- 6 Ocak 2011
- 175
- 53
- 98
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.021
Merhaba Sat'ınıza göre gebelik haftanız geride takip ediyor. Geç döllenme mi dedi doktor yoksa adet tarihini 14 ağustos olarak mı aldı merak ettim. benim de 23 temmuz Sat'ım ve 10 gün kadar geriden takip ediyoruz. Geç döllenme olabilir ya da yeterli beslenemiyor bebek dedi. Kalp atışını duyduk ama beklemedeyim yine de.umutsuzsan beni dinle cnm en son 21 temmuz adetim oldu sonra 14 agustos 4 gün süren peçeteye gelen lekelenmem hikaye burdan başlıyor sürekli hamilesin dendi evet o zaman 4-5 günlük hamileymişim. ama testlerde çıkmıyor tabi içimde bişey oldugundan eminim ama sonra kafayo yedim diye frenliyorum kendimi adet olamıyorum kist diyorlar sonra çıkmıyor agrım geçmiyor yorgunlugum uykum gögsüm sonra bayramda annem hamilesin git kan aldır saçmalama dedi yok be of dedim uyudum gitmedim internetten clear blue sipariş verdim %90 garanti yazıyordu amaan dursun lazım olur dedim yumurtlama testi yapacaktım. o günde kavga ettik eşimle kötüyüz. sonra hamilelikte yapayımda sussun herkes dedim bi baktım 6 haftalık hamileyim nasıl 30 agustosta 1.8 çıkmıştı negatifti şimdi 21269,36 şoka girdim... doktora gittm keseyi gördüm kalbini duydum şoktayım eger hissediyorsan inat etme öyle kanda 10 günde çıkıyor flan yalan ben sana diyim
Selam canimmm bende daha önce dusuk yaptım senin gibi kan pıhtılaşmasından ama su an her gün iğne kullanıyorum bir de asprin verdi doktorum bu gün baktığımızda canlanmış cok şükür kalbi pit pit atıyor dedi :)) canlı olsunlar da iğneye razıyız :) benim ki bir ikinhafta arası geriden gidiyor sadece ama herşey yolunda dedi.Kızlar mrb aranıza yeni katıldımbende mayıs annesiyim inş. 4ay önce 5aylık bi düşük yaşadım kan pıhtılaşmasından dolayı benim gibi iğne kullanan var mı? Şimdi 8+3 evlat hasreti çeken tüm anneler hayırla kucağımıza alırız inş
Hayirli haberlerle gel yaz mutlaka dr donusu merak ediyorum canim.Bende 6+2 yim
Aranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Normal bu batmalar :) şiddetli değilse ve kanama yoksa takma kafana rahim genisliyor cok normalKızlar 6+6 olduk bugun ama karnimda agri var kasıklarım batiyo sankiilk gebeliğim evimi supuruyodum az once bıraktım yatiyorum suan normal mı bu Ağrılar sizdede oluyo mu
Hayırla kucağına al inş canım :) evet bende clexan 04 kullanıyorum karnından yapıyorum artık daha acıyo beze oluşuyor bacağa geçsem mi düşünüyorum. Aynı bebek asprini bide folik asit kullanıyorum canım inş bu sefer hayırla sonuna kadar tamamlayıp kucağımıza alırız Rabbim herkesin yardımcısı olsn sorunsuz geçirsin :)Selam canimmm bende daha önce dusuk yaptım senin gibi kan pıhtılaşmasından ama su an her gün iğne kullanıyorum bir de asprin verdi doktorum bu gün baktığımızda canlanmış cok şükür kalbi pit pit atıyor dedi :)) canlı olsunlar da iğneye razıyız :) benim ki bir ikinhafta arası geriden gidiyor sadece ama herşey yolunda dedi.
Aminn insallah bende aynısını kullanıyorum canim, bu iğnenin faydasını gören cok ama. Bende karindan yapıyorum ama yaparken sorun yok sonrasinbir kaç dakika acıyor ilacı yüzünden. Bende bacağa geçmeye korkuyorum.Hayırla kucağına al inş canım :) evet bende clexan 04 kullanıyorum karnından yapıyorum artık daha acıyo beze oluşuyor bacağa geçsem mi düşünüyorum. Aynı bebek asprini bide folik asit kullanıyorum canım inş bu sefer hayırla sonuna kadar tamamlayıp kucağımıza alırız Rabbim herkesin yardımcısı olsn sorunsuz geçirsin :)
Ekledim canım gayet güzel bir yaştasın merak etme :)
Ekledim canım rica ederim:)
Beni en iyi sen anlarsın o zamaninşallah annemde iyi olur ben bu hamilelikten bişey anlamasam da olur
Ama benim en çok üzüldüğüm film çekildiğinde yanına gidemedim kemoterapi de de çok yanında olamayacam hep uzak tutmak istiyorlar bebeğe bişey olmasın diyezaten uzaktayım il dışındayım ne yapacam bu günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum
şimdi kestirmek çok zor. Doktor bunun zamanla belli olacağını söyledi. gelişimine göre. bazen bebekler arayı hızlıca kapatabiliyorlar. Ben de geriden takip edenlerdenim. Hayırlısını dileyelim. bol bol dinlenip iyi beslenmekten başka elimizden gelecek bir şey yok maalesef.Benim geriden gidiyor ya acaba haziran da mi Doğum yapacağım bilgisi olan var mi? Su an 6+1 görünüyor.
İnan seni çok iyi anlıyorum inşallah iyi olacak annen dua edelim tüm hastalarımız için.. şuan senin onun yanında olman onun içinde üzücü olur inan bana seni böyle yıpranmış görmemeli ona moral çok önemli zaten ağır bir dönem geçirecek kemoterapiler çok yıpratıcı oluyor bizim şuan yaşadıklarımız yaşayacak bulantılar kusmalar ve yemek tiksinmeleri ikinizde birbirinizi olumsuz etkilersiniz sen önce düzel ona güç verecek duruma gel sonra bebişi beraber büyütürsünüz inşallah :)Ekledim canım gayet güzel bir yaştasın merak etme :)
Beni en iyi sen anlarsın o zamaninşallah annemde iyi olur ben bu hamilelikten bişey anlamasam da olur
Ama benim en çok üzüldüğüm film çekildiğinde yanına gidemedim kemoterapi de de çok yanında olamayacam hep uzak tutmak istiyorlar bebeğe bişey olmasın diyezaten uzaktayım il dışındayım ne yapacam bu günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canim izin alamiyomusun
Gecer canim gecerde unutulur bile ne guzel seni duaunuyolar onlarda olmasi gerekenide bu canim ya gonul koysaydi illa gel deseydi dusunemeseydi cok sukurki anlayisli dusunceli bir ailen varmis.iyi taraflarini gormemiz lazm olaylarin yoksa inan bu hayatta sknti keder bitmiyoki
iznim bu yıl için kalmadı sadece rapor alabilirim ama keşke 1 veya 1 günlük bişey olsa benim 7 aya kadar sürüyor bu hallerim
6+2 kalp atışlarını ne zamn dnledn8 haftalik canım senin ne kadarlık
Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kalp atışını duyabildin mi?Merhaba anneler aranıza katılmak istiyorum 28 yaşındayım ilk bebeğim 6+4 deyim bu gün Dr gittim ayağımın tozuyla üye girişi yaptım
Of ya seni anlıyorum gercekten zor birşey ama genede umudunu kaybetme inşallah bebeğin seni bırakmaz dualarım seninle allahım sana güç versin inşallahAranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
İnşallah canım benim haklısın daha kötüsü olabilirdi çok şükür halimizeAllah yardimcin olsun canim izin alamiyomusun
Gecer canim gecerde unutulur bile ne guzel seni duaunuyolar onlarda olmasi gerekenide bu canim ya gonul koysaydi illa gel deseydi dusunemeseydi cok sukurki anlayisli dusunceli bir ailen varmis.iyi taraflarini gormemiz lazm olaylarin yoksa inan bu hayatta sknti keder bitmiyoki
Aranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
İnşallah canımİnan seni çok iyi anlıyorum inşallah iyi olacak annen dua edelim tüm hastalarımız için.. şuan senin onun yanında olman onun içinde üzücü olur inan bana seni böyle yıpranmış görmemeli ona moral çok önemli zaten ağır bir dönem geçirecek kemoterapiler çok yıpratıcı oluyor bizim şuan yaşadıklarımız yaşayacak bulantılar kusmalar ve yemek tiksinmeleri ikinizde birbirinizi olumsuz etkilersiniz sen önce düzel ona güç verecek duruma gel sonra bebişi beraber büyütürsünüz inşallah :)
Canim benm cok gecmis olsun lutfen kendini birakma sagliksiz bir bebekti demekki bizim icin ser gorunen nice islerde hayir vardir bilemedigimiz.Allah en hayirli zamanda tekrar saglikli bir gebelik naspi etsinAranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Hosgeldin canimm hayirlisiyla Allah tamamina erdirsinMerhaba anneler aranıza katılmak istiyorum 28 yaşındayım ilk bebeğim 6+4 deyim bu gün Dr gittim ayağımın tozuyla üye girişi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?