2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Allahım sağlıklı bol sütlü günler nasip etsin, mayıs annelerinin çoğu doğurmuş olabilir ama bizim gibi mayis sonu haziran başı anneleri takibe devam ediyor :))

Sonunda dogurdn gozunaydin:)) Allah anali babali buyutsun insallh. Bol sutlu saglikli gunler olsun:)

Hayırlı olsun canım, dogum hikayelerimiz baya benzer olmuş :)
Artık zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın bir dünya bekliyor seni :)

@Pregnant07 canım senin de doğum yaptım dedigin mesajını kaçırmışım, gerci görüyordum ama tebrik edemedim :) hayırlı ugurlu olsun, oglusunla bol sütlü güzel günler diliyorum

Gozunaydin Allah anali babali buyutsun evet herkes dogurdu bikac kisi kaldik ozeniyorum sizlere valla sali gunu bi gelseydi bende kavussaydm bol emzirmeli gunlerin olsn ins♡

Biz emme problemleri yaşıyoruz maalesef. Sürekli memede uyuyakalıyor, doğru düzgün bitirmiyor memeyi. Sağıp sıkıp falan vermeye çalışıyorum. Memede uyumasın diye neler neler yapıyorum ama bana mısın demiyor. Yarın 5. gun kontrolümüz var, insallah doktor bize güzel bi yol gösterir.
Bir de sanırım sütüm az, yetmiyor. Hastanede de kilosundan dolayı mama takviyesi yapmışlardı, cocuk doktoru hastaneden çıkmadan mama verebilirsiniz dedi ama hic icime sinmiyor ne yalan söyleyeyim. Sırf bebis aç kalmasın diye vermek zorunda kalıyorum

Henuz dogurmayanlar kulubune merhaba kimler kaldi dogurmayansira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
Dogum yapanlari da tebrik ediyor ve sirami bekliyorum
bende bugun de doğurması diyorum 32 haftaliktan beri erken olma ihtimali vardı ama bizim prens yerinden çok memnun galiba şimdi de gelemedi bir turlu

Benim bugün Dr kontrolüm vardı. Rahim ağzında az yumuşama ve az bir açılma var dedi. 41. Haftaya kadar bekleriz dedi normal doğum istediğim için. Suni sanci ile doğumu başlamaktan ziyade servikal olgunlastirici ovül kullanabiliriz haftaya. İp mi atlasak ne yapsak

Senin erken doğum riskin vardı bir zamanlar, cok şükür atlatmışsın sanırım :)
Evet canim 30. Haftadan berindogdu dogacak diye yattim iki ay, son iki haftadir ayaklandim ama bizimki bukez inat etti gelmiyor senmisin ignelerle serumlarla beni engelleyen, simdi de bekle de gör diyor
bende bugun de doğurması diyorum 32 haftaliktan beri erken olma ihtimali vardı ama bizim prens yerinden çok memnun galiba şimdi de gelemedi bir turlu
Canim ayni durumdayiz, bizimkiler erken gelecekkken iyice geciktiler haylazlar
Banada iki hafta once rahim agzinda yumusama var dedi ama tik yok yanibakalim yarin kontrolde ne diyecek doktor teyzemiz ben pilates topunda zipliyorum, hurma yiyorum ve tarcin cayi iciyorum. Birde ananas yiyorum bakalim etki edecekmi

Henuz dogurmayanlar kulubune merhaba kimler kaldi dogurmayansira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
Dogum yapanlari da tebrik ediyor ve sirami bekliyorum
Ben varim dogurmayan sali gunu sezeryana gun aldik ama ikigundur degisik agrilarim oluyor erken gelirmi bilmem.kapanisi bizler yapicaz demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…