- 4 Kasım 2011
- 287
- 188
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.661
Canım çantam dün geldi. Tahminimden daha kaliteli ve büyük fiyat-performans dengesi gayet iyi tavsiye ederimA fiyati cok iyi acikcasi bende oyle 100 vs vermeye niyetli değilim neticede sirt cantasi :)) biraz gens olsun yeterli bence. O halde haberlerini bekliyorum. Guzel gozukuyor
INSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)Allah izin verirse inşallah kadınlar gününde olmasa da çiçek hediye vb. enneler gününde kesin böyleyim seneye çiçekler filanİnşallah
Gecen pazar saçma sapan bir neden yüzünden saatlerce ağladımINSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)
hem normal dogum hem sezeryan ayni fiyat 1650 lira.. gittigimiz hastane cok temiz memoriale gidiyoruz..Doğum ve sezeryan fiyatlarını araştırdınız mı hiç hanımlar ben doktorumu seviyorum ama gittiğim özel hastane içime sinmiyor Allah korusun hastane mikrobu filan kaparım diye 30.haftadan sonra hastane ve doktor değiştirsem mi?
bebek suslerı falan da varmı lohusa pıjaması falan cnmkızlar merhaba,
bikaç tavsiyede bulunmaya geldim, dün bebeişim için ilk kez alışverişe gittim daha önce avm leri gezip ve netten aşağı yukarı fiyat takibi yaptım, eminönü havuzluhan gidilesi bir yer, mutlaka istanbulda olan arkadaşlar gitsin, mümkün ise hafta içi gidin, eksi bir kat tek bir firmaya ait ben orayı pas geçtim, -1 de bebek için çok uyguna eşyalar buldum, bebek arabaları, park yatak ve araç koltuğu puset için ise -2 de yine bir mağazadan aldım. inanın arabaların en pahalısı 300 tl araç koltukları ise çok kaliteli ve 50 tl den başlıyor. chicco ve bebymee ürünleri mağazaların yarısı fiyatı, kılık kıyafet deseniz herşey 3 yada 4 adet 10 tl, hastane çıkışları 35 tl ye alınabiliyor. benim için çok karlı oldu tavsiyemdir.
Ya bende hiç duygusallık yok kızlar. Çok mu katıyım neINSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)
Merhaba canım, model renk güzel de bebek çantası olarak içinin yeterli büyüklükte olacağını sanmıyorum... Bence mağazasında bir incele derimÖncelikle Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunkızlar sürekli takip edemediğim için yorumda yapamıyorum ama msjları okuyorum girdikçe çanta arayışındaydınız aldınız mı ? Ben dün mavide beğendim ama kararsız kaldım sizede fikir olsun hemde yorumalarınızı alayım ona göre hareket edeyim :)https://www.mavi.com/fermuarli-kirmizi-sirt-cantasi/p/193756-23108
Ben ailemden uzakta yaşadığım için extra duygusalım sanırım, o nedenle her şey etkileyebiliyorYa bende hiç duygusallık yok kızlar. Çok mu katıyım ne
Gerçi geçen ay bikere ağlamıştım ama küçücük bir neden yüzünden.Adam annemin evinin önüne park etti arabayı yüksek giriş annemin evi camın önüne geldi araba güneşi kesti sinirlendim ağladımnasıl parkeder adam arabayı oraya niye bişey demedik diye.Annem de şaşırdı kızım kafayı yedi demiştir heralde
Birde bazen bebe görünce duygulanıyorum tv de o kadar ama çok nadir.
BENDE YAŞ HESAPLAMASI YAPTIM DUN. COCUGUM 20 YASINDA IKEN ANNEM KAC YASINDA OLUO BEN KAC YASINDA OLUOM FALAN DIYE. SONRA BAKTIM KENDIMI YASLI HISSETTIM :) AGLADIM BIR SURUBen ailemden uzakta yaşadığım için extra duygusalım sanırım, o nedenle her şey etkileyebiliyorAma ilk zamanlara göre baya azaldı...
Off hazırlancak alıncak o kadar çok şey var kii.. Keşke böyle biri herşeyi benim yerime incelese araştırsa seçse ve alsa ben de sadece parasını ödesem
Öncelikle Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunkızlar sürekli takip edemediğim için yorumda yapamıyorum ama msjları okuyorum girdikçe çanta arayışındaydınız aldınız mı ? Ben dün mavide beğendim ama kararsız kaldım sizede fikir olsun hemde yorumalarınızı alayım ona göre hareket edeyim :)https://www.mavi.com/fermuarli-kirmizi-sirt-cantasi/p/193756-23108
Benimde hergun kanio canim ben daha once burun ameliyat gecirdim o yuzden hassaslik var heralde bende diye dusundum dr uma henuz soylemedim genelde hamilelerde oluyomus diye okudum netteKızlar 2 gündür burnum durup dururken kanıyor, araştırma yaptım normal yazıyor ama sık sık kanaması beni tedirgin etti, bu durumu yaşayan var mı, ne gibi tedbir aldınız ya da doktoru bilgilendirdiniz mi?
Cok gecmis olsun canim, saglikla gelsin bebeginde insallllah.
Ben iki hafta once degistim doktorumu ve hastanemi. Sende elini cabuk tut canim, ne kadar erken degisirsen okadar iyi olur senin icin.
Aynen benim icinde, bende bugun kizimi gorecegim nasipse
ben de kendime diyorum ben de bi anormallik var diye hamileliğe dair hiç bişeyim olmuyor bulantıdır aşermedir duygusallıktır hatta çişim bile gelmiyooYa bende hiç duygusallık yok kızlar. Çok mu katıyım ne
Gerçi geçen ay bikere ağlamıştım ama küçücük bir neden yüzünden.Adam annemin evinin önüne park etti arabayı yüksek giriş annemin evi camın önüne geldi araba güneşi kesti sinirlendim ağladımnasıl parkeder adam arabayı oraya niye bişey demedik diye.Annem de şaşırdı kızım kafayı yedi demiştir heralde
Birde bazen bebe görünce duygulanıyorum tv de o kadar ama çok nadir.
Hayatımın en güzel duygusu hiçbir şeye değişmem o sabahki tekmeleriOyy masaallah balimaaa. Benm dana kizim tik tio yapinca tepko veriyor. Konusunca susup dinliyor. Ama o ayaklari elleri isirasm.geliyo. bazen dayanamayip karnimi skiyorum:)) sabah onun tekmeleryle uyanmak.harika. tarif edilemez bi duyguu. Ben de kardeslerime taviz veriyo diye cok kizardm anneme. Oda anne olunca anlarsn diyordu. Oyle olacak sanirim. Simdiden dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?