2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun.benımde çok agrım oldu sezeryan sonrası hatta agrılarım geçmeyecek sandım vücudum davul gibi şişti heryerin ama.bugun 6. Günümüz çok şükür daha iyim agrılar gecıyor

Sen kaç haftalıksın canım? 38+5 de 3600 çıktı benim kızım. Tabi ultrason da oynamalar olabiliyor

Ben 37+4um, benim kızda dün 3u biraz geçmişti ki ilk zamanlar iri bebek olarak ilerliyordu şimdi gebelik takvimim ile uyumlu, birde 60 lara yakın nst de hafif sancım çıktı ama doktor normal karşıladı ilk gebelik olduğu için de şu zamana kadar alttan hiç muayene olmadım ama normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktorum, sende Son durumlar nasıldı?

Bende sancı açılma vs yok. Catı muayenesi oldum. Normal Doğuma uygun olduğumu söyledi doktorum. Bekliyoruz

Vardi gördüm ayni gün zaten hastaneye gitmistim dedi 3 gün sonra gel bi müdahale etmedi. Bizde baska bi hastaneye gece getirdik
Çok geçmiş olsun. Ben de çok korktum kızımdan bazen çok ağır uyuyordu. Ama şükür şimdiye dek bişey olmadı 18. Günümüz. sizde çabucak kurtulun inşallah. Ablamdan biliyorum çok zor geçirdi o günleri. Ama şimdi 9 aylık oldu kuzucum

kizlar sabah 10da kavustum ogluma cok sukur ikimizde iyiyiz sutumde geldi hemen
cok kolay gecti hersey hic bisey hissetmedim su an biraz agrim var sadece oda dayanilmacak kadar degil hic korkmayin Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsun bol emzirmeli gunlerin olsun♡

kizlar sabah 10da kavustum ogluma cok sukur ikimizde iyiyiz sutumde geldi hemen
cok kolay gecti hersey hic bisey hissetmedim su an biraz agrim var sadece oda dayanilmacak kadar degil hic korkmayin Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün

Kizlar saat 1 gibi dogurdum. En son ultrasonda 3200 gram gozuktu. Su an cocuk doktorunun yaninda. Kac kilo dogdugunu bilmiyorum. Sanci surecim biraz zorlu gecti ama dogumum cok kolay oldu. 10 dakikada dogdu. Sabaha karsi dogurursun dediler ama sanci ve acilma gec oldugu icin ogleden sonra dogdu. Suni sanci almadim. Nstde duzenli ve guzel sancilar gozukuyordu ama nstdeki agrilar olmadi. Doktorumun dedigi gibi acilmam birden oldu. 1 cm aciklikla gittim butun gece sadece 2 cmye cikti. Ama saat 11 gibi 2cmden birden 8cmye cikti. Epidural aldim. Gercekten oneriyorum epidural yaptiriyorsaniz yaptirin. Cok cok rahatlatiyor. Herkesin dogumu farkli oluyor bu da benim dogum hikayemdi. Umarim korkutucu seyler yazmamisimdir. Gerci mayis annelerinin %90i dogurdu.

bugün de doğurmadım diye diye nihayet sıra sana da geldi..Gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..
Kolay geçmesine sevindim..Darısı başımıza

Amin

Canım kız mı erkek mi senin bebiş? Kaç haftalıkken aldın kucagına ? Normal mi ? Kız çocukları kaç haftalık doguyor daha çok merak ediyorum da :)
Canım erkek bebeğim 38+3 de sezaryan ile kucağıma aldım. Birde kızım var kızım inat etmişti doğmamak için 41 haftalıkken aşırı ödem ve plesentanın yaşlanmasından dolayı sezaryan olmuştum.
gözün aydın canım maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…