2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün doktor bir arkadaşımla konuştum deli misin tabiki de şimdiden al dedi üstelik ikizlerde daha çok ihtiyaç olacak dedi.

Bi kere sicriyorya oyle sonra devamnda hareket etse korkmuyo diycm ama yok sus pus 2 dir korkutuyoruz kuzumu :))) kiyamam ben bu ballara ya

Aynen canım, ben bugün pentiden sabahlık ve gecelik sipariş ettim; ikisi 50 tl civarı tuttu.. Lohusa diye alsam 150ye alırdım sanırım. Pijamalarımı da benzer mantıkla sipariş edicem
Mümkünse görebilir miyüm canım foto yükleyebilirsen.bana da fikir olur

neyse dogunca öcünü alsn babasından. Digerindede bn korkutmustm:))))
Senn minnak iymiss canm. Sana gore hareket ediyo :))Benmki aksamdan sabaha uyanık. Lavaboya kalkiyorum 3 4 kez ,bakıyorum kipir kipir. Simdilerde de babasina tepki veriyor. Sabahlari elini nereye koyuyorsa oraya bi 10 dk ki tekme çalışıyor:))

Mümkünse görebilir miyüm canım foto yükleyebilirsen.bana da fikir olur
Paylaşirmisin acaba bize de fikir olur

Tabi kızlar ben ilk ikisini aldım yaz konsepti olarak, 3.sabahlıkta da gözüm kaldı, onu da alabilirim belki uzun pijama olarak henüz içime sinen bir model olmadı, bulursam paylaşırım sizle de.

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 76
Tabi kızlar ben ilk ikisini aldım yaz konsepti olarak, 3.sabahlıkta da gözüm kaldı, onu da alabilirim belki uzun pijama olarak henüz içime sinen bir model olmadı, bulursam paylaşırım sizle de.
İlk ikisi takim gibi olur çok cici.Bu arada geceliğin bende mavili kedili olani vardi hamile olmadan once mini oluyordu şimdi göbekle daha da kisa olabilir inş sana boyu istedigin gibi olur

GüZel günlerde eskitin canımm çok cici

İlk ikisi takim gibi olur çok cici.Bu arada geceliğin bende mavili kedili olani vardi hamile olmadan once mini oluyordu şimdi göbekle daha da kisa olabilir inş sana boyu istedigin gibi olur
Teşekkürler canım, bana kesin olur hem 1 beden büyük aldım hem de boyum kısa

Teşekkürler canım, bana kesin olur hem 1 beden büyük aldım hem de boyum kısa
vaalla bizim gibi tombisler napsın kızlar :) Ben cesaret edemem su anda valla netten alısveris yapmaya. Gecen esimle gittik Pentiye bende baktım avm de, o gri sabahlıktan gösterdiler, hayatta olmaz bana o bu göbisle falan minicik kaldı :) hemen gitmiyor göbek diyorlar bide :)) H&M'den mickey mouse lu aldım bi gecelik, Fındıgımın kıyafetiyle takım oluruz diye teyzelerimiz :) Bakalim bu hafta cıkıp bakıcam yine. Dantelliler cok babanne pijamasi gibi ya, hic begenmiyorum, bide saten ipek, yani yeni dogum yapmıssın süt geliyor falan hic bana göre değil :)))

Sorma bana göre de hiç değil böyle modeller şık olma derdinde olmayacağım ben.ama işte bulamıyorum kafama göre de o da ayrı:))

Sorma bana göre de hiç değil böyle modeller şık olma derdinde olmayacağım ben.ama işte bulamıyorum kafama göre de o da ayrı:))
valla instagram sayfalarında görüyorum yeni dogum yapmıs anneler neler giymis, ipekler, satenler, danteller üst üste.. Aman diyorum, vallaha bakarken icim acıyor bunlar nasıl giyer bunları diye :))) Bakalım insallah bulurum bende 2 set pijama ve 1 sabahlık alıcam bakalım.

Ay evet bana gına geliyor öyle giyinmeyip makyaj da kondurmayanı dövüyorlarmış:))insanlara psikolojik baskı yapıyorlar ya bu şekilde,ben ona kızıyorum yoksa herkes ne istrse tabiki giyecek.bide göbek fotolarını koyanlar var ya işte

Bende senn gibi dusunuyorum canim evdeyim zaten ihtiyacim olmadi onceden.tabi calisanlar icin bisey diyemiyorum onlarinki bi yerde mecburi olucak
İlk gün mesela emzircez ya sütümüz var mı yok mu bebeğe yetecek kadar mı falan nereden anlıcaz çünkü kan şekeri de düşmemesi lazım ben bunu çok merak ediyorum.

sorma :)) Valla hic kimseyi takmaya niyetim yok, poz vericem diye kendimi kasmayıda düsünmüyorum. Toparlanınca cekeriz bol bol :)

Kızlar birde birsey sormak istiyorum sizlere aylardır arkadas olduk, güldük sohbet ettik ama cogunuzun adini bile bilmiyoruz :) bebeklerin adlarını biliyoruz ama masallah bize
Sosyal medya kullanıyorsanız eklesek birbirimizi isteyenler olursa yada isimlerimizi paylassak artık :)
Ben "Banu" kızlaar, iyi ki varsınız

Evde işler daha çok canım galiba girmedin pek
Sorma valla ama oyle temizlikten cok ziyaretle gecti. Rahatsiz olunca cikamamistim simdi işe baslayacak kadar iyi olunca bebek gormeleri hayirli olsunlara vs gittim. Gecmis olsuna gelmek isteyenleri agirladim. Bir de gecen Sali benim persembe oglumun dogum gunuydu. kendi aramizda yapabildim bu sene ama o bile ugras tabi:) Birde ustune buzluga atilacak yemek vs hazirladim isten gelince hazir gelsin elime diye. Haliyle her firsatta uyuyakaldim. Yarindan itibaren tekrar takipteyim Yoksa mesai nasil gecer:) Sen nasilsin? Bitti mi hazirliklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…