- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.861
Ben pijama/gecelik lohusa adı altında almıyorum canım, normalde ne giyiniyorsam onun 1 beden büyüğünü alıyorum. Zaten önüne lohusa kelimesi gelince fiyatları 3 katına çıkıyor hem de modeller benim normalde giymeyeceğim şeyler... Sadece kolay emzirmek için önü düğmeli ya da kolay açılan modellere bakıyorum. 1 sabahlık, 2 gecelik, 2 pijama takımı düşünüyorum, bazılarını aldım. Lohusa külodu aldım ama tek kullanımlık olanlardan hani kan/leke falan olursa doğumdan sonra evde yıkamakla uğraşmamak için.. Emzirme sütyeni 1 tane alıp deneyeyim diyorum, faydalı bulursam yine alırım. Anne-kız hastane takımı almayı düşünmüyorum. Benim düğünümde kullandığım çiçekten taç ve bilekliğim vardı, bilekliğimi bebeğime taç olarak kullanmayı düşünüyorum hem daha anlamlı olacak, düğünümde bileğimde kullandığım şeyi şimdi onda kullanmakkızlar sizce emzirme südyeni atleti emzirme geceligi vs gibi şeylere ihtiyaç varmı ? yani ben normal atlette açarım diye düşünüyorum südyende istedigim modeller onlarda yok,Ne için emzirme südyeni almak gerekiyor diger türlü üstten gögüs çıkartıp emzirilemiyormu kafamda deli sorularAlanlarınız var mı bu tarz şeyler mesala lohusa kilodu flan varmış bunlar ne için alınıyor. Bende 2 tane pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık 2 terlik takımı vs alıyorumda kendi bedenimden büyük alcam normal bedenden hamilelik veya lohusa tarzı almayı düşünmüyorum ama bazende alsammı aceba digeriyle farkı ne diye düşünüyorumda Birde anne kız hastahane takımı veya anne ogul hastahane takımı terlik taç gibi vs şeyler alanınız var mı kokoş tarzda nerden aldınız aceba
Oyy yesinler minik denizciYa kızlar şunum güzelliğine bakar mısınız dayanamadım bunu da aldım kendimi durduramıyorum kıyafet konusunda çok cazip geliyorlar.içinde kuzumu düşünemiyorum.çok heyecan yapıyorum son bikaç gündür
:))alemsiniz vallahi.benim şey dikkatimi çekti.gece yatağa girince bi on dakika daha hareket ediyor kuzum sonra uyuyoruz,gece tuvalete kalkarsam bi bakıyorum o da uyanıyor.sabah ben uyandıktan biraz sonra hreketlenince ben o da uyanıyor:))nasıl da masummm.Sizin minnaklarda korkuyor.mu anneler. Esimin huyudur bazen boyle elini saklatr. Benide cok korkutur. Bu gun sesszdi ortalk yapti yine. Minnakimda bayadr sessizdi. Kendini soldan saga bi atisi var. Nasil sicradi yavrumoyle olunca hc dayanamiyorum. Ciksin doya doya sarilym seviym istiyorum bizde korkaklik genetik.galiba anneannesi ben birde zeynosum sirada
Sese kesin tepki veriyorlar canım ama korkuyor mu hoşuna mı gidiyor anlamıyorum :) bir kere bardak kırmıştım onda yavrum yerinden sıçradı onu biliyorum :) onun dışındaki seslere vurarak tepki veriyor minnoş konuşunca sevince falan hoşuna gittiğini düşünüyorum :)Sizin minnaklarda korkuyor.mu anneler. Esimin huyudur bazen boyle elini saklatr. Benide cok korkutur. Bu gun sesszdi ortalk yapti yine. Minnakimda bayadr sessizdi. Kendini soldan saga bi atisi var. Nasil sicradi yavrumoyle olunca hc dayanamiyorum. Ciksin doya doya sarilym seviym istiyorum bizde korkaklik genetik.galiba anneannesi ben birde zeynosum sirada
Artık kendime söz verdim almıyorum.saçmalamaya başladım israf günah yani.ama önümüz yaz annesi bol bol giyerler bence.bayramı seyranı varOyy yesinler minik denizci
Çok güzel şeyler var yaa ben de dayanamayıp alıyorum ev 0-3 aylık şeylerle doldu yazlık.. Muhtemelen 1 kez falan gitcek hepsiniyine de görünce dayanamıyorumm
Adım adım listelerin sonuna yaklaşıyoruz, aldıkça rahatlıyorum ama nasıl bir tüketim çılgınlığıdır. Alınanların üstü çiziliyor sonra bir bakmışım yeni bir şey eklemişim listeyekızlar bugün oğlumun bezini aldım 2 paket 70 li 1 numara molfix aldım 1 paket 100 lü 2 numara aldım .Gögüs Pedi süt sağma poşeti Göğüs kalkanı aldım bitiyor inşallah az kaldı .
İstanbulda mı cnm gittiğin doktor yani hastane merak ettim böyle bi doktoru açıkçasıBen Dr'umla uzun uzun konustum bu konuda. Operasyondan 4 saat sonra banyonu yapıp hazırlanacaksın, makyajını yapacaksın, lohusa tacını takıcaksın, misafirlerini karsılayıp bebeğinle ilgileneceksin dedi. Kendiside sezeryanla dogum yapmis :) 2 kızı var. Ayrıca agrı kesici veriliyor, 2 gece hastanede kalıyormusum, damar yolundan zaten agrı kesici alıcaksın, eve gidene kadar agrın zaten azalmıs olacak dedi. Ben hayatım boyunca adet sancısı nedir onuda bilmiyorum :) O yüzden riske atamayacagim. Birde benim dr'um bir arkadasıma bir operasyon yapmıstı, polip icin, kız 15 dk sonra kalktı yemege cıktık hastaneden. Dr'umun sezeryanları cok iyiymis hastalarıda öyle diyor. Bakalım, neler gelecek basa.. :) Allah hepimize yardım etsin. Isımiz zor. :)
Evet Istanbul Tuzla.İstanbulda mı cnm gittiğin doktor yani hastane merak ettim böyle bi doktoru açıkçası
Güzel günlerde giydim cnm inşYa kızlar şunum güzelliğine bakar mısınız dayanamadım bunu da aldım kendimi durduramıyorum kıyafet konusunda çok cazip geliyorlar.içinde kuzumu düşünemiyorum.çok heyecan yapıyorum son bikaç gündür
Ben pijama/gecelik lohusa adı altında almıyorum canım, normalde ne giyiniyorsam onun 1 beden büyüğünü alıyorum. Zaten önüne lohusa kelimesi gelince fiyatları 3 katına çıkıyor hem de modeller benim normalde giymeyeceğim şeyler... Sadece kolay emzirmek için önü düğmeli ya da kolay açılan modellere bakıyorum. 1 sabahlık, 2 gecelik, 2 pijama takımı düşünüyorum, bazılarını aldım. Lohusa külodu aldım ama tek kullanımlık olanlardan hani kan/leke falan olursa doğumdan sonra evde yıkamakla uğraşmamak için.. Emzirme sütyeni 1 tane alıp deneyeyim diyorum, faydalı bulursam yine alırım. Anne-kız hastane takımı almayı düşünmüyorum. Benim düğünümde kullandığım çiçekten taç ve bilekliğim vardı, bilekliğimi bebeğime taç olarak kullanmayı düşünüyorum hem daha anlamlı olacak, düğünümde bileğimde kullandığım şeyi şimdi onda kullanmakkendi tacımı takar mıyım emin değilim ama onunkisini kesin kullanıcam
Ilk gun cok yogun oluyo haliyle ama sonra buyuk pedler yeterli oluyor.gerci kisiden kisiye degisir belki benim cok uzun ve yogun surmuyodu kanamamBu konuda katılıyorum canım sana ben de kanama yogun olursa diye bebek bezi koyucam inşallah
Cok cici ve spor:) gule gule kullan :) ben daha bulamadim sirt cantasi istyrm. Darisi basima :)Ben gecen hafta aldım Cnm çantamızı,çaprazda kullanılabiliyor.. bende zor beğendim bu hafifti hoşuma gitti..hediye olarak alt açma bezi ve biberon termosu vardı..
Bende senn gibi dusunuyorum canim evdeyim zaten ihtiyacim olmadi onceden.tabi calisanlar icin bisey diyemiyorum onlarinki bi yerde mecburi olucakSüt sağma makinesi almadım, almayı düşünmüyorum. Çünkü biberona yönlendirmeyi veya alıştırmayı istemiyorum. Bebeğin her emişinde anneye temas etmesini daha doğru buluyorum. Mecbur kaldığım bir durum olursa tabi alırım ama şimdilik almayacağım. Çevremdeki birçok anne de kullanmadı. Uzun süre de bebeklerini güzelce emzirdiler. Tabi bu sadece benim fikrim.
aynen öyle ama ben yaptıgım listeye genellikle sadık kalıyorum prima alacaktım ama 1 numarası kalmamış ablam molfix de çok güzel dedi hem göbek oyuntusu var 1 numara belki küçük gelir diye 2 numara da aldım.Göğüs kalkanı ucu yara olunca çok işe yarıyormuş benim gögsümün ucu var rahat tutacagını düşünüyorum ama yine de aldım wee nin 9 liraydı aldım dursun bakalım.
Adım adım listelerin sonuna yaklaşıyoruz, aldıkça rahatlıyorum ama nasıl bir tüketim çılgınlığıdır. Alınanların üstü çiziliyor sonra bir bakmışım yeni bir şey eklemişim listeyeben 108li yenidoğan aldım prima premium care. 2 numara henüz almadım. Göğüs pedi ve poşet ben de aldım ama göğüs kalkanı almadım canım, gerekli miymiş tam işlevini çözemedim?
Ne guzel bir doktorun varmis dogrusu sana moral vermiş :)doktora guven duymak çok önemli senin adina sevindim :)Ben Dr'umla uzun uzun konustum bu konuda. Operasyondan 4 saat sonra banyonu yapıp hazırlanacaksın, makyajını yapacaksın, lohusa tacını takıcaksın, misafirlerini karsılayıp bebeğinle ilgileneceksin dedi. Kendiside sezeryanla dogum yapmis :) 2 kızı var. Ayrıca agrı kesici veriliyor, 2 gece hastanede kalıyormusum, damar yolundan zaten agrı kesici alıcaksın, eve gidene kadar agrın zaten azalmıs olacak dedi. Ben hayatım boyunca adet sancısı nedir onuda bilmiyorum :) O yüzden riske atamayacagim. Birde benim dr'um bir arkadasıma bir operasyon yapmıstı, polip icin, kız 15 dk sonra kalktı yemege cıktık hastaneden. Dr'umun sezeryanları cok iyiymis hastalarıda öyle diyor. Bakalım, neler gelecek basa.. :) Allah hepimize yardım etsin. Isımiz zor. :)
Sen önlenRabbim şifa versin, bendeki seviyeyi bilmiyorum ama gebeliği öğrendiğimden beridir hem iğne hem coraspin kullanıyorum, 28 haftayı tamamladık bakalım böyle, 32 de sanırım coraspini kesecek ama iğneyi dogumdan birkaç gün önce kesiyormuş diye duydum, bir tane kaybim var o nedenle doktor ne derse yapmaya hazırım(
Sagol canim .sana Tek düşükten sonra iğneyi önlem amaçlı vermiştir doktor benim de tekrarlayan düşüklerim oldu genetik testler sonucunda cikti ayrica kardesimde bacaginda pihti atti ayni pihtilaşma değerleri onda da var o yüzden bebekten ziyade doktor kendini korumak için kullanmalisin diyor ..ben cor aspini kullanmiyorum bu arada sende kesinlikle 32.haftanda birak iğne tek başina yeterli olurRabbim şifa versin, bendeki seviyeyi bilmiyorum ama gebeliği öğrendiğimden beridir hem iğne hem coraspin kullanıyorum, 28 haftayı tamamladık bakalım böyle, 32 de sanırım coraspini kesecek ama iğneyi dogumdan birkaç gün önce kesiyormuş diye duydum, bir tane kaybim var o nedenle doktor ne derse yapmaya hazırım(
Dün havuzluhanda lohusa geceliklerine ve pijamalarina baktim incecik yerleri babaanne işi tarzi süslü püsĺü şeyler 100-300arasi degisiyordu lohusa olunca galiba fiyatlar şişiyor bir de ucuz diye gittim oraya ama hiçbir sey almadim dedigin gibi normal ic giyim markalarindan bir beden büyük alirim zevkime göre:)gecenlerde suwenden 55 tl pijama takimi almiştim yeri de çok guzeldi olmadi o tarz yerlere bakacagim buyuk bedenlereBen pijama/gecelik lohusa adı altında almıyorum canım, normalde ne giyiniyorsam onun 1 beden büyüğünü alıyorum. Zaten önüne lohusa kelimesi gelince fiyatları 3 katına çıkıyor hem de modeller benim normalde giymeyeceğim şeyler... Sadece kolay emzirmek için önü düğmeli ya da kolay açılan modellere bakıyorum. 1 sabahlık, 2 gecelik, 2 pijama takımı düşünüyorum, bazılarını aldım. Lohusa külodu aldım ama tek kullanımlık olanlardan hani kan/leke falan olursa doğumdan sonra evde yıkamakla uğraşmamak için.. Emzirme sütyeni 1 tane alıp deneyeyim diyorum, faydalı bulursam yine alırım. Anne-kız hastane takımı almayı düşünmüyorum. Benim düğünümde kullandığım çiçekten taç ve bilekliğim vardı, bilekliğimi bebeğime taç olarak kullanmayı düşünüyorum hem daha anlamlı olacak, düğünümde bileğimde kullandığım şeyi şimdi onda kullanmakkendi tacımı takar mıyım emin değilim ama onunkisini kesin kullanıcam
Aynen canım, ben bugün pentiden sabahlık ve gecelik sipariş ettim; ikisi 50 tl civarı tuttu.. Lohusa diye alsam 150ye alırdım sanırım. Pijamalarımı da benzer mantıkla sipariş edicemDün havuzluhanda lohusa geceliklerine ve pijamalarina baktim incecik yerleri babaanne işi tarzi süslü püsĺü şeyler 100-300arasi degisiyordu lohusa olunca galiba fiyatlar şişiyor bir de ucuz diye gittim oraya ama hiçbir sey almadim dedigin gibi normal ic giyim markalarindan bir beden büyük alirim zevkime göre:)gecenlerde suwenden 55 tl pijama takimi almiştim yeri de çok guzeldi olmadi o tarz yerlere bakacagim buyuk bedenlere
Ben kullandim canim gecen haftaİltihap için enfexia kullanan var mı . Kadın doğumcu verdi ama antibiyotik olunca tereddüte düştüm
Paylaşirmisin acaba bize de fikir olurAynen canım, ben bugün pentiden sabahlık ve gecelik sipariş ettim; ikisi 50 tl civarı tuttu.. Lohusa diye alsam 150ye alırdım sanırım. Pijamalarımı da benzer mantıkla sipariş edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?