• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum . :halay:Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah:dua:
gozun aydin canim cok sevindim hic ayrilmayin insallah bundan sonra :KK200:

40+0 dan herkese merhaba az önce dr geldim aciliş falan yok kizimin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.dr carşanbaya kadar gelmese sunu sanci ile doğumu başlatıcak normal doğum ümüdün tükendi

Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum . :halay:Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah:dua:
Canım çok sevindim. :nazar: Hiç ayrılmayın, bol bol kucakla yavrunu, sağlıklı güzel günleriniz olsun:KK200:

bizimkide babasi yanimiza geldiginde basliyor hareket etmeye esim bi yere gitsin tik yok simdiden babaci oldu sanirim :)
Eneee ne guzel :) genelde tam tersini soylerler hep :) esim intikam icin dogmasini bekliyor :) hic pas vermiyor ona cunku hahhhah:) kafa atiyorlar birbirlerinee:) Allahim ne guzel duygular cok sukur cok... Nerede isteyen, bekleyen, umut eden, dua eden buralari okuyup ic geciren keske diyen varsa bu mubarek gun hurmetine saglikla hayir ile bekletmeden nasip etsin , kucagini doldursun RABBIM ... :dua::anne: Amin...:nazar:

Slm kızlar...öncelikle doğum yapmış olan arkadaşlara bebisleriyle birlikte sağlıklı uzun yıllar, doğum için gün sayan arkadaşlara da kolay Doğumlar diliyorum.
Bende 4 mayıs sabahı 38+6 haftalıkken genel anestezi ile sezeryan oldum ve çok şükür sağlıklı bir şekilde kızımı kucagima aldım.hemen sutum geldi ama yeterli değildi.arada mama verdiğim oldu ama kızında emmeye istekli olduğu için neyse ki emmeyi bırakmadi ve sutum çoğaldı.makineyle sagiyorum sutum az geliyor diye sakın moraliniz bozmayin çünkü makinenin sagdigiyla bebeğin emdiği aynı olmuyor.sabirla emzirmeye devam edin.bir hafta benim için çok zordu.kizim gogsumden bir an ayrılmak istemiyordu ve bu benim için çok yorucu oluyordu. yemek yiyecek vakit bile bulamiyordum.neyseki yavaş yavaş düzene giriyor uykulari ve bende artık daha rahatim. herkese sevgiler...:)

Slm kızlar...öncelikle doğum yapmış olan arkadaşlara bebisleriyle birlikte sağlıklı uzun yıllar, doğum için gün sayan arkadaşlara da kolay Doğumlar diliyorum.
Bende 4 mayıs sabahı 38+6 haftalıkken genel anestezi ile sezeryan oldum ve çok şükür sağlıklı bir şekilde kızımı kucagima aldım.hemen sutum geldi ama yeterli değildi.arada mama verdiğim oldu ama kızında emmeye istekli olduğu için neyse ki emmeyi bırakmadi ve sutum çoğaldı.makineyle sagiyorum sutum az geliyor diye sakın moraliniz bozmayin çünkü makinenin sagdigiyla bebeğin emdiği aynı olmuyor.sabirla emzirmeye devam edin.bir hafta benim için çok zordu.kizim gogsumden bir an ayrılmak istemiyordu ve bu benim için çok yorucu oluyordu. yemek yiyecek vakit bile bulamiyordum.neyseki yavaş yavaş düzene giriyor uykulari ve bende artık daha rahatim. herkese sevgiler...:)
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah. İlk günler bebekle birbirimize alışma dönemi olduğundan zor geçebilir tabi ama ne güzel bak rayına oturtmussunuz. Darısı başımıza :)

Asumnur Asumnur kizlaaar sonunda cok sukur bende ANNE oldummmm..
Bugun randevu gunumdu doktora geldik muayene oluyodumki doktorum esi cok yaslnmis baya kireclenmis dedi bide suyuna bakalim .. derken suyunun hic kalmadgni su seviyesinin 3 de oldugunu (ki 5 sinir riskli seviyemiski benimki dahada asagdaymis) suni sanciyla bile dogumun gerceklesemicegni rahmimdede aciklik olmamasindan dolayi hemen acil olarak sezeryana alindm ve ogle saatinde bebegime kavustumm oyle essiz oyle tarifsizki onun sevgisi anlatamam .. suan agrilarimdan duramicak vaziyetteyim ama onu gormek koklamak emzirmek bana bu agrinin 10 katinida yasatsa fazlasiyla cekmeye raziyimm darisi tum isteyenlere bekleyenlere olsun insallah tez zamnda :KK200::KK200::KK200:

Bugun randevu gunumdu doktora geldik muayene oluyodumki doktorum esi cok yaslnmis baya kireclenmis dedi bide suyuna bakalim .. derken suyunun hic kalmadgni su seviyesinin 3 de oldugunu (ki 5 sinir riskli seviyemiski benimki dahada asagdaymis) suni sanciyla bile dogumun gerceklesemicegni rahmimdede aciklik olmamasindan dolayi hemen acil olarak sezeryana alindm ve ogle saatinde bebegime kavustumm oyle essiz oyle tarifsizki onun sevgisi anlatamam .. suan agrilarimdan duramicak vaziyetteyim ama onu gormek koklamak emzirmek bana bu agrinin 10 katinida yasatsa fazlasiyla cekmeye raziyimm darisi tum isteyenlere bekleyenlere olsun insallah tez zamnda :KK200::KK200::KK200:

Gözün aydın bir an önce toparlanman dilegiyle..

Hayırlı olsun, inşallah ağrıların da geçer kısa sürede. Sağlıkla büyüsün miniğin :)

Kızlar merhaba bebeğini kucaklarina alanlara hayırlı olsun benim gibi bekleyenlere De Rabbim yardım etsin bugün ben çatı muayenesi oldum ve muayene olurken ben çok kasildim dpktorumda dar gibi geldi dedi ama çok kastın tam anlayamadım bazen anneler kendini çok kasınca dar gibi gelebiliyor ama bellide olmuyor doğumda tekrar bakacağım dedi benim gibi kendini kasan var mı .s ve normal doğum yapan ben çünkü normal olsun sezeryan istemiyorum .s

Ben iki haftadr uykuyu unuttm resmen mal gibiyim :) annemin de benden farki yok. Biz memeye 5. Gun baslayabildgmz icin mamanin zorlugunu cok cektik. Hemen emzirdiysen sanslisin bi iki gune canavar gibi somurmeye baslar bebis seni:)
aynen bizde mal gibiyiz .. annem ben esim sirayla yatiyoz tabi ben hic yatmiyorum nerdeyse. Mamayi biraktik sütümü sagip veriyoruz ama malesef biberona alisti memeyi verince sinirleniyor hemen gelmiyor ya :( kan sekeri düsüyor yavrumun onunla ugrasiyou

Hayırlı olsun cnm cok sevindim:anne:.kac cc ile başlattılar.
Saol cnm 30 ile basladik ama birsktim 3 günden sonra sütümü sagip veriyorum
Oglum her sabah bi panik yasatiyor bana. Uyaniyorum tuvalete gidiyorum. Bir muz yiyorum. Anca o zaman basliyor kimildanmaya. Tembel uykucu mu olacak acaba minik tavsanim :)
ay canim yine kimildiyo seninki benimkinin kan sekeri düsüyor hic hali olmuyor öyle uyuyor ne gözünü aciyor ne bisey memeye bile gücü yok. Cok sükür bu aksam biraz biraz kendine geldi habire süt pompaliyoz veriyoz. Evin icinde bebek var ama var mi yok mi belli degil aglamiyodu bile dogru düzgün. Insallah bi an önce düzelir yavrum :(

Back
X