- 27 Ağustos 2015
- 167
- 86
- 98
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.521
Cok gecmis olsunDewamli gaz. Sut icerken gerilme. Yuznde egzama turu kizarkliklar. Dolu dolu sari kusma. Uykusuzluk huzursuzluk. Uykuda dewamli ikinma. En son da kakasinda kan. Once enfeksiyin dendi daha kotu olunca coklu gida alerjisi dendi.
Memorialde orhan bey var ona gidiyorum.. cok sicak cocuklar nasil dayansin biz hergün banyo yaptiriyoruzBen bugn sifir kol zibinla biraktm perisan oldu cocuk zaten gazli bi bebek isindkca daha cok sicakiyor. Hangi cocuk doktoruna gidiosn sen
Bende bugün öğlen verdim damlayı damladan önceki çocuk gitti bambaşka geldi Sanki aşırı huysuz 5 dk uyumadi sürekli ağlıyor ne kucakta ne beşikte durmuyor beynim çatlıyor artik uykusuzluk yorgunluk zaten gece uyumayan çocuktu gündüz uykusuna gitti oğlumunSaglik ocaginin verdigi devit 3 damlayi kullandigimdan beri kizim kabiz ayni sorunu yasayan var mi.kabizligin gecmesi icin ne yapmaliyim
Dvt3 vardi biraz suphelendrdi beni. Biogaila die bi damla verdi de ben onu dolaba koymayi unutmusum zinco vardi onu kullandm kusacakti nerdeyse. Bu ne zor bi hastalkmis Allah beterinden saklasn ama ben aglamaktan helak oldm bebek gozumn onunde erio ishal kusma perisan oldu. Ne yesem dokunuo sabahlari haslanmis patates oglen bulgur aksam pirinc 10 gundur menu bu gecen gun bi makarna yedm perisan oldu tam duzeldi kabak ve tavuk yedm yine kotu oldu. Ben de 2 gune bi kilo veriyorm takatim kalmadi. Senin teshis koydular miGecmis olsun gazel. Benim bebegimde de var sanirim 1 haftadir süt urunleri diyeti yapiyorum cok zor Allah yardimcin olsun. Dr.dan probiyotik damla isteyebilirsin cok rahatliyor bebegi gazi, kakasi duzene giriyor. Bir de d vitaminine dikkat et ayçiçek yagli ise vucudu ona da tepki verir ben ocean kullaniyorum zeytinyağlı.
Allaha şükür büyük sıkıntılarımız yok bol bol uyuyo oğluşumCanımsındünyanın en güzel duygusu ya yerim ben onu ama cidden zor zanaatmış gaz zorluyo oğluşumu teyzesi sizde durumlar nasıl?
Iki gundur damlayi vermiyorum cok sukur duzeldj cumaya asi icin saglik ocagina gidecez ozaman tekrar konusacam damla mevzusunuBizimde mi damladan acaba çocuğumun huyu değişti bir süredir ya yediğime içtiğime de o kadar dikkat ediyorum ama
Gecmis olsun canim ben kestim damlayi.gidip iyi gelmedigini konusacamBende bugün öğlen verdim damlayı damladan önceki çocuk gitti bambaşka geldi Sanki aşırı huysuz 5 dk uyumadi sürekli ağlıyor ne kucakta ne beşikte durmuyor beynim çatlıyor artik uykusuzluk yorgunluk zaten gece uyumayan çocuktu gündüz uykusuna gitti oğlumun
Allah yardimcin olsun canim acil sifalar versin rabbim.. ne zor zamanlar geciriyorsunDvt3 vardi biraz suphelendrdi beni. Biogaila die bi damla verdi de ben onu dolaba koymayi unutmusum zinco vardi onu kullandm kusacakti nerdeyse. Bu ne zor bi hastalkmis Allah beterinden saklasn ama ben aglamaktan helak oldm bebek gozumn onunde erio ishal kusma perisan oldu. Ne yesem dokunuo sabahlari haslanmis patates oglen bulgur aksam pirinc 10 gundur menu bu gecen gun bi makarna yedm perisan oldu tam duzeldi kabak ve tavuk yedm yine kotu oldu. Ben de 2 gune bi kilo veriyorm takatim kalmadi. Senin teshis koydular mi
Dr. Alerjik egzama diyor temizlik ürünleri ile ilgili oldugunu söylüyor. Ben de oyle oldugunu umuyorum sampuan deterjan herseyi degistirdik. Simdi gozlem asamasindayimDvt3 vardi biraz suphelendrdi beni. Biogaila die bi damla verdi de ben onu dolaba koymayi unutmusum zinco vardi onu kullandm kusacakti nerdeyse. Bu ne zor bi hastalkmis Allah beterinden saklasn ama ben aglamaktan helak oldm bebek gozumn onunde erio ishal kusma perisan oldu. Ne yesem dokunuo sabahlari haslanmis patates oglen bulgur aksam pirinc 10 gundur menu bu gecen gun bi makarna yedm perisan oldu tam duzeldi kabak ve tavuk yedm yine kotu oldu. Ben de 2 gune bi kilo veriyorm takatim kalmadi. Senin teshis koydular mi
Bende kesmeyi düşünüyorum çocuk perişan ben perişan hala mizmiz ishal gibi oldu bide. Allah yardımcımız olsun valla sanada çok geçmiş olsun canimGecmis olsun canim ben kestim damlayi.gidip iyi gelmedigini konusacam
Allah razi olsun canm insallh. Napayim bu da benim sinavim demekkiAllah yardimcin olsun canim acil sifalar versin rabbim.. ne zor zamanlar geciriyorsunAllah sana güc kuvet versin insallah hersey düzelir
Evet canım ben aldım memnun kaldım.Kizlar bu hava nemlendirme cihazlari mesela az da olsa serinletir mi bi odayi?
cnm kizin memelerin dolmasina izin vermemis de ondan :) benimki de yapiyor oyleKızlar merhabalar. Dün bütün öğleden sonra emdi kızım. Bi ayrıldı memeden bi emdi en son artık akşam saatlerinde uykuya geçecekti geçemedi bir türlü önceden sağıp buzluğa attığım sütümden verdim ondan sOnra uyuyabildi çok üzüldüm ya neden bi anda sütüm yetmedi anlayamadım. Eğer buzlukta süt olmasaydı gece gece eşim gidip mama alacaktı neden böyle oldu sizce. günde en az 4 litre su içen biriyim. İki fincan rezene içiyorum. Still tee. Helvalar tahinler neler neler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?