- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.341
Canm okudum yazını.evet bıraz sorumsuz aileler galiba oğullarına karşı.seni geçtim kendi evlatlarını düşünerek yardım edebilirler arayıp sorabilirler.yardımı maddi açıdan demiyorum.sorabilirler ne lazım yada yetiştirebiliyormusunuz,neleri tamamladınz neler kaldı filan diye.ama ne olursa olsn kabul etmen gerekir cnm. ben buna karşıyım.isterlerse çok kötü olsunlar o bebeğinin babaannesi ve dedesi.ve eşinin ailesi.eşin der alındım ,konusmicam darıldım diye ama sen bakma eşine o iyi olur sonra sen kötü olursun bak. hep yapıcı ol. baktın olmuyor mesafeni koyarsn .amaa gelip baksınlar bebeğine azçok.görsünler.Benm K.V arar 2 haftada bir sorar bende ararım .biz arkadş giibiyiz.Allaha şükür.Doğum yaklaşnca bak bakalm tepkileri nasl olcak 8 aydan snra hep sorarlar doğm yaklaşnca. ama sende haklsın tabi.Kizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle
3. Cocugum olucak insallah ne lazim cumlesini duymadim bende.Allaha sukurler olsun ki ihtiyacimda yok belkide bildiklerinden sormuyolardir bilemiyorum..Canm okudum yazını.evet bıraz sorumsuz aileler galiba oğullarına karşı.seni geçtim kendi evlatlarını düşünerek yardım edebilirler arayıp sorabilirler.yardımı maddi açıdan demiyorum.sorabilirler ne lazım yada yetiştirebiliyormusunuz,neleri tamamladınz neler kaldı filan diye.ama ne olursa olsn kabul etmen gerekir cnm. ben buna karşıyım.isterlerse çok kötü olsunlar o bebeğinin babaannesi ve dedesi.ve eşinin ailesi.eşin der alındım ,konusmicam darıldım diye ama sen bakma eşine o iyi olur sonra sen kötü olursun bak. hep yapıcı ol. baktın olmuyor mesafeni koyarsn .amaa gelip baksınlar bebeğine azçok.görsünler.Benm K.V arar haftada bir sorar bende ararım .biz arkadş giibiyiz.Allaha şükür.Doğum yaklaşnca bak bakalm tepkileri nasl olcak 8 aydan snra hep sorarlar doğm yaklaşnca. ama sende haklsın tabi.
yok be canım evde yokuz yapmam nereye yapıyorsun 40 gün dışarı çıkılmaz diyo kaynanam şimdi de takmış bebek 20 günlük olunca mevlüdü okutacam diye bişeyde denmiyo anne biraz iyileşelim çocuk minnacık mikrop kapar desem de nuh diyo peygamber demiyo.Zor isler yahuu. Birazck oyleymis canim. Boyle durumda bsyde yapilmiyor. Karsi tarafin anlamasi lazim. O zor gunde bide boyle seylerke ugrasmak iyice can skici olacak. Evde yokuzz yap :))))
maşallah kuzuya annesiKızlar dün kontrolüm vardı, 30 haftalık, benim kız 1540 gram 47 cm olmuşAyrıca bende sadece 2 kilo almışımi, çok mutluyum darısı diğer ayların başına artık Demir ve folikasiti kullanmaya devam et dedi doktor.
Kızlar dün kontrole gittim 32 haftalık olduk doktor kafası aşağıda normal dedi yani bu bebek dönmüş anlamına mı geliyor soramadım da doktora çok kalabalıktı
Ya ne bileyim bende pek sevemedimBen sevdim canim, yanina bir isim daha ekleyebilirsin kisa bir isim cunku Yuşa ve yakisir yani iki isimde. Eşimle istişare edip karar verin
Balli turbu denedin mi canim, bana o fayda etmisti. Gecmis olsun.Cok oksuruyorum ben hala gecmedi yavrum icerde etkileniyomudur diye kafama cok takiliyo artik.pekmez bal bunlar fayda etmedi ..antibiyotik verirse diye dr da gitmek istemiyorum.varmi bi tavsiyeniz?sicak basiyo diye ustunuzu basinizi acmayin ben bu yuzden usuttum biliyorum
iki isim olursa olur amaYa ne bileyim bende pek sevemedimECEcanN zaten tek isim olsun istiyorum kafam karıştı
Kızlar dün kontrolüm vardı, 30 haftalık, benim kız 1540 gram 47 cm olmuşAyrıca bende sadece 2 kilo almışımi, çok mutluyum darısı diğer ayların başına artık Demir ve folikasiti kullanmaya devam et dedi doktor.
Denemedim bugun hastaneye gidicem aliyim deneyim bi sifa AllahdanBalli turbu denedin mi canim, bana o fayda etmisti. Gecmis olsun.
Aynen yaa haftalar geçmedi bir türlü
bende 11:50 de göreceğim kuzucuğumu merak içindeyim kaç kilo oldu. Saat geçmek bilmez şimdi
BEN SİYAH TURBUN İÇİNİ OYUP YAPMIŞTM.YANİ ANNEM YAPMISTIDenemedim bugun hastaneye gidicem aliyim deneyim bi sifa Allahdan
Siyah kirmizi farkediyomu
Anlami cok guzelmisHep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
Siyah canim, ustten az oyup bali dokunce altina siziyor, sizani yemis oluyorsun.Denemedim bugun hastaneye gidicem aliyim deneyim bi sifa Allahdan
Siyah kirmizi farkediyomu
Ömer Haktan olucak Allah izin verirse.Bebeginin cinsiyeti erkek olanlar isim mevzusunu ne yaptiniz ? Buldunuz mu?
BEN SİYAH TURBUN İÇİNİ OYUP YAPMIŞTM.YANİ ANNEM YAPMISTI
Sizmasi icin altindan delicekmiyim .artik huzursuz ediyo bu oksuruk beni bide annem sagolsun bebek eşten duser dedi o gunden beri karnimi tutuyorum oksururkwn bisey olucak diye aklim cikiuoSiyah canim, ustten az oyup bali dokunce altina siziyor, sizani yemis oluyorsun.
O asit zehir gibi benim bazen uykudan uyandırıyo bogazımı yakıyo. Annelerimiz neler çekmiş neler bizim cektigimiz hiç birseyŞuan elimi yelpaze olarak kullanıyorum benim de bi keskin asit geliyor boğazıma sanki biri gazoz kapağı geçiriyor boğazımdan yalnız bu ateş basması çok fena ah annem menopoz ateşinden ince giyinip üşütmüştü kızmıştim anne neden kollamadın kendini diye ah başa gelmeyen anlamazmiş
Ömer Haktan olucak Allah izin verirse.
Sizmasi icin altindan delicekmiyim .artik huzursuz ediyo bu oksuruk beni bide annem sagolsun bebek eşten duser dedi o gunden beri karnimi tutuyorum oksururkwn bisey olucak diye aklim cikiuo
Yok cnm. turbu oy içini güzelce. sonra içine bal koy. 1 gün beklet. sonra o bal sulanıyor. o ballı suyu içÖmer Haktan olucak Allah izin verirse.
Sizmasi icin altindan delicekmiyim .artik huzursuz ediyo bu oksuruk beni bide annem sagolsun bebek eşten duser dedi o gunden beri karnimi tutuyorum oksururkwn bisey olucak diye aklim cikiuo
Kafani takma canım onlarda oyleler demek ki.benimde annem ogluma her turlu kıyafet vs aldı veya ördü.herseyini annem yaptı diyebilirim.biz büyük eşyalarını aldık.besik araba gibi.kv ler hiç birşey almadı ve hep "çocuğun yediği helal giydiği haram" der ama sonucta çocukta çıplak gezecek değil.bende abartılı alışveriş yapan biri değilim.tuhaf geliyor o yuzden.gerci alsınlar diye bir beklentim de yok.ama torunlarını çoook sever o yüzden takilmiyorum.Kizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?