2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bi de ne diycem beni kalp atisi icin haftaya cagirdi seninki mi dogru olan benimkimj acaba. Doktorlar da cok degisik hamislerde dimi :)

Bende 1.63 boyunda 65 kilo ile kaldım bu aralar gram olarak vermisim ama gobegim vardı iyice arttı pantolonun düğmelerini zor kapatıyorum ilerde düşünemiyorum kendimi

Kızlar kahverengi lekelenme oldu ama öyle kanama şeklinde değil akıntı gibi ama akıntı değil tırstım açıkçası yerleşme mi acaba

Bende etten nefret ettim, reklamlarda bile gorsem istifra ettim. Bunda da et kokusu mahvediyor. Gecen yan komsu et haslamis apartmana giremedim.

1,61 boy 60 kilo 35 yaş ilk bebişim bende buaralar pek belirti yok bazzen hamişe değilmiyim acaba diye düşünüyorum

Kasik agrisi ve halsizlik disinda hic belirtim yok..belirti olmasi iyi bir sey kizlar .daha onceki hamileliklerimde 3 .haftadan baslamisti ya cok fazlamide yanmasi ya da mide bulantisi olmustu ne zaman belirtiler kesildi bebeklerimi kaybettim ..Iyi tutunan bebekler anneyi sarsiyor ,belirtiniz varsa sevinin

bende 79 um.napcaz bilmem.benımde göbek çıkmaya başladı.erken deilmi
Adet olmamaninda etkisi var.ama benim diger hamileliklerimdede karnim cok cabuk buyuyodu 2.5 aylikken hamilelik pantolonu giymistim kizimda hatirliyorum
Slm mayıs anneleri nasılsınız
Iki okullu cocuk ve hamile olarak yorguuunn
Teyzesi sevsin onu yaradana sukurler olsun 5mm ama bir kalp daha atiyo icinde rabbim sen nelere kadirsin
Rabbim nazardan saklasin guzel haberleri daim etsin insallah
Allah razi olsun canimmm cok tesekkur ederim hepimizin insallah buraya hepimiz kuzularimiz icin hadi hanimlar dua vakti doguma gidiyorum diyebilelim...
Bende Mayıs 2017 annesiyim. İlk bebeğim olacak :)
Hosgeldin canimm gozun aydin

Canim seninle satlarimiz ayni bendd pazartesi gittim doktora gorememisti keseyj dun lekelenmem olunca baska doktora gittjm karindan ultrasonla gordu keseyi.neden okadar ilac kullaniyorsun ben sadece progesteron kullaniyorum. Lekelenmem oldugu icin.
2 düsük önceden oldu diye. Bide hep 10. hafta. Belki ilk 3 ay gecince bazilarini biraktirir diye düsünüyom.
Bi de ne diycem beni kalp atisi icin haftaya cagirdi seninki mi dogru olan benimkimj acaba. Doktorlar da cok degisik hamislerde dimi :)
Bilemedim ki belki benimki geriden mi ilerliyor acaba :) belki 3 hafta sonra normal olur. Ultrasonda dogum tarihi 29.05.17 gösterdi... daha degise bilir bakalim hele :)

Merhaba canım senin sat tarihin nedir?

ınsaallah canım... gerci bazen ikizlerden birinin gelisimi geriden geliyormus. Belkide o sebeple 8. haftada net bir cevap alabilirim doktordan

ınsaallah canım... gerci bazen ikizlerden birinin gelisimi geriden geliyormus. Belkide o sebeple 8. haftada net bir cevap alabilirim doktordan
Cok heyecanli bir sey olsa gerek hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz

Kizlae benim 4+6 gebeligim.deli gibi tursu yemek istiyorum daha erken deilmi boyle seyler icin ya.tatli seylerden migdem bulaniyo bide sag kasigimin agrisindan geceleri uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…