2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Var canım ama o kadar çok 38+ günlerde doğuran gördüm ki heveslendim ben de. Bir de doktorum rahmin yumuşamış Doğum yakın demişti Cuma günü o da baya etkiledi. 32den beri de Doğum kanalında kızım
Haklisim canim doktor 39+2de sezeryan icin gun verdi bana anneme diyorum cok gec deilmi normal oluck gunun var kizim dior ama kadinlar klubunde doguruyolar diyorum neymis o klup taktin diyo bana:) hadi bakalim aramizda 1 gun var ben sezeryan olucm ama hangimiz daha once dogurucak zaten cok az kisi kaldik dogurmayan

Ahahaahhh benim de eşim aynısı söylüyo taktın o grup neyse diyo sen daha önce doğurursun bence canım bu gidişle kapanışı ben yaparım

Canım inşallah bebeğine kavuşmuşsundur , bebeğinde sen de iyisindir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar bebegimi gece acile getirdik hic uyanmiyo ve emmek istemediginicin.. simdi isin tedavisi görüyo. Delik desik ettiler yavrumu bütün gece agladi benimde yüregim parcalandi lütfen bize dua edin
Canım Allah şifa versin. Ten renginde falan değişim farketmemiş miydiniz

Ben onu da yiyemiyorum. Midem ekşiyor :) Allah a emanet kızımın keyfini bekliyorum :) kız mı senin erkek mi ?
Benimki de kııız :) nazlı olmazlar inşallah :) yürüyüş hurma cinsel ilişki bide çömelme açılma yapar diyolar aslında, denemek lazım :) miden için ne yapılabilir bilemedim canım ya geçse keşke. Son kontrolün ne zamandı neler dedi doktor

Midem geçmedi geçmeyecek de :/
Dün gittim en son. Tekrar catıya baktı. Kilo alımı hızlıydı ama son 3 kontrolde düzene girdi. 7-8 günde bir kontrole gidiyorum. Yaklaşık 150-170gr alıyor artık haftalık. Normal Doğum için uygun olduğumu söyledi. Açılma vs yok. Bekleyeceğiz. Haftaya salı tekrar çağırdı. Nişan, su, sancı vs olursa hemen gel dedi. Sen ne zaman gittin en son ?

Amin

Canım kız mı erkek mi senin bebiş? Kaç haftalıkken aldın kucagına ? Normal mi ? Kız çocukları kaç haftalık doguyor daha çok merak ediyorum da :)

Son haftalarda bebek boy olarak uzamasi durur ama kilo alımı hizlanir yazıyordu ama benimde son haftalarda haftada 100-150 gram alıyor, daha yeni 3 kiloyu geçtik ki normal olsun çok istiyorum o nedenle halinden memnunum :))

Ananas var bir de :) bende bu hafta yemeye baslayacagim , bakalim bugun nst de yine sanci cikmazsa eger :)

Son haftalarda bebek boy olarak uzamasi durur ama kilo alımı hizlanir yazıyordu ama benimde son haftalarda haftada 100-150 gram alıyor, daha yeni 3 kiloyu geçtik ki normal olsun çok istiyorum o nedenle halinden memnunum :))

Sen kaç haftalıksın canım? 38+5 de 3600 çıktı benim kızım. Tabi ultrason da oynamalar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…