- Konu Sahibi endless love
-
- #4.421
Benimde bundan oncart ayinda dusugum oldu2 düsük önceden oldu diye. Bide hep 10. hafta. Belki ilk 3 ay gecince bazilarini biraktirir diye düsünüyom.
Bilemedim ki belki benimki geriden mi ilerliyor acaba :) belki 3 hafta sonra normal olur. Ultrasonda dogum tarihi 29.05.17 gösterdi... daha degise bilir bakalim hele :)
Sat tarihim 17.08.Merhaba canım senin sat tarihin nedir?
Rengarenlinin sat i ile benimki ayni :) 17 agustos ben cvp verimMerhaba canım senin sat tarihin nedir?
Canim kendini rahat birak inan bende senin gibiydim hele ilk düsükten sonra ikinci hamilelikte igne kullanmaya basladigimda bi morelim bozuldu olurmu olmazmi cok kötüydü cok agliyodum o zaman karnim hep mor :)Ama simdi öyle degilim cok sükür igneye alismaya calisiyorum olumlu düsünüyorum. Doktorlar icin hamilesinde ama resmi olarak kalp atisi duyduktan sonra onlar hamisisBenimde bundan oncart ayinda dusugum olduo yuzden cok pinpirikliyim herkesi herseyi karsilastiriyorum kotu bisi ama alamiyorum kendimi. Bide benim doktorum ultrasona gore su kadarlik bebek su gun dogacak falan demedi :) kalp atisini duymadan hayirli olsun hamilesin diyemem dedi. Aslinda kadin dogumcularin biraz psikyatri dersi almalari lazim
Benimde 16 ağustos :)Rengarenlinin sat i ile benimki ayni :) 17 agustos ben cvp verim
Bendede çok fazla kabızlık var karnım 3 aylık gibi Halsizim sürekliA.slm canım iyiyim allaha şükür dün birazcık yoruldum hemen belim ağrıdı sabaha kalktığımda iyiydim bulantı oluyor 6.haftadan beri kusmuyorum ama migdem cok kotu bastirmak için yiyorum hep. Hergun ama korkuyla geçiyor ya bebeğime bisey olduysa diye inşallah iyidir dun yemekten sonra karnima biseyler batti arada agri oluyr geçiyor sen nasilsin tarihler ayni nerdeyse aslinda 2.mayis ama doktoruma gore 4 mayis çıkmıştı sali gunu randevum var heyecanla bekliyorum
Ne guzel hep ayni gunlerde calismisizBenimde
Benimde 16 ağustos :)
Ay dur bende bakem hemen cok sagol kizCanim kendini rahat birak inan bende senin gibiydim hele ilk düsükten sonra ikinci hamilelikte igne kullanmaya basladigimda bi morelim bozuldu olurmu olmazmi cok kötüydü cok agliyodum o zaman karnim hep mor :)Ama simdi öyle degilim cok sükür igneye alismaya calisiyorum olumlu düsünüyorum. Doktorlar icin hamilesinde ama resmi olarak kalp atisi duyduktan sonra onlar hamisisbanada demedi ama o ultrason kagidin üstünde yaziyo ya ordan gördüm bana kendisi bise demedi
Kaç haftalıkNe guzel hep ayni gunlerde calismisiz
Midem bulanıyor sürekli ama fen ada kazınıyor sürekli.aürekli yemek yemek isteğim gece uykularımdan uyandırıyor.anlaşılan o ki mide bulantılarım biterse ben yandım:)Ben henüz tartılmadım ama pantolonlardan anlıyorum göbek çıkmaya başladı hafiften
Benim karnimda çıktı şuan 3 aylik hamile karnim gibi kapatmaya çalışıyorum etrafimda bir esim ve annem biliyor saklamayi düşünüyorum 3 4 ay çünkü ilki kurtaj olunca saklamayi düşünüyorumBendede çok fazla kabızlık var karnım 3 aylık gibi Halsizim sürekli
5+1 cnm.insaAllah son sat ima gore ultrasona bakiyomda bisi anlamadim kizKaç haftalık
EheheheheRengarenlinin sat i ile benimki ayni :) 17 agustos ben cvp verim
Doğru hesaplamissn canm benimde 5+2 sat'a gore . Ama ultrasona göre nasıl onu bilmiyorum cumartesi randevum var kesemde gectigmz cumartesi 3mm . Bakalım doktor cumartesi gel yolk sac kesesi olusmusmu ona bakalm dedi .5+1 cnm.insaAllah son sat ima gore ultrasona bakiyomda bisi anlamadim kiz
Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım varendless love nerelerdesin
Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bendeYanlis hatirlamiyorsam babasi rahatsizdı hastaneye gidip geliyordu.
Benim canım su bile istemiyor"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ,
Ye tatlıyı doğur atlıyı ."
Evet kızlar buna göre canınız daha çok ne çekiyor .
Canim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak biCanim kendini rahat birak inan bende senin gibiydim hele ilk düsükten sonra ikinci hamilelikte igne kullanmaya basladigimda bi morelim bozuldu olurmu olmazmi cok kötüydü cok agliyodum o zaman karnim hep mor :)Ama simdi öyle degilim cok sükür igneye alismaya calisiyorum olumlu düsünüyorum. Doktorlar icin hamilesinde ama resmi olarak kalp atisi duyduktan sonra onlar hamisisbanada demedi ama o ultrason kagidin üstünde yaziyo ya ordan gördüm bana kendisi bise demedi
Cok gecmis olsun canim. Allahim sifalar versin.Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım varanneme de üzülüyorum elimde olmadan
Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bende
Benim canım su bile istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?