2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba anne adayları bugün kan testi yaptırdım beta hg değerim 478 çıktı sizce bu değer nasıl hamilemiyim
Değerin gayet iyi bence benim bildiğim kadarıyla bir anda 5000 -10000 olunca dış gebelik oluyor değer çok az artarsa da kimyasal olabiliyor. Senin ki tam ayarında bence yine de emin olmak istersen 2 gün sonra tekrar baktır

Bnm de kayinvalidemler falan vardı allah affetsin banyo sabaha kaldı ama bende yapmaya çalıştım sonra başka sebeplerden olmadı bakalım artık nasip inşallah 9 ay kalır orda takvimin canım bnm
Vazgeçtim canım yaa sonra kaldırmak beni daha çok üzecek. Daha önce bu acıyı yaşadım 10 haftalıkKen kaldırdım Rabbim bir daha gostermesin o günleri kimseye yasatmasın.
En iyisi simdiilk böyle dursun. İnşallah ay bitmeden ben de yaparım

Merhabalar yeni gelenler hosgelmisler bebislerle gelmişler bat bekliyen arkadaşlarım inşallah bu son bat bekleyisimiz olur Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli nur topu gibi çifter çifter bebislerle nasip etsin insaAllah hamis arkadaşlarımız bat bekleyenlere dua eder misiniz Rabbim bize de göstersin insaAllah çift cizgilerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…