- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.921
Ben ben bennnnyeniden kusmaya başlayan var mı aranızda? ben bugün kustum
Sende iyiki varsinn canim. Haklısın ekleyebilirizz:) ilknur bendeKızlar birde birsey sormak istiyorum sizlere aylardır arkadas olduk, güldük sohbet ettik ama cogunuzun adini bile bilmiyoruz :) bebeklerin adlarını biliyoruz ama masallah bize
Sosyal medya kullanıyorsanız eklesek birbirimizi isteyenler olursa yada isimlerimizi paylassak artık :)
Ben "Banu" kızlaar, iyi ki varsınız
Rabbim Çiğdem kardesimizede hayirlisiyla nasip eylesin. Insaallah. Okudum cnmHerkese iyi akşamlar kızlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayeter kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem teşekkür ederim
Okadar usendim ki bunlari aciklamaya,Arkadaslar iyi geceler bol uykular :)
süt sagma makinesi hakkinda tecrubelerimi belirtmek istiyorum.
Calisan bir anneyim. Ama ilk 8 ay falan çalışmıycam inşl. Buna rağmen süt pompası ilk günden beri ihtiyaç bana göre. Sütü az olanların sütünü artırmanın en önemli yolu dğzenli sağmak ve göğsü boşaltmaktır. Boşaldıkça beyne mesaj gidermiş yeniden süt yapmalıyım diye. Bunun dışında sütü çok olanlsr olacaktır, o zaman da sağmak zorunda kalıyor insan. Yoksa göğüs çok şişiyor. Sağıp buzluğa atınca çok rahat oluyor. Mesela benim,adet döneminde sütüm azalırdı. Buzluktan çıkarıp takviye yapardım. İlk sarı süt çok değerli onun da bir damlası bile saklanmalı bence. Sonraaa mastit olma ihtimali var yani süt kanallarının tıkanması 2 kez olmuştum. Yine sağmak gerekiyor düzenli. Göğüs ucu çıkmayanlarda bu,amaçla kullanabilir. Eki Görüntüle 1966843
Velhasıl çok gerekli bir alet ama tereddüt edenler için yazıyorum illa çok para vermenize gerek yok. Ben bebedorun biberonlu elle sağma mskinesini kullanmıştım. 28 tl falan şu anda internette. Yine ondan alıcam. Bir de süt saklama poşeti 25li. Profosyoneller gibi olmaz tabi ama ben çok kullandım. Memnundum.
İlk çocuğun kaç yaşında cnmCok tesekkur ederim canim insallah cumlemizin hayirli uzun bebisleriyle mutlu omurleri olsun. Herkes dogum iznine ayriliyor ben işe donuyorum:) Bebisimle sagligimiz yerinde olsunda calisirim. Bana da iyi gelir. Insallah cok yorucu olmaz. Izinleri aktarabilmek icin calisabildigim kadar calismak istiyorum. Yoksa dogumdan sonra erkenden ise donmem gerekecek. Ne kadar gec o kadar iyi. Simdi oglumla birlikte gideriz ise. O da anne karninda ogrensin ekmek parasi kazanmayi:)
Bende Zeynep, aynı şeyi düşündüm geçenlerde herşeyimizi paylaşıyoruz ama isimlerimizi bilmiyoruz, memnun oldummKızlar birde birsey sormak istiyorum sizlere aylardır arkadas olduk, güldük sohbet ettik ama cogunuzun adini bile bilmiyoruz :) bebeklerin adlarını biliyoruz ama masallah bize
Sosyal medya kullanıyorsanız eklesek birbirimizi isteyenler olursa yada isimlerimizi paylassak artık :)
Ben "Banu" kızlaar, iyi ki varsınız
Ben de uykuya doymuyorum. Bir anda bastiriyor gozumu acamiyorum. Iste napicam bakalim. Ogleden sonra toplantilari cok tehlikeli benim icin:) Bu arada gecen persembe gittim kontrole. 38 cm 1380 gr olmus. Saclari cikmis:) Suyun icinde ahenkle dalgalaniyordu. Yarin gorusuruzBen de herhalde işe başladı diyordum. Herşey yolundaysa süper. Bende de iyi gidiyor şimdilik yoğun uyku hali dışında :) Özletme kendini
6 olduİlk çocuğun kaç yaşında cnm
Cnmm bende okudum, inşallah Çiğdem de meleğine kavuşurHerkese iyi akşamlar kızlar Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor 41 hamileden ayeter kursi topluyoruz rica etsem okurmusunuz okuyan okudum derse çok memnun olurum arkadaşımin adı çiğdem teşekkür ederim
Arkadaslar bende iznimden 3 hafta once rapor aldim.Dr um univ hastanesinin dr u hic ikiletmedi bile tmm yaziyim dedi 29. Haftada aldim raporumu.Size neden bu kadar sorun cikariyorlar her gebelik ayni degildir yatarak gecirenler var yani ohal se sizinki de ohal kadar ciddi bir durum.Universite hastanelerini deneyin oralara cok baski olmuyor rapor konusundaSevgili hamileler öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar diliyorum.
Gerçekten merak ettiğim bir şey var. Kızlar siz nasıl rapor alıyorsunuz yaa? Ben trafik kazası geçirdim. Icim rahat etsin diye ise gitmeyip doktora kontrole gidecektim. O gün için rapor istedim herhangi bir sorun yoksa rapor yazmam dedi doktor bana. Özel hastanede bir doktordu üstelik. Ben de diger üç doktorumdan sonra onu da bıraktım. Doktorsuz kaldım.
Ankarada olup rahat rahat rapor alan hamileler hangi doktora gidiyorsunuz allah aşkına?
Araba tamirde. Isim çok ters bir yerde. Üç vesaitle gidip üstüne yürümem gerekiyor. Gunde altı vesaite binip hem çalışıp hem de eve gelip 3 yaşındaki kızımla ilgilenmem, yemek yapmam mümkün değil. 32. Haftada izne ayrilacagim bir haftalık rapora ihtiyacım var. Uc haftadır sagdan soldan araba bulup işe gidiyorum ama artık isteyebilecegimiz kimse kalmadi.
Insanlara derdimi anlatamadim valla içim şişti.
Bence de faydali ve gerekli. Calisan olsa da olmasa da. Hatta durumu uygun olanlara elektrikli ve pilli tavsiye ederim. Hasta oldugunuzda sut azalir, bebegin buyume ataklarinda takviye gerekir, gogus ucu yara olabilir dinlendirilmesi gerekir, sut cok olursa kanallarin tikanmamasi icin gerekir, cok uykusuz olursunuz sizin yerinize bir ogunde baskasi besler de iki saat uyursunuz. Biberon yerine siringayla verirsiniz. Bir arkadastan filan emanette olsa bence bi sekilde bulunsunArkadaslar iyi geceler bol uykular :)
süt sagma makinesi hakkinda tecrubelerimi belirtmek istiyorum.
Calisan bir anneyim. Ama ilk 8 ay falan çalışmıycam inşl. Buna rağmen süt pompası ilk günden beri ihtiyaç bana göre. Sütü az olanların sütünü artırmanın en önemli yolu dğzenli sağmak ve göğsü boşaltmaktır. Boşaldıkça beyne mesaj gidermiş yeniden süt yapmalıyım diye. Bunun dışında sütü çok olanlsr olacaktır, o zaman da sağmak zorunda kalıyor insan. Yoksa göğüs çok şişiyor. Sağıp buzluğa atınca çok rahat oluyor. Mesela benim,adet döneminde sütüm azalırdı. Buzluktan çıkarıp takviye yapardım. İlk sarı süt çok değerli onun da bir damlası bile saklanmalı bence. Sonraaa mastit olma ihtimali var yani süt kanallarının tıkanması 2 kez olmuştum. Yine sağmak gerekiyor düzenli. Göğüs ucu çıkmayanlarda bu,amaçla kullanabilir. Eki Görüntüle 1966843
Velhasıl çok gerekli bir alet ama tereddüt edenler için yazıyorum illa çok para vermenize gerek yok. Ben bebedorun biberonlu elle sağma mskinesini kullanmıştım. 28 tl falan şu anda internette. Yine ondan alıcam. Bir de süt saklama poşeti 25li. Profosyoneller gibi olmaz tabi ama ben çok kullandım. Memnundum.
Bu arada ben de ankaradayim dr umda ibrahim Esinler gebeligin basindan beri ozeline gidiyorum kendisi hacettepede docentArkadaslar bende iznimden 3 hafta once rapor aldim.Dr um univ hastanesinin dr u hic ikiletmedi bile tmm yaziyim dedi 29. Haftada aldim raporumu.Size neden bu kadar sorun cikariyorlar her gebelik ayni degildir yatarak gecirenler var yani ohal se sizinki de ohal kadar ciddi bir durum.Universite hastanelerini deneyin oralara cok baski olmuyor rapor konusunda
Maşallah canım baya büyümüş zoru atlatmışsıniz sıra diğerinde inşallah6 oldu
Cnm ben özel mesaj göndermeye çalıştım ama gönderemiyorum, senin özel mesaj alımın kapalı mı?Zerrin, Burcu , Yeşim, İlknur ve Zeynep :) Bende cok memnun oldum. Bana whatsup grubuda sosyal medyanın herhangi bir programıda olabilir :) Kim kuruyor grubu o zaman :) Ben mi baslatayım :)
Telefonları ve kullanılıyorsa sosyal medya özel mesajla adreslerini gönderin bana o zaman, bende islemleri yapıp toparlayayım herkesi grupta :)
Aynen bende yarın sabah 6 da kalkıcam ama hala uyuyamadım midem yanıyor benimdeUyku akıyor gözlerimden fakat uykuya dalamıyorumçok can sıkıcı off aylardır böyle nerdeyse.ayaklarım da yanıyor(huzursuz ayak sendromu bu olsa gerek)sürekli hareket halinde.doğuma da henüz en az5 hafta var olduğunu düşünürsek sanırım bu durum canımı daha çok sıkacak.off yaa deliksiz uykuya hasretim resmen
simdi denermisin bir kez daha acaba? Kapalida değilmis ama kapatip actım :)Cnm ben özel mesaj göndermeye çalıştım ama gönderemiyorum, senin özel mesaj alımın kapalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?