2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde bundan oncart ayinda dusugum oldu o yuzden cok pinpirikliyim herkesi herseyi karsilastiriyorum kotu bisi ama alamiyorum kendimi. Bide benim doktorum ultrasona gore su kadarlik bebek su gun dogacak falan demedi :) kalp atisini duymadan hayirli olsun hamilesin diyemem dedi. Aslinda kadin dogumcularin biraz psikyatri dersi almalari lazim

Canim kendini rahat birak inan bende senin gibiydim hele ilk düsükten sonra ikinci hamilelikte igne kullanmaya basladigimda bi morelim bozuldu olurmu olmazmi cok kötüydü cok agliyodum o zaman karnim hep mor :)Ama simdi öyle degilim cok sükür igneye alismaya calisiyorum olumlu düsünüyorum. Doktorlar icin hamilesinde ama resmi olarak kalp atisi duyduktan sonra onlar hamisis banada demedi ama o ultrason kagidin üstünde yaziyo ya ordan gördüm bana kendisi bise demedi

Bendede çok fazla kabızlık var karnım 3 aylık gibi Halsizim sürekli

Ay dur bende bakem hemen cok sagol kiz

Selam, ben de tüp bebekle gebe kaldım. 5+1 deyim. Dün hcg değerim 13809 çıktı. Bugün ise tek kese gördü doktor. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben henüz tartılmadım ama pantolonlardan anlıyorum göbek çıkmaya başladı hafiften
Midem bulanıyor sürekli ama fen ada kazınıyor sürekli.aürekli yemek yemek isteğim gece uykularımdan uyandırıyor.anlaşılan o ki mide bulantılarım biterse ben yandım:)

Bendede çok fazla kabızlık var karnım 3 aylık gibi Halsizim sürekli
Benim karnimda çıktı şuan 3 aylik hamile karnim gibi kapatmaya çalışıyorum etrafimda bir esim ve annem biliyor saklamayi düşünüyorum 3 4 ay çünkü ilki kurtaj olunca saklamayi düşünüyorum

Ya kızlar bu kabızlık bende de var ve felaket derecede gaz sıkışması oyleki ter dokuyorum resmen.

Kalp atısını gec görenlerde var cnm keseni üstten gördü sonucta bnm bos gebelik oldgunda hep alttan bakıyodu ve bombos bi keseydi üstten görünmüyodu 7.hafatada kanamam olmustu bide vucut kabul etmio saglıksız oldgnda sanrm kanamayla atmak istio sabırlı olmak gerek sen gönlünü ferah tutbnmde bugün göbek cewremde bi agrı bibasladı sepsert karnım

5+1 cnm.insaAllah son sat ima gore ultrasona bakiyomda bisi anlamadim kiz
Doğru hesaplamissn canm benimde 5+2 sat'a gore . Ama ultrasona göre nasıl onu bilmiyorum cumartesi randevum var kesemde gectigmz cumartesi 3mm . Bakalım doktor cumartesi gel yolk sac kesesi olusmusmu ona bakalm dedi .

Canım buralardayım ama yazamıyorum sizi takipteyim moralim de bozuk halimde yok su bile içemiyorum hiçbirşeyi canım istemiyor aşırı iştahsızım ve her saniye mide bulantım var anneme de üzülüyorum elimde olmadan
Yanlis hatirlamiyorsam babasi rahatsizdı hastaneye gidip geliyordu.
Annem rahatsız canım kemoterapi ye başladı çok kötüyüm bende

"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ,
Ye tatlıyı doğur atlıyı ."
Evet kızlar buna göre canınız daha çok ne çekiyor .
Benim canım su bile istemiyor

Canim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak bi

Eklentiler

• IMG-20160922-WA0004.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 95
Cok gecmis olsun canim. Allahim sifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…