2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğru hesaplamissn canm benimde 5+2 sat'a gore . Ama ultrasona göre nasıl onu bilmiyorum cumartesi randevum var kesemde gectigmz cumartesi 3mm . Bakalım doktor cumartesi gel yolk sac kesesi olusmusmu ona bakalm dedi .
Ben pazartesj gittim keseyi goremedi doktor icim rahat etmedi dun az lekelenmem oldu baska doktora gittim keseyi gordu 8 mm capinda dedi haftaya bi daha cagirdi kalp atislari iciin bakalim hayirlisi

Ben pazartesj gittim keseyi goremedi doktor icim rahat etmedi dun az lekelenmem oldu baska doktora gittim keseyi gordu 8 mm capinda dedi haftaya bi daha cagirdi kalp atislari iciin bakalim hayirlisi
Transvajinal ultrasonlamı baktirdin canım yoksa karindanmi ? İnşallah duyarız kalp atışlarını . Anca ozaman rahatlarim

Cok gecmis olsun cnm. Allah yardimcin olsun

Selam, ben de tüp bebekle gebe kaldım. 5+1 deyim. Bugün keseyi gördü doktor. Hepimiz için hayırlısı olsun. Kasık ağrılarım vardı ama 3-4 günfdür bel ağrılarım çok arttı. Bir de K-9 köpekleriyle yarışırım koku alma konusunda :)

Dogum tarihi yazmaz canim, haftasi yazar onuda yazmiyor sen bana son adet tarihinin ilk gununu soyle hesaplatayim internetten. Tahmini bir sure veriyor.
Yok onu ben yapiyorum 5+1 cikiyorda hani ultrason da bazen farkli.gozukuyorya 24 mayis 2017 dogum tarihide merak iste :)

Transvajinal ultrasonlamı baktirdin canım yoksa karindanmi ? İnşallah duyarız kalp atışlarını . Anca ozaman rahatlarim
Pazartesi gittigimde dr vajinadan bakicam dedi istemedim karindan cikmaz dedi nitekim goremedide. Dun gittigimde baska doktora vajinadanmi bakacaksiniz dedim hayit karindan dedi ve bakar bakmazda gordu sukur . Doktor da oyle soyledi zaten kalp atislarini duydugumda sana hamilesin diyebilirim dedi. InsaAllah hayirlisiyla hepimiz duyariz

Yok onu ben yapiyorum 5+1 cikiyorda hani ultrason da bazen farkli.gozukuyorya 24 mayis 2017 dogum tarihide merak iste :)
Yakin zamanda ultrason kagitlarinda yazmaya baslar canim haftasi 4+3 de yazmiyordu. 7+0 da ultrason kagidinda yaziyordu bizim haftasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…