• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende doktordan geldim simdi 23 mayisa gun verdi sezeryan icin 39 hafta 2 gunluk oluyorum ozaman.sanki biraz gec verdi gunu gbi geldi ama bakalim hayirlisi artk

Kızlar ya sabah bir uyandım gobegimin altı çatlak çatlak olmus. Resmen 1 günde catlamisim. Son haftalara kadar iyi gitmişti aslında... resmen moralim bozuldu :KK43: tabiki en önemlisi bebislerimiz sağlıkla gelsinler.. ama sanırım bende lohusalik durumları erkenden basladi. Bu çatlaklara ve kilolara cok takılmaya başladım. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, asla bir daha oyle olamayacagim gibi geliyor. Kendimi cok çirkin hissediyorum

Ben gobek disinda cok kilo almadim. Ayaklarim bacaklarim da cok sismedi yuzum sisti. Hamile sisligi var yuzumde. Ben de eski resimlerime bakip acaba tekrar normal insan olabilecek miyim diyorum kendi kendime :)

doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun.darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. ben de 38. haftanın içerisindeyim pazartesi günü çatı muayenesi yapacağım dedi doktorum.heyecanla bekliyoruz acaba pazartesiden önce gelir mi diye strese girdim :KK49:

Merhaba arkadaşlar 36+6 da suyum geldi birden tam 37 de dün doğum yaptım. Bir anda gelişti her şey, erken doğum tehdidi de yoktu ama nasip bu zamanaymış :) size tavsiyem hastane çantanızı bir an önce hazırlayın. Ben daha var diye hazırlamamıştım. Hatta hastane hediyeliklerimde tam hazır değildi:) bir an önce hazır olmakta fayda var, diğer bir tavsiyem de hasta bezi almıştım, çok iyi oldu, yol boyunca suyum hep aktı çünkü. Normal ped ile idare edilmezdi.

Merhaba arkadaşlar 36+6 da suyum geldi birden tam 37 de dün doğum yaptım. Bir anda gelişti her şey, erken doğum tehdidi de yoktu ama nasip bu zamanaymış :) size tavsiyem hastane çantanızı bir an önce hazırlayın. Ben daha var diye hazırlamamıştım. Hatta hastane hediyeliklerimde tam hazır değildi:) bir an önce hazır olmakta fayda var, diğer bir tavsiyem de hasta bezi almıştım, çok iyi oldu, yol boyunca suyum hep aktı çünkü. Normal ped ile idare edilmezdi.

canım hayırlı olsun. ne güzel sağ salim almışsın kucağına bebeğini doğumdan önce yürüyüş ya da her zamankinden farklı bişey yaptın mı.suyun bir anda mı geldi istemsizce mi geliyor çok merak ediyorum ☺

Bende doktordan geldim simdi 23 mayisa gun verdi sezeryan icin 39 hafta 2 gunluk oluyorum ozaman.sanki biraz gec verdi gunu gbi geldi ama bakalim hayirlisi artk
Biz de 39+1 e karar verdik canım bence normal günün sezaryen için... 40. haftada doğum yapmış oluyorsun. Ortalama 38de doğuyor zaten tüm bebekler. Sezaryen nedenin neydi bilmiyorum ama durumun uygunsa doktorunla sancıyı beklemek istediğini söyleyebilirsin, sancı başlayınca yapar sezaryenini. Öyle de yapıyorlar tabi şartların müsaitse.

Ne yapacagimi şaşırdım hepsi başka diyo; (bebegimin karin gelisimi gerili var şimdiye kadar kimi cok korkuttu kimi rahat konuştu 2hafta once ki dr.38alalm gibi konustu gecen haftaki yoo ciddi bisi yok sonunu bekle defi bugunkide 4hafta geri hemn yatiş verdi gozlemleyip bakariz defi bugun yatmadim pazartesi yatacagim allsk bullak ciktim hastaneden kizm 2400 mus gecenki 2700 gecmis yada o civarda dedi cok bunaldim dua edin hayirlisi ile dogsun ; ((
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canm

Biz de 39+1 e karar verdik canım bence normal günün sezaryen için... 40. haftada doğum yapmış oluyorsun. Ortalama 38de doğuyor zaten tüm bebekler. Sezaryen nedenin neydi bilmiyorum ama durumun uygunsa doktorunla sancıyı beklemek istediğini söyleyebilirsin, sancı başlayınca yapar sezaryenini. Öyle de yapıyorlar tabi şartların müsaitse.
Canim acikcasi bu sanci isini konusmak aklima gelmedi zaten 39+2 diyince muhtemelen sancilarim olur diye aklimdan geciriyodum birazda gozum korkmuyo degil hani:)bugun nstye falan girdik bisi cikmadi sukur.39+1de yatisim yapilicak hastaneye bir gun onceden yani bunu hic anlamadim ama gun alma heyecanindan sormadim

canım hayırlı olsun. ne güzel sağ salim almışsın kucağına bebeğini doğumdan önce yürüyüş ya da her zamankinden farklı bişey yaptın mı.suyun bir anda mı geldi istemsizce mi geliyor çok merak ediyorum ☺
Evet canın istemsizce geldi, hastane odasına poster bakıyordum yatakta uzanmıştım, bir anda geldi, idrar mı acaba diye düşündüm ama farklı bir kokusu vardı ve aralıklarla sürekli aktı, duşa girdim hemen doktorumuz gelin dedi, aceleyle çıktık, açtım tam akşam yemeğini yemeden. Yolda da aklımıza yemek gelmedi telaştan ve korkudan. 16 saat sonra doğum yaptım, bir şey yememe izin vermediler, o yüzden enerjimi zor topladım. Hiç aç kalmamak lazımmış. Doğumdan önce de aslında bir hafta olmuştu yürüyüşlere başlayalı ve çok da yürümemiştim. Nasip o günüymüş:)

Saolasnn canmm:)))) sormaa esler ayri bi dunya zaten. 9 ay boyunca benm kipirdanmama kadar uyandi. Hele vc nobetleri esliginde nereye sorusu allahim yaa :))) benden heycanli ve panik. Minnak kizimiz nasilms biz 3450 olmusuz. Acilma varmiymss. Ben tam anlamiyorum bu sanci ve acilma iso i ama sanırım acilmam olduğu icin en gec saliya falan gelir nazlim:)
Hahaha aynen oyle benimkide :KK70: yok balim ya acilmama bakmadi nst normal cikti onun icin haftaya bakicak minnakimizda 3150 zayif bi bebek dedi gelisimi yavasmis zsten oncrlerdede diodu bunu .. hayirlisi artik bizdr beklemedeyiz daha :))

Kızlar 40+2 bugün bebeğimi kucagıma aldım çok şükür normal dogumla dogumum cok zordu ama şükürler olsun geçti
Canım, maşallah gözünüz aydın. En son çok korkarken okuyordum seni. Geldi geçti çok şükür. Rabbim sağlık ve uzun ömür versin evladına. Bol sütlü gazsız günler diliyorum;)

Canım, maşallah gözünüz aydın. En son çok korkarken okuyordum seni. Geldi geçti çok şükür. Rabbim sağlık ve uzun ömür versin evladına. Bol sütlü gazsız günler diliyorum:KK66:
Amin inşallah canım çok saol evet cok şükür geçti suan sadece az bir dikiş ağrım var oda gecer insallah

Ben 39. Haftada sezeryan olacağım artık doktor öyle dıyor. Bizde guvenıyorz.normal yaparsan vakumla cekerız onuda istemeyız dedı kısmet böyleymiş.herkese hayırlı doğumlar
Doktoruna güvenmelisin canım.bebim doktorum da kendi eşinin doğumunu sezeryanla yaptı.çatın dar sa ve doktorun sezeryanı öneriyorsa riske atma bebeğini.bi arkadaşımın bebeği vakumla alınmıştı ve beyinde ciddi hasarlar bırakabiliyor allah korusun.onlar bize Allah'ın emanetleri.eskiden neden bebek ölümleri çoktu.tıp ilerlememişti ve ultrason yoktu.şimdi doktorlar önceden görüp ona göre tedbir almak istiyor.riske atmak istemiyor ne anneyi ne bebeği.çatın darsa kendini normal Doğuma psikolojik olarak hazır hissetmiyorsan tabi ki de sezeryan olacaksın.ben iki kızımda da sezeryan oldum.hem çatım müsait değildi.hem de modern çağda annelerimiz gibi sancı çekmek istemiyorum dedim.kendimde normal Doğum yapma gücünü görmedim ve tercihim sezeryan yönünde oldu.üçüncüsünü de sezeryanla yapacağım Allah'ın izniyle.normal ya da sezeryan yeter ki kuzularımızı sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım.

Doktoruna güvenmelisin canım.bebim doktorum da kendi eşinin doğumunu sezeryanla yaptı.çatın dar sa ve doktorun sezeryanı öneriyorsa riske atma bebeğini.bi arkadaşımın bebeği vakumla alınmıştı ve beyinde ciddi hasarlar bırakabiliyor allah korusun.onlar bize Allah'ın emanetleri.eskiden neden bebek ölümleri çoktu.tıp ilerlememişti ve ultrason yoktu.şimdi doktorlar önceden görüp ona göre tedbir almak istiyor.riske atmak istemiyor ne anneyi ne bebeği.çatın darsa kendini normal Doğuma psikolojik olarak hazır hissetmiyorsan tabi ki de sezeryan olacaksın.ben iki kızımda da sezeryan oldum.hem çatım müsait değildi.hem de modern çağda annelerimiz gibi sancı çekmek istemiyorum dedim.kendimde normal Doğum yapma gücünü görmedim ve tercihim sezeryan yönünde oldu.üçüncüsünü de sezeryanla yapacağım Allah'ın izniyle.normal ya da sezeryan yeter ki kuzularımızı sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alalım.
Haklısın canım bende kendimi normal Doğuma hazırlamstım doktorumda son zamana kadar normal diyordu.ama herseyın hayırlısı hepimiz için

Back
X