2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teşekkür ederim cnım ama keseyi görmeden anırım rahat edemicem senin beta hg degerin kaç çıktı keseyi görebildinmi
Evet canım keseni dün gördüm ilk geçen hafta cuma 65 çıktı pazartesi 304 dün de 1582 çıktı kesemizi gördük çok şükür

Benimde dünki değerim 478 çıkmıstı pazartesi günü görünürmü acaba gitsem alttan muayrne olmak istemiyorum
Canım ben alttan oldum çok şükür hiç bir sorun olmadı. Doktor bana ilişkiye giriyoruz değil mi o daha çok Rahmi uyarır bu hiç bir şey yapmaz dedi. Adetin kaç gün geçti canım. Hcg kişiden kişiye artış hızı değişir ama pazartesi görürsün inşallah bebeğini

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi

hayirli cumalar canim benim herkesin duasi kabul olsun insallahh

Allahım isteyen herkese nasip etsin bebişlerini sağlıklı bir şekilde inşallah

Merhaba kızlar Rabbim hepimizin bebeklerimizi hayırla kucağımıza almak nasip etsin bende nisan sonu diye Mayıs topigine yazıyım dedim yanlız daha kesemizi göremedik doktor bakmadı yani haftaya bakalım dedi
Merhaba canım:) hoşgeldin neden bakmadı doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…