- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.661
Kizlar saat 1 gibi dogurdum. En son ultrasonda 3200 gram gozuktu. Su an cocuk doktorunun yaninda. Kac kilo dogdugunu bilmiyorum. Sanci surecim biraz zorlu gecti ama dogumum cok kolay oldu. 10 dakikada dogdu. Sabaha karsi dogurursun dediler ama sanci ve acilma gec oldugu icin ogleden sonra dogdu. Suni sanci almadim. Nstde duzenli ve guzel sancilar gozukuyordu ama nstdeki agrilar olmadi. Doktorumun dedigi gibi acilmam birden oldu. 1 cm aciklikla gittim butun gece sadece 2 cmye cikti. Ama saat 11 gibi 2cmden birden 8cmye cikti. Epidural aldim. Gercekten oneriyorum epidural yaptiriyorsaniz yaptirin. Cok cok rahatlatiyor. Herkesin dogumu farkli oluyor bu da benim dogum hikayemdi. Umarim korkutucu seyler yazmamisimdir. Gerci mayis annelerinin %90i dogurdu.
Normal oldu cnm. Altta dikisler var onlarda iyilesiyo şükür. Kizimda sarlk baslangci var bol emziriyorum . senin prenses nasil annesiiOyy cok sukur normalmi oldu canim :) bebegin nasil iyimi sen iyimisn :)
Sonunda dogurdn gozunaydin:)) Allah anali babali buyutsun insallh. Bol sutlu saglikli gunler olsun:)Kizlar saat 1 gibi dogurdum. En son ultrasonda 3200 gram gozuktu. Su an cocuk doktorunun yaninda. Kac kilo dogdugunu bilmiyorum. Sanci surecim biraz zorlu gecti ama dogumum cok kolay oldu. 10 dakikada dogdu. Sabaha karsi dogurursun dediler ama sanci ve acilma gec oldugu icin ogleden sonra dogdu. Suni sanci almadim. Nstde duzenli ve guzel sancilar gozukuyordu ama nstdeki agrilar olmadi. Doktorumun dedigi gibi acilmam birden oldu. 1 cm aciklikla gittim butun gece sadece 2 cmye cikti. Ama saat 11 gibi 2cmden birden 8cmye cikti. Epidural aldim. Gercekten oneriyorum epidural yaptiriyorsaniz yaptirin. Cok cok rahatlatiyor. Herkesin dogumu farkli oluyor bu da benim dogum hikayemdi. Umarim korkutucu seyler yazmamisimdir. Gerci mayis annelerinin %90i dogurdu.
Naptın canım sancı çıktı mı Nst deAnanas var bir de :) bende bu hafta yemeye baslayacagim , bakalim bugun nst de yine sanci cikmazsa eger :)
Hayırlı olsun canım, dogum hikayelerimiz baya benzer olmuş :)Kizlar saat 1 gibi dogurdum. En son ultrasonda 3200 gram gozuktu. Su an cocuk doktorunun yaninda. Kac kilo dogdugunu bilmiyorum. Sanci surecim biraz zorlu gecti ama dogumum cok kolay oldu. 10 dakikada dogdu. Sabaha karsi dogurursun dediler ama sanci ve acilma gec oldugu icin ogleden sonra dogdu. Suni sanci almadim. Nstde duzenli ve guzel sancilar gozukuyordu ama nstdeki agrilar olmadi. Doktorumun dedigi gibi acilmam birden oldu. 1 cm aciklikla gittim butun gece sadece 2 cmye cikti. Ama saat 11 gibi 2cmden birden 8cmye cikti. Epidural aldim. Gercekten oneriyorum epidural yaptiriyorsaniz yaptirin. Cok cok rahatlatiyor. Herkesin dogumu farkli oluyor bu da benim dogum hikayemdi. Umarim korkutucu seyler yazmamisimdir. Gerci mayis annelerinin %90i dogurdu.
Gozunaydin Allah anali babali buyutsun evet herkes dogurdu bikac kisi kaldik ozeniyorum sizlere valla sali gunu bi gelseydi bende kavussaydm bol emzirmeli gunlerin olsn ins♡Kizlar saat 1 gibi dogurdum. En son ultrasonda 3200 gram gozuktu. Su an cocuk doktorunun yaninda. Kac kilo dogdugunu bilmiyorum. Sanci surecim biraz zorlu gecti ama dogumum cok kolay oldu. 10 dakikada dogdu. Sabaha karsi dogurursun dediler ama sanci ve acilma gec oldugu icin ogleden sonra dogdu. Suni sanci almadim. Nstde duzenli ve guzel sancilar gozukuyordu ama nstdeki agrilar olmadi. Doktorumun dedigi gibi acilmam birden oldu. 1 cm aciklikla gittim butun gece sadece 2 cmye cikti. Ama saat 11 gibi 2cmden birden 8cmye cikti. Epidural aldim. Gercekten oneriyorum epidural yaptiriyorsaniz yaptirin. Cok cok rahatlatiyor. Herkesin dogumu farkli oluyor bu da benim dogum hikayemdi. Umarim korkutucu seyler yazmamisimdir. Gerci mayis annelerinin %90i dogurdu.
Ben de siradayim. Gecmiyor gunler. 9 ay gecti ama son haftalar gecmiyor.Henuz dogurmayanlar kulubune merhabakimler kaldi dogurmayan sira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
Dogum yapanlari da tebrik ediyor ve sirami bekliyorum
Senin erken doğum riskin vardı bir zamanlar, cok şükür atlatmışsın sanırım :)Henuz dogurmayanlar kulubune merhabakimler kaldi dogurmayan sira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
bende bugun de doğurması diyorum 32 haftaliktan beri erken olma ihtimali vardı ama bizim prens yerinden çok memnun galiba şimdi de gelemedi bir turluHenuz dogurmayanlar kulubune merhabakimler kaldi dogurmayan sira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
Gecicek insalllah, aslinda zaman geciyor ama biz tarihi bilmedigimiz icin sabirsizlaniyoruzBen de siradayim. Gecmiyor gunler. 9 ay gecti ama son haftalar gecmiyor.
Evet canim 30. Haftadan berindogdu dogacak diye yattim iki ay, son iki haftadir ayaklandim ama bizimki bukez inat etti gelmiyorSenin erken doğum riskin vardı bir zamanlar, cok şükür atlatmışsın sanırım :)
Canim ayni durumdayiz, bizimkiler erken gelecekkken iyice geciktiler haylazlarbende bugun de doğurması diyorum 32 haftaliktan beri erken olma ihtimali vardı ama bizim prens yerinden çok memnun galiba şimdi de gelemedi bir turlu
Banada iki hafta once rahim agzinda yumusama var dedi ama tik yok yaniBenim bugün Dr kontrolüm vardı. Rahim ağzında az yumuşama ve az bir açılma var dedi. 41. Haftaya kadar bekleriz dedi normal doğum istediğim için. Suni sanci ile doğumu başlamaktan ziyade servikal olgunlastirici ovül kullanabiliriz haftaya. İp mi atlasak ne yapsak
Sezeryan mi olcak canim?Ben de varım doğurmayanlar kulübünde haftaya salı günü tarihim ..Gün sayıyorum tabi daha erken gelmezse kızım
E Eylulde_gel sen nasılsın? yoksa
Ben varim dogurmayan sali gunu sezeryana gun aldik ama ikigundur degisik agrilarim oluyor erken gelirmi bilmem.kapanisi bizler yapicaz demekki.Henuz dogurmayanlar kulubune merhabakimler kaldi dogurmayan sira bize de gelsin hayirlisiyla insallah
23unemi tarihin.bende 23unde sezeryan olucam cunku:)Ben de varım doğurmayanlar kulübünde haftaya salı günü tarihim ..Gün sayıyorum tabi daha erken gelmezse kızım
E Eylulde_gel sen nasılsın? yoksa
23unemi tarihin.bende 23unde sezeryan olucam cunku:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?