)))) ben konustugumda hep boyle kolay kolay vurmuyor. Doguncada ins aglamaz konusunca sakinlesir:))) ondan baska kimsemde olmayacak
. en iyi sordasm yoldasm geliyor gibi hissediuorum ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?