2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim yuruyus yap.boylece plesentanin kanlanmasinartacaktir.30 dakikalik seanslar halinde gunde 2 kez yuru.plesentadaki kan akimi azaliyor kan basincin yukselirse bebege daha cok kan gidecektir

Ben zerrin banucım memnun oldum tekrardan.sosyal mecraada yokum sadece yöneticisi olduğum pizza restaurantımızın sayfası var o yüzden üzgünüm,bi gün watsap grubu olursa katılmak isterim ama

Geldim canim geldim:) Yarin raporum bitiyor ise basliyorum. Son hazirliklar dr kontrolu ziyaretler derken cok yogundu. Hersey yolunda. Artik isten takip ederim kacirdiklarimi da okurum ins. Sen nasilsin?
Ben de herhalde işe başladı diyordum. Herşey yolundaysa süper. Bende de iyi gidiyor şimdilik yoğun uyku hali dışında :) Özletme kendini

Aaa maşallah canım ne çok işler yapmışsın öyle evladına da sana da nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım hazirliklar da yavaş yavaş oluyor işte artık gün gün yaklaşıyoruz doğuma stres de artıyor günler geçtikçe ee sen doğum iznine çıkarsın artık az kalmış çünkü

Arkadaslar iyi geceler bol uykular :)
süt sagma makinesi hakkinda tecrubelerimi belirtmek istiyorum.
Calisan bir anneyim. Ama ilk 8 ay falan çalışmıycam inşl. Buna rağmen süt pompası ilk günden beri ihtiyaç bana göre. Sütü az olanların sütünü artırmanın en önemli yolu dğzenli sağmak ve göğsü boşaltmaktır. Boşaldıkça beyne mesaj gidermiş yeniden süt yapmalıyım diye. Bunun dışında sütü çok olanlsr olacaktır, o zaman da sağmak zorunda kalıyor insan. Yoksa göğüs çok şişiyor. Sağıp buzluğa atınca çok rahat oluyor. Mesela benim,adet döneminde sütüm azalırdı. Buzluktan çıkarıp takviye yapardım. İlk sarı süt çok değerli onun da bir damlası bile saklanmalı bence. Sonraaa mastit olma ihtimali var yani süt kanallarının tıkanması 2 kez olmuştum. Yine sağmak gerekiyor düzenli. Göğüs ucu çıkmayanlarda bu,amaçla kullanabilir.
Velhasıl çok gerekli bir alet ama tereddüt edenler için yazıyorum illa çok para vermenize gerek yok. Ben bebedorun biberonlu elle sağma mskinesini kullanmıştım. 28 tl falan şu anda internette. Yine ondan alıcam. Bir de süt saklama poşeti 25li. Profosyoneller gibi olmaz tabi ama ben çok kullandım. Memnundum.

İlk gün mesela emzircez ya sütümüz var mı yok mu bebeğe yetecek kadar mı falan nereden anlıcaz çünkü kan şekeri de düşmemesi lazım ben bunu çok merak ediyorum.

elinle sıkınca koyu kıvamlı sarı bi süt gelirse sütün,var demektir. O süt az gelir damla gibi yani kıvamı koyu olıyor çünkü. . Bir de şu tablo var. Resim ekliycem şimdi. Ama bunu bilsek bile emin ol sütün yetmez mama verelim diyecekler

Herkese iyi akşamlar kızlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayeter kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem teşekkür ederim

Hergun kendimi kontrol ediyorum . Kendi hazirladigim yag karisimindan bi gun , ertesi gun mama bee bakim yagindan suruyorum ama bunca seye ragmen catlayacaksan catlar, yapcak biseyin yok diyorlar yaaa

Ben de Burcu :) ben facebook kullanıyorum canımm, instagramda çok aktif paylaşımım yok ama takip ediyorum. İsteyenler olursa birbirimizi ekleyebiliriz ya da whatsapp da olabilir. Ne güzel herşeyimizi paylaşıyoruz dertleşiyoruz, devamı da neden gelmesin ki?

Ben de yeşim instagram sadece kullanıyorum memnun oldum banu Cum

Herkese iyi akşamlar kızlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayeter kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem teşekkür ederim
Okudum inş rabbim hayırlısı ile ona da evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inş

Teşekkür ederim paylaşımın için zaten ilk 10 gün özellikle ilk günler için yanımda mama bulundurmayi düşünüyorum sarılık olmasın Allah korusun.

Cok tesekkur ederim canim insallah cumlemizin hayirli uzun bebisleriyle mutlu omurleri olsun. Herkes dogum iznine ayriliyor ben işe donuyorum:) Bebisimle sagligimiz yerinde olsunda calisirim. Bana da iyi gelir. Insallah cok yorucu olmaz. Izinleri aktarabilmek icin calisabildigim kadar calismak istiyorum. Yoksa dogumdan sonra erkenden ise donmem gerekecek. Ne kadar gec o kadar iyi. Simdi oglumla birlikte gideriz ise. O da anne karninda ogrensin ekmek parasi kazanmayi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…