2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
A fiyati cok iyi acikcasi bende oyle 100 vs vermeye niyetli değilim neticede sirt cantasi :)) biraz gens olsun yeterli bence. O halde haberlerini bekliyorum. Guzel gozukuyor
Canım çantam dün geldi. Tahminimden daha kaliteli ve büyük fiyat-performans dengesi gayet iyi tavsiye ederim

hem normal dogum hem sezeryan ayni fiyat 1650 lira.. gittigimiz hastane cok temiz memoriale gidiyoruz..

bebek suslerı falan da varmı lohusa pıjaması falan cnm

INSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)
Ya bende hiç duygusallık yok kızlar. Çok mu katıyım ne
Gerçi geçen ay bikere ağlamıştım ama küçücük bir neden yüzünden.Adam annemin evinin önüne park etti arabayı yüksek giriş annemin evi camın önüne geldi araba güneşi kesti sinirlendim ağladım nasıl parkeder adam arabayı oraya niye bişey demedik diye.Annem de şaşırdı kızım kafayı yedi demiştir heralde
Birde bazen bebe görünce duygulanıyorum tv de o kadar ama çok nadir.

Merhaba canım, model renk güzel de bebek çantası olarak içinin yeterli büyüklükte olacağını sanmıyorum... Bence mağazasında bir incele derim

Ben ailemden uzakta yaşadığım için extra duygusalım sanırım, o nedenle her şey etkileyebiliyorAma ilk zamanlara göre baya azaldı...

Ben ailemden uzakta yaşadığım için extra duygusalım sanırım, o nedenle her şey etkileyebiliyorAma ilk zamanlara göre baya azaldı...
BENDE YAŞ HESAPLAMASI YAPTIM DUN. COCUGUM 20 YASINDA IKEN ANNEM KAC YASINDA OLUO BEN KAC YASINDA OLUOM FALAN DIYE. SONRA BAKTIM KENDIMI YASLI HISSETTIM :) AGLADIM BIR SURU

Off hazırlancak alıncak o kadar çok şey var kii.. Keşke böyle biri herşeyi benim yerime incelese araştırsa seçse ve alsa ben de sadece parasını ödesem

aynen karar vermek benim içinde zor hemde her konudaa tam bir ikizler kadınıyım ben ve kızımda öyle olacak. Eşim öğrendiğinde birdiniz iki oldunuz demişti

aslında bende bu tarz bir çanta istiyorum ama içinin bölmeleri olsun istiyorum

Kızlar 2 gündür burnum durup dururken kanıyor, araştırma yaptım normal yazıyor ama sık sık kanaması beni tedirgin etti, bu durumu yaşayan var mı, ne gibi tedbir aldınız ya da doktoru bilgilendirdiniz mi?
Benimde hergun kanio canim ben daha once burun ameliyat gecirdim o yuzden hassaslik var heralde bende diye dusundum dr uma henuz soylemedim genelde hamilelerde oluyomus diye okudum nette

sanırım benden dolayı değiştirdin doktorunu : ))

ben de kendime diyorum ben de bi anormallik var diye hamileliğe dair hiç bişeyim olmuyor bulantıdır aşermedir duygusallıktır hatta çişim bile gelmiyoo

Tatliyi cok tuketen var mi ? Normalde yemedigim kadar canim tatli seyler istiyor. 2 gundur kasinmaya basladim ya etkisi olabilir mi?

Hayatımın en güzel duygusu hiçbir şeye değişmem o sabahki tekmeleri Annem, anne olunca anlarsın dediğinde off anne diyordum hep böyle söylüyorsun. Başa gelmeyince anlaşılmıyormuş. Kendimi hem çok güçlü hem de çok aciz hissediyorum. Bakalım harika bir macera bizi bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…