- Konu Sahibi endless love
-
- #4.401
Selam cnm iyiyim cok sukur ama belim inanilmaz agriyo napicami bilmiyorum. Yaki yapistirdim biraz rahatladjm ama nafile Allah yardimcimiz olsun hepimizin sen nasilsjnSlm mayıs anneleri nasılsınız
Masaallah benimde ilk hayirlisiyla kucagimiza alalim inss :))İlk bebiş canım :)
Bi de ne diycem beni kalp atisi icin haftaya cagirdi seninki mi dogru olan benimkimj acaba. Doktorlar da cok degisik hamislerde dimi :)Slm kizlar. Bende bugün gittim doktora tekrar. Pazartesi keseyi görememistik. Bu sefer alttan bakti biraz arandi sonra kesemizi gördük :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin. Ultrasona göre 4+3 benim hesaplama göre 5+1 hayirlisi olsun insallah. Bir yigin ilac aldim eczaneden. Hergün clexane, bitane baska igne haftada bir olucam. Coraspirin ve bir hap daha sabah aksam. Mobil eczane oldum resmen :)
Kilo kilo tursu yedim oglum oldu."Ye ekşiyi doğur ayşeyi ,
Ye tatlıyı doğur atlıyı ."
Evet kızlar buna göre canınız daha çok ne çekiyor .
Doğuma kadar tuzlu yedim benim de oğlum olduKilo kilo tursu yedim oglum oldu.
Bende etten nefret ettim, reklamlarda bile gorsem istifra ettim. Bunda da et kokusu mahvediyor. Gecen yan komsu et haslamis apartmana giremedim.Doğuma kadar tuzlu yedim benim de oğlum oldu
Bence o neyi çok yiyorsan ondan tiksiniyorum mantığı var ben mesela cikolat siz nutrllasiz bir gün geçirmezdim hamile kaldım ilk onlardan nefret ettim.paketini görsem kusuyorum
ınsaallah canım... gerci bazen ikizlerden birinin gelisimi geriden geliyormus. Belkide o sebeple 8. haftada net bir cevap alabilirim doktordan2 kesen varsa ,ins kalp atisi da gorunur .
Bende an çok etten tiskiniyorum helede haşlanmış kokusu midemi bulandırıyo yeşillik falan canım istiyo rabbim yardımcımız olsunBende etten nefret ettim, reklamlarda bile gorsem istifra ettim. Bunda da et kokusu mahvediyor. Gecen yan komsu et haslamis apartmana giremedim.
Adet olmamaninda etkisi var.ama benim diger hamileliklerimdede karnim cok cabuk buyuyodu 2.5 aylikken hamilelik pantolonu giymistim kizimda hatirliyorumbende 79 um.napcaz bilmem.benımde göbek çıkmaya başladı.erken deilmi
Iki okullu cocuk ve hamile olarak yorguuunnSlm mayıs anneleri nasılsınız
Allah razi olsun canimmm cok tesekkur ederim hepimizin insallah buraya hepimiz kuzularimiz icin hadi hanimlar dua vakti doguma gidiyorum diyebilelim...Teyzesi sevsin onu yaradana sukurler olsun 5mm ama bir kalp daha atiyo icinde rabbim sen nelere kadirsin
Rabbim nazardan saklasin guzel haberleri daim etsin insallah
Hosgeldin canimm gozun aydinBende Mayıs 2017 annesiyim. İlk bebeğim olacak :)
2 düsük önceden oldu diye. Bide hep 10. hafta. Belki ilk 3 ay gecince bazilarini biraktirir diye düsünüyom.Canim seninle satlarimiz ayni bendd pazartesi gittim doktora gorememisti keseyj dun lekelenmem olunca baska doktora gittjm karindan ultrasonla gordu keseyi.neden okadar ilac kullaniyorsun ben sadece progesteron kullaniyorum. Lekelenmem oldugu icin.
Bilemedim ki belki benimki geriden mi ilerliyor acaba :) belki 3 hafta sonra normal olur. Ultrasonda dogum tarihi 29.05.17 gösterdi... daha degise bilir bakalim hele :)Bi de ne diycem beni kalp atisi icin haftaya cagirdi seninki mi dogru olan benimkimj acaba. Doktorlar da cok degisik hamislerde dimi :)
Merhaba canım senin sat tarihin nedir?Slm kizlar. Bende bugün gittim doktora tekrar. Pazartesi keseyi görememistik. Bu sefer alttan bakti biraz arandi sonra kesemizi gördük :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin. Ultrasona göre 4+3 benim hesaplama göre 5+1 hayirlisi olsun insallah. Bir yigin ilac aldim eczaneden. Hergün clexane, bitane baska igne haftada bir olucam. Coraspirin ve bir hap daha sabah aksam. Mobil eczane oldum resmen :)
ınsaallah canım... gerci bazen ikizlerden birinin gelisimi geriden geliyormus. Belkide o sebeple 8. haftada net bir cevap alabilirim doktordan
Cok heyecanli bir sey olsa gerek hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruzınsaallah canım... gerci bazen ikizlerden birinin gelisimi geriden geliyormus. Belkide o sebeple 8. haftada net bir cevap alabilirim doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?