2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok guzel tarif etmişsin canim gercekten insan oyle hissediyor. Hem cok güçlü hem acizz. Zaafimdr benm cocuklar. Olmadan once atip tutuyodum. Şimdi ne olur ne olmaz kestiremiyorum
Benim de zaafımdır canım aynıyız :) Yaşlılara da çocuklara da kıyamam. Şu yaşıma geldim hiçbir çocuğa bırak kızmayı kaşımı dahi kaldırmışlığım yoktur. Bir keresinde otobüs yolculuğu yaparken arkamdaki kadının hem bebeği vardı hem de 3-4 yaşlarında oğlu. Bebek hiç susmadı, çocuk koltuğumu tekmeledi durdu :) Kadına dedim hiç problem değil yazık çok zorlanmıştı. Umarım kendi çocuğuma da böyle sabırlı olabilirim. Malum uykusuz geceler, hormonal etkilerle zorlanacağız :) Ama bütün anneler bunları yaşadığına göre biz de başarabiliriz diye düşünüyorum

Bende birkaç gündür ara ara adet sancısı vuruyor. hergün var 4-5 gündür. vuruyor gidiyor vuruyor gidiyor akşama kadar böyle satte bir 3 satte bir. Ayyy sancılarım başlıyormu neeeeee
Benim bildiğin taş karnım ayağa kalkınca daha kötü oluyor.oglumu okula zor götürüp geldim kasılmaktan adım atmakta zorlanıyorum

hem normal dogum hem sezeryan ayni fiyat 1650 lira.. gittigimiz hastane cok temiz memoriale gidiyoruz..
İşte bende gittiğim hastanenin içime sinmesini istiyorum özele gidiyorum ama hijyeni içime sinmiyor medical park var oraya gideyim diyorum onlar da daha fazla ücret alabilmek için sezeryana yönlendiriyorlar devlet hem temiz hem normal doğum konusunda ısrarcı ama bu defa da ben ilgi bekliyorum doğuma haftalar kala çelişkiler içindeyim

Kuzum benimmm ya :* Aynı şekilde bende seni bacı olarak görüyorum inan. Diyorum ya tek çocuğum hep hasret kalmışımdır bi bacı kardeş sevgisine sizlerin böyle duasında olmak birbirimizi hiç tanımadan temiz saf duygularla dua ediyoruz. Çoook mutlu oluyorum. Rabbim sizlerle karşılaştırdı beni çok şükür ki. İyiyim çok şükür bitanem toparlıyorm kendime 2meleğime de hatim başladım dua ediyorum Rabbim e keşke karnımda kalsaydı diyorum günümüz azalmıştı... Bekliyorum zaman diyorum bi acıyı daha kaldıramaz yüreğim. Ama hasretim öyle büyük ki nı boşlukta hissediyorum kendimi yalvarıyorum Rabbime sağlıklı ömürlü evlat nasip et kucağımı boş bırakma diye. Sizinde moralinizi bozmak üzmek istemem asla ki melekleriniz etkilenmesin sadece bol dua edin bana uzun sürmesin bu evlat hasretim

Insaallahh. En büyük dilegim onun ruhuna yara acmadan buyutebilmek. Bu surecte zaten en cok ihtiyac duyacagimiz sey sabir. Rabbim sabrimizi artirsin ne diyelim :)

Bende 1 gun okula gideyim bari dedim peh aksamina yine kirmizi lekeler beni karsiladi... Gecen her gune cok sukur diyorum.. 26 hafta harika gecti , snrasi hep yatak...erken dogum riski yasayanlardan biri de benim malesef... Insallah 38. Haftalari gorebilirim ... Kendinizi yipratmayin anneler... Hersey alinir.. Hersey yetisir... Tek bebeklerimiz saglikla gelsin

sağlık personeliyim , memuriyet sebebiyle detay yazmıyorum, Nasrettin hocanın damdan düşünce bana damdan düşeni getirin dediği gibi kendimde gebe ve sağlık personeli olarak yorumlar yapıyorum annelere :) kasılmalar 30. haftadan sonra artar, bebeğin ağırlığının artması ligamentleri yani bağları zorladığı için ani bıçak batar tarzı kasılmalar olabileceği gibi, artık rahim yavaş yavaş kendini doğuma hazırlamaya başlar ve yalancı kasılmalar (braxton hicks kasılmaları) başlar, yalancı kasılmalar aralığı düzensiz olan , şiddeti benzer olmayan ve dinlenmekle ya da hareketle geçen kasılmalardır. Gereçk doğum kasılmaları araları düzenli ve gittikçe sıklaşan, her defasında daha şiddetlenen ve dinlenmekle hareketle geçmeyen kasılmalardır. yalancı kasılmaları hafifletmek için magnezyum desteği alabilirsiniz, doktorunuz sizi yönlendirecektir.

Peki bir şey sorcam; yavrum tüp bebek be bi kaç annede okudum gebeliklerini usg ye göre hesaplıyorlarmış. Benimkini hep sata göre aldı doktorum ( tüp bebek doktorum takip etmiyor ) doğrusu nedir?

Dünden beri artık az da olsa gündüz uykusuna ihtiyaç duymaya başladım. Baya halsizlik başladı ilk aylardaki gibi. Sizde durumlar nasıl anneler?

Benim bildiğin taş karnım ayağa kalkınca daha kötü oluyor.oglumu okula zor götürüp geldim kasılmaktan adım atmakta zorlanıyorum
demekkkı hepımızde aynı hısler oluyor. benımde oyle sankı tass gıbı. dokunuyorum boyle

Yani normalmi diyırsunuz kasılmalar.ama malesef çok sık hatta ayağa kalkınca hiç geçmiyor kasılmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…