2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben pijama/gecelik lohusa adı altında almıyorum canım, normalde ne giyiniyorsam onun 1 beden büyüğünü alıyorum. Zaten önüne lohusa kelimesi gelince fiyatları 3 katına çıkıyor hem de modeller benim normalde giymeyeceğim şeyler... Sadece kolay emzirmek için önü düğmeli ya da kolay açılan modellere bakıyorum. 1 sabahlık, 2 gecelik, 2 pijama takımı düşünüyorum, bazılarını aldım. Lohusa külodu aldım ama tek kullanımlık olanlardan hani kan/leke falan olursa doğumdan sonra evde yıkamakla uğraşmamak için.. Emzirme sütyeni 1 tane alıp deneyeyim diyorum, faydalı bulursam yine alırım. Anne-kız hastane takımı almayı düşünmüyorum. Benim düğünümde kullandığım çiçekten taç ve bilekliğim vardı, bilekliğimi bebeğime taç olarak kullanmayı düşünüyorum hem daha anlamlı olacak, düğünümde bileğimde kullandığım şeyi şimdi onda kullanmak kendi tacımı takar mıyım emin değilim ama onunkisini kesin kullanıcam

Oyy yesinler minik denizci
Çok güzel şeyler var yaa ben de dayanamayıp alıyorum ev 0-3 aylık şeylerle doldu yazlık.. Muhtemelen 1 kez falan gitcek hepsini yine de görünce dayanamıyorumm

:))alemsiniz vallahi.benim şey dikkatimi çekti.gece yatağa girince bi on dakika daha hareket ediyor kuzum sonra uyuyoruz,gece tuvalete kalkarsam bi bakıyorum o da uyanıyor.sabah ben uyandıktan biraz sonra hreketlenince ben o da uyanıyor:))nasıl da masummm.

Sese kesin tepki veriyorlar canım ama korkuyor mu hoşuna mı gidiyor anlamıyorum :) bir kere bardak kırmıştım onda yavrum yerinden sıçradı onu biliyorum :) onun dışındaki seslere vurarak tepki veriyor minnoş konuşunca sevince falan hoşuna gittiğini düşünüyorum :)

Oyy yesinler minik denizci
Çok güzel şeyler var yaa ben de dayanamayıp alıyorum ev 0-3 aylık şeylerle doldu yazlık.. Muhtemelen 1 kez falan gitcek hepsini yine de görünce dayanamıyorumm
Artık kendime söz verdim almıyorum.saçmalamaya başladım israf günah yani.ama önümüz yaz annesi bol bol giyerler bence.bayramı seyranı var

kızlar bugün oğlumun bezini aldım 2 paket 70 li 1 numara molfix aldım 1 paket 100 lü 2 numara aldım .Gögüs Pedi süt sağma poşeti Göğüs kalkanı aldım bitiyor inşallah az kaldı .
Adım adım listelerin sonuna yaklaşıyoruz, aldıkça rahatlıyorum ama nasıl bir tüketim çılgınlığıdır. Alınanların üstü çiziliyor sonra bir bakmışım yeni bir şey eklemişim listeye ben 108li yenidoğan aldım prima premium care. 2 numara henüz almadım. Göğüs pedi ve poşet ben de aldım ama göğüs kalkanı almadım canım, gerekli miymiş tam işlevini çözemedim?

İstanbulda mı cnm gittiğin doktor yani hastane merak ettim böyle bi doktoru açıkçası

Bende terligim var o tarz taç düşünmüyorum galiba kapalıyım çünkü normalde taktıklarımdan takarsam takarım kızımada zıbın şu bu takımı annem bir sürü aldı gelinlik bile almış maşallah hastahane çıkışı vs diye çogu şey hamilelik lıhusa emzirme lafı girince dedigin gibi 2-3 katı oluyor artık ne yapacanı şaşırmış insanlar vallahi benimde hiç hoşuma gitmiyor gecelikler flan penti alayım südyen flan diyorum 5li 4 paket iç çamaşırı alcam indirmden 1 tane dedigin gibi emzirme alırım denemek için, Atlette öyle düşünmüyorum ama emzirme flan gibi şeyler bakalım artık

Bende senn gibi dusunuyorum canim evdeyim zaten ihtiyacim olmadi onceden.tabi calisanlar icin bisey diyemiyorum onlarinki bi yerde mecburi olucak

aynen öyle ama ben yaptıgım listeye genellikle sadık kalıyorum prima alacaktım ama 1 numarası kalmamış ablam molfix de çok güzel dedi hem göbek oyuntusu var 1 numara belki küçük gelir diye 2 numara da aldım.Göğüs kalkanı ucu yara olunca çok işe yarıyormuş benim gögsümün ucu var rahat tutacagını düşünüyorum ama yine de aldım wee nin 9 liraydı aldım dursun bakalım.

Ne guzel bir doktorun varmis dogrusu sana moral vermiş :)doktora guven duymak çok önemli senin adina sevindim :)

Sen önlen
Sagol canim .sana Tek düşükten sonra iğneyi önlem amaçlı vermiştir doktor benim de tekrarlayan düşüklerim oldu genetik testler sonucunda cikti ayrica kardesimde bacaginda pihti atti ayni pihtilaşma değerleri onda da var o yüzden bebekten ziyade doktor kendini korumak için kullanmalisin diyor ..ben cor aspini kullanmiyorum bu arada sende kesinlikle 32.haftanda birak iğne tek başina yeterli olur

Dün havuzluhanda lohusa geceliklerine ve pijamalarina baktim incecik yerleri babaanne işi tarzi süslü püsĺü şeyler 100-300arasi degisiyordu lohusa olunca galiba fiyatlar şişiyor bir de ucuz diye gittim oraya ama hiçbir sey almadim dedigin gibi normal ic giyim markalarindan bir beden büyük alirim zevkime göre:)gecenlerde suwenden 55 tl pijama takimi almiştim yeri de çok guzeldi olmadi o tarz yerlere bakacagim buyuk bedenlere

Aynen canım, ben bugün pentiden sabahlık ve gecelik sipariş ettim; ikisi 50 tl civarı tuttu.. Lohusa diye alsam 150ye alırdım sanırım. Pijamalarımı da benzer mantıkla sipariş edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…