2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm benim ilk gebeligimdede cok lekelenmem ve kanam vardi doktor dusebilir dedi.igne falan oldum hatta.sukur dusmedi dogdu.sen sirt ustu yatip dinlen umarim boyle bi firsatin vardir.allah bilir canim insallah melegini sana bagislar.insallah
Keşke dinlenebilsem hergün beni bekleyen 30 tane miniğim var

Konu sahibi ben seni cok merak ediyorum bende 8haftalik hamileyim benimde kalp atislari gorunmedi bugun dr gitim ama yok ekimin 13tekrar gidecegim hakkimizda hayirlisi cevap yazarsan sevinirim .

Kizlar gittik doktora cok sükür tam 8 haftaligiz bu gün kalp atisini dinletmedi bilmiyom niye :) tuhaf bi doktordu ama tatliydida aslinda iste neyse bebisim kocaman olmus teyzeleri ellerinizden öper 1.5 cm boyunda kalbini gösterdi kadin nasil atiyodu pit pit cok hizli oynuyodu dünyada gördügüm en güzel kalp atisi olsa gerek, gayet iyi görünüyo durumu hersey yolunda tadini cikarin cunku zaman cok cabuk geciyo bi bakmissin 18 e gelmis diyede ekledi :)) rabbim herkese tattirsin insallah bu güzel duyguyu. Bi sorunum var kizlar idrar aldi enfeksiyon var dedi antibiotik vermicem dedi sadece fitik gibi bisey verdi alttan koYcaksin dedi bide gunde uc litre icecek ic dedi su cay falan toplami yani wcye cok gitmen gerek dedi iste. Basina gelen varmi? Bide ben hic fitil kullanmadim korkuyorum nasil yapcam onu ya

Yaaa kızlar bnm bugün hiç bulantm olmadı hamileliğin basından beri dewam ediodu bulantı bugün yok korkuyorm bebişime bsey olmustr diye

Canim cok uzuldum , insallah Rabbim bebegini sana bağışlar hersey yoluna girer stres yapma bekle biraz canim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun hayirlisi olsun

Gözün aydin canim insallah darisi bizim başımıza olsun kalp atislarini da bebegimi de görürüm insallah :)
Gecmis olsun cnm hamilelikte hic fitil kullanmadim ama daha onceden kullanmistim birkac gun denedikten sonra kolay oluyor alisiyorsun merak etme acil sifalar dilerim...

Merhaba teyzeler. Biz de bugün doktora gittik keseyi gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi..şekerim ve tiroidim olduğu için tahlil verdi bir sürü. Yarın aç karına tekrar gidecem. Kese ile ilgili herşey yolundaymış çok şükür

Bu size gore boyle bana gore degil. Yukarda yazdginiz hic bisey sizi ilgilendirmiyor. Iyi gunler.

Cok sevindim ama 2 hafta uzunmus bayagi. Doktor en iyisini bilir gerci biz de yarin keseyi gormeyi planliyoruz o zaman bizimki de 2 hafta falan surer heralde. Asagi yukari yakin gozukuyoruz

Kızlar ben geldim çok sık giremiyorum aşermelerim başladığı için kendimi baba evime attım annemin yemeklerini aşeriyorumda agzım sulanıyor ben böle hiç olmamıştım hatta tam tersi günde bir öğünle yaşayan biriydim ben 53 kiloydum ramazanlıkta 58 olmuştum eşim sagolsun sahurda yemem için hep israr etti yeyip üzerine yatmak kiloları getirdi şuan kaçım bilmiyorum ama göbeğim çok çıktı ya afedersiniz şu gaz olayı resmen göbeğimi genişletmek için bunu anladım balon gibi dolaşıyorum ortalıkta hep şişkinlik birde şunu farkettim göbeğimizi içimize çekince dümdüz olurdu önceden şimdi hiç içime çekemiyorum resmen birde kızlar 3 aydan önce çatlaklardan korunmak için göbek bel kısmımızı nemlendirmemiz gerekiyormuş sürekli ve çatlıcamız zaman kaşınmaya başlıyormuş derimiz.hangi kremleri kullancaz bilginiz olan varmı en yararlısı hangisi acabaa

Cok sevindim ama 2 hafta uzunmus bayagi. Doktor en iyisini bilir gerci biz de yarin keseyi gormeyi planliyoruz o zaman bizimki de 2 hafta falan surer heralde. Asagi yukari yakin gozukuyoruz
Aynen evet nasıl sabredecem bilemiyorum.aslinda kağıda fka+ diye bişey yazdı.bu ne diye sordum kalp atışı olan canlı bir fetus okuduğu anlamına geliyor dedi.yani muhtemelen doktor orada gördü kalp atışını ama bizim duymamız için biraz beklememiz gerekiyor.ben öyle anladım bilmiyorum yanlış mı.. sizin de herşey yolundadır inşallah

Ya bn geceleri hic rahat uyayamiyorum soyle huzurlu bir uyku cekemiyorum yani surekli uyaniyorum uyudugumda da sikintili sikintili ruyalar sabahta7.30da kalkiyorum. Bu hamilelik uyku yapar dediler bnde tam tersi oldu
Ben gündüz uykusuna başladım canım gecede heryerim sızladığı için uyanıp duruyorum valla
Ben bu sola hiç alışamıyorum kuzum omzum çürüycek üzerine yatmaktan ağrıyor hemen en iyisi şu hamile yastığından almak
Ne durumdasın kuzum miniklerini duydunmu

Amin İnşallah kuzum bende duyamadım 8.haftamda pazartesi çagırmıştı ama gitmedim birazdaha büyüsün istiyorum duymadan dönmek üzüyor
Canım Allah kolaylık versin saglıkla kavuşalım yavrularımıza İnşallah

Ilk benimde bende bilmiyorum sadece gorumcem 12 haftalikken doktora gittik sormustu doktor dedi artik soluna yaticaksin. Ama niye sol bilemicem
Bende bilmiyorum cidden neden solsa

Konu sahibi ben seni cok merak ediyorum bende 8haftalik hamileyim benimde kalp atislari gorunmedi bugun dr gitim ama yok ekimin 13tekrar gidecegim hakkimizda hayirlisi cevap yazarsan sevinirim .
Kuzum merhaba bende tam 8.haftalıkken duyamadım pazartesi çagırdı ama gitmedim 5 günde ne değişir die biraz daha büyüsğn öyle gideyim dedim önümüzdeki pazartesi gitcem İnşallah..şükür daha hiç lekelenmem kanamam olmadı temiz ilerliyıiorum ama 12. Haftaya kadar yolu varmış kalp atışaları için o yüzden içimi ferah tutuyorum etkilenmesin melegim diye..Allah ım bekleyen herkese ve bize de duyursun o güzel sesi İnşallah

Canımmm gözün aydın darısı bize İnşallah bizde duyarız benimki babası gibi biraz agır vasıta galiba geriden geliyor

Gunduz uykumda yalan hep is guc aksam esle vakit gecirme ve gun sonu uykusuz her gece:)) ama cok mutluyum genede:))

Amin canim cok farkli bi heyecan rabbim herkese tattirsin insallah. Denicem bakalim nasil olcak, sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…