2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sende iyiki varsinn canim. Haklısın ekleyebilirizz:) ilknur bende

Herkese iyi akşamlar kızlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayeter kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem teşekkür ederim
Rabbim Çiğdem kardesimizede hayirlisiyla nasip eylesin. Insaallah. Okudum cnm

Okadar usendim ki bunlari aciklamaya, tesekkur ederiz :) tum yazdiklarin sebebi ile birde calisiyor oldgum icin o pompa mecbur alinacakti:) yoksa bende isterim 2 yil durmadan bebegim mememden emsin

İlk çocuğun kaç yaşında cnm

Bende Zeynep, aynı şeyi düşündüm geçenlerde herşeyimizi paylaşıyoruz ama isimlerimizi bilmiyoruz, memnun oldumm facebook çok kullanmıyorum ama grup olursa bende katılırım

Ben de herhalde işe başladı diyordum. Herşey yolundaysa süper. Bende de iyi gidiyor şimdilik yoğun uyku hali dışında :) Özletme kendini
Ben de uykuya doymuyorum. Bir anda bastiriyor gozumu acamiyorum. Iste napicam bakalim. Ogleden sonra toplantilari cok tehlikeli benim icin:) Bu arada gecen persembe gittim kontrole. 38 cm 1380 gr olmus. Saclari cikmis:) Suyun icinde ahenkle dalgalaniyordu. Yarin gorusuruz

Arkadaslar bende iznimden 3 hafta once rapor aldim.Dr um univ hastanesinin dr u hic ikiletmedi bile tmm yaziyim dedi 29. Haftada aldim raporumu.Size neden bu kadar sorun cikariyorlar her gebelik ayni degildir yatarak gecirenler var yani ohal se sizinki de ohal kadar ciddi bir durum.Universite hastanelerini deneyin oralara cok baski olmuyor rapor konusunda

Bence de faydali ve gerekli. Calisan olsa da olmasa da. Hatta durumu uygun olanlara elektrikli ve pilli tavsiye ederim. Hasta oldugunuzda sut azalir, bebegin buyume ataklarinda takviye gerekir, gogus ucu yara olabilir dinlendirilmesi gerekir, sut cok olursa kanallarin tikanmamasi icin gerekir, cok uykusuz olursunuz sizin yerinize bir ogunde baskasi besler de iki saat uyursunuz. Biberon yerine siringayla verirsiniz. Bir arkadastan filan emanette olsa bence bi sekilde bulunsun

Bu
Bu arada ben de ankaradayim dr umda ibrahim Esinler gebeligin basindan beri ozeline gidiyorum kendisi hacettepede docent

Zerrin, Burcu , Yeşim, İlknur ve Zeynep :) Bende cok memnun oldum. Bana whatsup grubuda sosyal medyanın herhangi bir programıda olabilir :) Kim kuruyor grubu o zaman :) Ben mi baslatayım :)

Telefonları ve kullanılıyorsa sosyal medya özel mesajla adreslerini gönderin bana o zaman, bende islemleri yapıp toparlayayım herkesi grupta :)

Uyku akıyor gözlerimden fakat uykuya dalamıyorumçok can sıkıcı off aylardır böyle nerdeyse.ayaklarım da yanıyor(huzursuz ayak sendromu bu olsa gerek)sürekli hareket halinde.doğuma da henüz en az5 hafta var olduğunu düşünürsek sanırım bu durum canımı daha çok sıkacak.off yaa deliksiz uykuya hasretim resmen

Cnm ben özel mesaj göndermeye çalıştım ama gönderemiyorum, senin özel mesaj alımın kapalı mı?

Aynen bende yarın sabah 6 da kalkıcam ama hala uyuyamadım midem yanıyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…