2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm okudum yazını.evet bıraz sorumsuz aileler galiba oğullarına karşı.seni geçtim kendi evlatlarını düşünerek yardım edebilirler arayıp sorabilirler.yardımı maddi açıdan demiyorum.sorabilirler ne lazım yada yetiştirebiliyormusunuz,neleri tamamladınz neler kaldı filan diye.ama ne olursa olsn kabul etmen gerekir cnm. ben buna karşıyım.isterlerse çok kötü olsunlar o bebeğinin babaannesi ve dedesi.ve eşinin ailesi.eşin der alındım ,konusmicam darıldım diye ama sen bakma eşine o iyi olur sonra sen kötü olursun bak. hep yapıcı ol. baktın olmuyor mesafeni koyarsn .amaa gelip baksınlar bebeğine azçok.görsünler.Benm K.V arar 2 haftada bir sorar bende ararım .biz arkadş giibiyiz.Allaha şükür.Doğum yaklaşnca bak bakalm tepkileri nasl olcak 8 aydan snra hep sorarlar doğm yaklaşnca. ama sende haklsın tabi.

3. Cocugum olucak insallah ne lazim cumlesini duymadim bende.Allaha sukurler olsun ki ihtiyacimda yok belkide bildiklerinden sormuyolardir bilemiyorum..

Zor isler yahuu. Birazck oyleymis canim. Boyle durumda bsyde yapilmiyor. Karsi tarafin anlamasi lazim. O zor gunde bide boyle seylerke ugrasmak iyice can skici olacak. Evde yokuzz yap :))))
yok be canım evde yokuz yapmam nereye yapıyorsun 40 gün dışarı çıkılmaz diyo kaynanam şimdi de takmış bebek 20 günlük olunca mevlüdü okutacam diye bişeyde denmiyo anne biraz iyileşelim çocuk minnacık mikrop kapar desem de nuh diyo peygamber demiyo.

Balli turbu denedin mi canim, bana o fayda etmisti. Gecmis olsun.

Ya ne bileyim bende pek sevemedim ECEcanN zaten tek isim olsun istiyorum kafam karıştı
iki isim olursa olur ama dery.a dediği gibi. EMİR YUŞA, ARAS YUŞA, AHMET YUŞA.KERİM YUŞA. YAĞIZ YUŞA,MERİÇ YUŞA, ÖMER YUŞA, OĞUZ YUŞA .. DENE BAKALM HEPSİNİ YAN YANA . AMA BEN YİNEDE SEVEMEDİM ÇEVREMDE YOK ALIŞKIN DEĞİLİM ONDAN HERLDE DEĞİŞİK GELDİ

bende 11:50 de göreceğim kuzucuğumu merak içindeyim kaç kilo oldu. Saat geçmek bilmez şimdi

Bebeginin cinsiyeti erkek olanlar isim mevzusunu ne yaptiniz ? Buldunuz mu?
Ömer Haktan olucak Allah izin verirse.
BEN SİYAH TURBUN İÇİNİ OYUP YAPMIŞTM.YANİ ANNEM YAPMISTI

Siyah canim, ustten az oyup bali dokunce altina siziyor, sizani yemis oluyorsun.
Sizmasi icin altindan delicekmiyim .artik huzursuz ediyo bu oksuruk beni bide annem sagolsun bebek eşten duser dedi o gunden beri karnimi tutuyorum oksururkwn bisey olucak diye aklim cikiuo

O asit zehir gibi benim bazen uykudan uyandırıyo bogazımı yakıyo. Annelerimiz neler çekmiş neler bizim cektigimiz hiç birsey

Sizmasi icin altindan delicekmiyim .artik huzursuz ediyo bu oksuruk beni bide annem sagolsun bebek eşten duser dedi o gunden beri karnimi tutuyorum oksururkwn bisey olucak diye aklim cikiuo

Canim eke gorselini koydum. Sifa olsun.

Eklentiler

• bal-ve-turp-kuru.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59

Yok cnm. turbu oy içini güzelce. sonra içine bal koy. 1 gün beklet. sonra o bal sulanıyor. o ballı suyu iç

Kafani takma canım onlarda oyleler demek ki.benimde annem ogluma her turlu kıyafet vs aldı veya ördü.herseyini annem yaptı diyebilirim.biz büyük eşyalarını aldık.besik araba gibi.kv ler hiç birşey almadı ve hep "çocuğun yediği helal giydiği haram" der ama sonucta çocukta çıplak gezecek değil.bende abartılı alışveriş yapan biri değilim.tuhaf geliyor o yuzden.gerci alsınlar diye bir beklentim de yok.ama torunlarını çoook sever o yüzden takilmiyorum.
Anlattiklarina bakılırsa logusayken uzun süreli kalmaya gelmesinler bence de.stresin yoksa da strese sokuyorlar insanı :))bende ben toparlandiktan sonra gelsinler istiyorum ama bakalım nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…