- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.541
Cok gecmis olsun canim hastane isleri zor oluyorherkeze merhabalar kizimin 1 gunluk hastanr yatisindan sonra imzalayip ciktim.universite hastanesine bir prof tn randevu almistjm kizim icin gittik konstuk bir suru tetkik yapildi.
kizim sanki anlik nefes almiyor deyince doktorumuz yatis verdi.ciger filmi ekg kafa ultrasonu derken sukur temiz cikti.eko da cekilecekti sonuclar temiz cikinca cikmak istedim hastaneden kizim perisan oldukollari.mor 24 saat bir alete bagli kaldim.o da temazsizliktan otup durdu.uyudu sonra makinenin sesinden korkarak uyandi hep (
Benimkide bazen öyle cok aglayinca arka arkaya veriyom artik bazen icinde süt birakmiyor :) oda yani aciktigindan degil emzik niyetine istiyoKızlar merhabalar. Dün bütün öğleden sonra emdi kızım. Bi ayrıldı memeden bi emdi en son artık akşam saatlerinde uykuya geçecekti geçemedi bir türlü önceden sağıp buzluğa attığım sütümden verdim ondan sOnra uyuyabildi çok üzüldüm ya neden bi anda sütüm yetmedi anlayamadım. Eğer buzlukta süt olmasaydı gece gece eşim gidip mama alacaktı neden böyle oldu sizce. günde en az 4 litre su içen biriyim. İki fincan rezene içiyorum. Still tee. Helvalar tahinler neler neler yani
Aynı olay bende de var yalancı emzik gibi yapıyor bide çekip bırakıyor artık uçları krem sürmeme rağmen perişan halde. Sanki süt yetmiyor aç gibi yapıyor kendini eşimde süt yetmiyor demek diye süt arttırıcı alıp duruyor tatları da kötüKızlar merhabalar. Dün bütün öğleden sonra emdi kızım. Bi ayrıldı memeden bi emdi en son artık akşam saatlerinde uykuya geçecekti geçemedi bir türlü önceden sağıp buzluğa attığım sütümden verdim ondan sOnra uyuyabildi çok üzüldüm ya neden bi anda sütüm yetmedi anlayamadım. Eğer buzlukta süt olmasaydı gece gece eşim gidip mama alacaktı neden böyle oldu sizce. günde en az 4 litre su içen biriyim. İki fincan rezene içiyorum. Still tee. Helvalar tahinler neler neler yani
Sutun azmiki mama veriyosun benim kizimda agliyo devamli meme veriyorumKızlar 45 günlük bebeğim var. Anne sütüyle besleniyor fakat bazen çok ağlayıp uyumayinca 30cc aptamil mama veriyorum. Mamadan sonra biraz kusuyor. Sizce mama fazla mi geliyor yoksa aptamil mi kusturuyor. Başka bi mams öneriniz varmı?
Canım ben anadolu yakasında oturuyorum medipolde çektirdim, 5 dakika ancak sürüyor bebeği yan yatırıp sağ ve sol kalçadan ultrasonla bakıyor doktor kemik yapısına ve eklemlerine, sıkıntılı bi işlem değil yani , kolay gelsin şimdiden1 aylık olunca kalça ultrasonu cektiricez sizler nerde çektirdiniz istanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Birde nasıl çekiliyor ne kadar sürüyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Bu aralar oğlum aşırı huysuz ultrason iyice gericek diye korktum. Kısa sürmesi güzelmiş teşekkürler canım cevabın icinCanım ben anadolu yakasında oturuyorum medipolde çektirdim, 5 dakika ancak sürüyor bebeği yan yatırıp sağ ve sol kalçadan ultrasonla bakıyor doktor kemik yapısına ve eklemlerine, sıkıntılı bi işlem değil yani , kolay gelsin şimdiden
Merhaba ben anne sutu veriyorum 3 gundur fena gaz sancisi oluyo ne yapabilirimKonak için sebeplerini ve tedavisini 5 sayfa kadar önce yazmıştım, alerji ile Konak'ı karıştırmayın, alerji yaygın olur Konak bölgesel.
Süt kanalı tıkanıklığı için de göğsünüze sıcak uygulayıp (sıcak su torbası,duş, saç kurutma vs) sonrasında sık sık emzirme ve sağma yaparak açabilirsiniz .
Korunma ile ilgili ; yaygın inanışın tam tersine emzirmek korumaz, etkili yöntem kullanılmazsa emzirirken hamile kalabilirsiniz , çok örneğini gördüm. Kendi vücut sağlığınız için de Yen'i hamilelikle Doğumunuzun arasında en az 1 yıl olsun , rahminizde vücudunuzda ancak toparlanabilir
Anne sütünün yerini hiçbir mama tutamaz , ancak herhangi bir sebepten dolayı mama vermek zorundaysanız ve gaz şikayeti varsa aptamil comformil mama gaz sancısını biraz azaltıyor, ancak sadece anne sütü alan bebeğe mama falan vermeyin , anne sütü çok kıymetli
Sağlıkla kalın anneler
Aynen bizde multivitamin kullaniyoruz kabizlik sorunu yokDamladan olduguna eminsen, belki damlayı degistirebilirsin? Biz Multi-tabs ACD damlası kullanıyoruz. D vitamini dışında A ve C vitamini de var. Kabızlık problemi de olmadı.
Aynen bizde multivitamin kullaniyoruz kabizlik sorunu yok
Saklama posetleri var özel onlardan alabilirsinizSize birşey sorcam kızlar sütünü sağan arkadaşlar bilir galiba; sütünüzü sağıp saklamak içşn aparat ne kullanıyorsunuz böyle ölçülü saklama aparatları var mı?
Her emdikten sonra gazını çıkartmak gerekiyor, ayrıca nurse harveys şurup günde 4 kez 1 çay kaşığı verebilirsiniz , ilk verdiğinizde bir takip edin alerjisi var mı yok mu, karnına 2-3 saatte bir elinizle masaj yapın , kendinizde her gün 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı kimyon yiyin (alerji yoksa) , geçmiş olsunMerhaba ben anne sutu veriyorum 3 gundur fena gaz sancisi oluyo ne yapabilirim
Merhaba canım sıra alacağım Yeşilyurtta katipcelebşde yada Behçet uzda cektırecegımizmirli biri vardi snirim aramizda :) canim.kalca usg sini ne yaptin nerede cektireceksin
Uyurken gazını bir türlü çıkaramıyorum uyanıkken hemen çıkıyor uyandırsam bir daha uyutamıyorum zaten çok zor uyuyan bir bebeğim var. Gazdan kıvranıp duruyor çok ta gazlı napcağım bilemedimHer emdikten sonra gazını çıkartmak gerekiyor, ayrıca nurse harveys şurup günde 4 kez 1 çay kaşığı verebilirsiniz , ilk verdiğinizde bir takip edin alerjisi var mı yok mu, karnına 2-3 saatte bir elinizle masaj yapın , kendinizde her gün 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı kimyon yiyin (alerji yoksa) , geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?