- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.561
Allah sağ salim kucağına almayı basip etsin...benim 2. Gebeliğim,9 yaşında bir kızım varbenim ilk bebişim olacak inşallah bir sürpriz yapmazsa mayıs sonu bekliyorum kendisini
Anladim canim. Bu arada yaptrmak zorunlu degilmis ikili testi doktor sana birakiyomus. Sen yaptrmak zorunlu demiştin ama doktordan doktora mi degisiyor. Ben yaptrmicam. Cok sacma her turlu benim o :)Tabi cnm o sana kalmis.genetik olanlarda risk oluyo genelde.ama testte risk cikipta saglikli doganlarda oluyomus.olabilecek diger hastaliklarda belli oluyordu sanirim.arkadasimda risk vardi 7.ayjnda karnindan sivi alindi(bu sakincali bi durum bebek kaybi olabilir) cok sukur bebegini kaybetmedi ama bobrek rahatsizligiyla dogdu.allah saglik versin.
Sebebide yok ge cok tatlisin:)Kizlar sola yatmak gerekli yazmışlar Can'ım ondan ne okusam yapicak durumdayım Heheh :)
hayırlı olsun canım benim de 5.5 yaşında kızım var,gecen hafta doktor iki kese gördü, ikiz olabilir dedi önümüzdeki haftalarda belli olacak benim de, cuma günü bi daha kontrolüm var.19 ağustos sat, senin kaç canımMerhaba arkadaşlar, 3.5 yasinda bir kizim var ve nasipse bende mayıs annesi olacağım. Cumartesi günü ikiz annesi olup olmadığım belli olacak evet böyle bur şüphesi var doktorumuzun
İnşallah canım allahım herşeyin en doğrusunu bilir hakkımızda hayırlısıni versin böyle beklemek çok zorCanım, gercekten üzücü bir durumla karsılasmıssın.. Maalesef ki bazı doktorlar karşı tarafın ne hale gelebilecegini hayal etmeden olanı dile getiriyor. Sana tavsiyem, güçlü ol ve inancini kaybetme. Şuan erken de olabilir. Bu aralar bol bol taze sıkılmıs nar suyu ve kabak cekirdegine agırlık ver. Allah büyüktür, insaallah senin yavrunu da sana bagislar
Amin canım allahım en doğrusunu bilir Allah hayirlisini versin durum ne olursa olsun yazarım haberdar ederim sizleriSeni ne kadar iyi anladigimi tahmin edebilirsin.sen hep hakkinda hayirlisini iste cnm.allahim kimseyi kaldiramayacagi acilarla sinamasin.komsum doguma 10 gun kala kaybetti bebegini.onun sinavi daha buyukmus.ben bi hafta yemedim icmedim uzuntuden inan olsun diye dua edemedim tek kelime hayirlisi diyebildim.olsun diye dua edicem ya sorunlu olursa diye gecti icimden hep.uzulmemek imkansiz sadece guclu olmaya calis.simdiden kendini uzerek yipratma allahin mucizesi bu ne olucagini sadece allah bilir.allah hakkinda hayirli olani versin cnm.
Benimki de küçük çıkıyor bizimki geç döllenme galiba..ilaç için de bence en iyisini yapmışın. Kan birikintisi için doktor ne dedi? Kendi kendine atılır mıymış?
benimde aynı içim kopacak gibi aç geziyorum, ama yemeye başlayınca bir iki lokma tamam, içim almıyorKizlar benim de belirti olarak sabah bulantilari koku hassasiyeti bel ve kasik agrisi var. Hic kusmadim. Yorgunluk halsizlik yok. Kasik agrisi fena vuruyor bazen. Karnim acikiyor canim yemek istiyor ama o seyi yemeye baslayinca cok da icim almiyor. Bi de bir insan hic mi asermez ya? Hic asermiyorum. Siz aşeriyor musunuz kizlar?
Masallah cnm aman yapma zaten :)) benim bundan onceki bos gebelikti onun korkusunu yasadim cok.bide acele edip oglumada kardesin olucak demistim.olmayinca oda uzuldu.simdi soylemiyorum kalbinide duyunca icimde rahatladi.saglikla devam eder insallah.bkjleyen herkes icinmaşallah...ilk bebekte stresli oluyor beklemek ama şimdi o kadar stres yapmıyorum ben nedense... :)
Dualarimiz seninle canim.hakkinda hayirli olani nasip etsin allahim.onemli olan senin sagligin ve iyi olman.Amin canım allahım en doğrusunu bilir Allah hayirlisini versin durum ne olursa olsun yazarım haberdar ederim sizleri
Cnm bana zorunlu davranmisti doktor 5 sene oncesi tabi.hani tedavi edilebilir durumlar olursa mudahale ediliyo olabilir.allah meleklerimize saglik versinAnladim canim. Bu arada yaptrmak zorunlu degilmis ikili testi doktor sana birakiyomus. Sen yaptrmak zorunlu demiştin ama doktordan doktora mi degisiyor. Ben yaptrmicam. Cok sacma her turlu benim o :)
Bide bişi daha sorcam kızlar. Rahat uyuyabiliyor musunuz? (Özellikle yüz üstü yatmayı sevenler) Yüz üstü yatınca karnım batıyor gibi sanki hiç rahat yatamıyorum ya bu ileriki zamanlarda olacak rahat yatamama ama şimdiden sizde de oluyor mu? Tek ben miyim? Dönerken felan da yatakta rahat dönemiyorum yani. Bazen karın ağrıları felan da oluyor mu?
14 agustos benimde ve kontrolum cumartesihayırlı olsun canım benim de 5.5 yaşında kızım var,gecen hafta doktor iki kese gördü, ikiz olabilir dedi önümüzdeki haftalarda belli olacak benim de, cuma günü bi daha kontrolüm var.19 ağustos sat, senin kaç canım
Kizlar butun 100 küsür mesaji okudum. Belirtileri ben de yasiyorum ama cok sukur hafif yasiyorum. Su an mide bulantim var gibi ama cok hafif. Gunluk hayatimi calismami etkilemiyor cok sukur. Ben de ogretmenim. Calisma saatlerim uzun degil ama ayakta geciyor. Allaha sukur sikinti yasamadim. Evimin temizligini de yaptim.
Arkadaslar kocam kokuyor derdi cok garip geliyordu. Adam sabah rutin dusunu alip yanima geldi o sampuan ve insan karisimi koku aklima gelince su an bile midem bulaniyorhenuz keseyi gormedik gecen carsamba vajinal ultrasonla gorebilirim demisti doktor ama ben istemedim.
Onceki gebeligim bos gebelik oldugu icin kalp atisini duymadan heveslenmek istemiyorum
Bizim de 1 bucuk yil cocugumuz olmadi. Tedavi icin rahim filmi istediler rahim filminden sonra her 2 gebeligim de kendiliginden oldu.
Ben de her ay o testte cift cizgi cikmasini heyecanla bekliyordum ama her 2 gebeligimde de nedense kendimi hazir hissedemedim. Arkadaslarin da dedigi gibi sanki yapamayacagim beceremeyecegim gibi e bir de dogum korkusu da var tabii
Herkes insallah bebegini saglikla kucagina alir. Vatana millete hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Amin canim. Oyle bi durum varsa tabi bakilirda aksi durumda hic tasvip etmiyorumCnm bana zorunlu davranmisti doktor 5 sene oncesi tabi.hani tedavi edilebilir durumlar olursa mudahale ediliyo olabilir.allah meleklerimize saglik versin
Kusura bakmayında biz bu topikte bilgilenmek birbirimizden haberdar olmak için uğraşıyoruz. Siz bi arkadaşın doğal kelimesine takılıp burda gerginlik yaratmak içinmi geldiniz.. Tek diyeceğim Allah eşinize sabır versin.Su msjiniz zaten coluk cocuk muhabbeti ile ilgili cumlenizde kendini acik ediyo zaten. Beni burdan siz cikaramazsiniz yanliz saygisizlasmayin. Sizin ne gbi bi onemli isiniz olabilir ki:)) neyse muhataplik konusunda ayni fikirdeyim zaten Allah a emanet olun sizide.
Insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin canimKizlar butun 100 küsür mesaji okudum. Belirtileri ben de yasiyorum ama cok sukur hafif yasiyorum. Su an mide bulantim var gibi ama cok hafif. Gunluk hayatimi calismami etkilemiyor cok sukur. Ben de ogretmenim. Calisma saatlerim uzun degil ama ayakta geciyor. Allaha sukur sikinti yasamadim. Evimin temizligini de yaptim.
Arkadaslar kocam kokuyor derdi cok garip geliyordu. Adam sabah rutin dusunu alip yanima geldi o sampuan ve insan karisimi koku aklima gelince su an bile midem bulaniyorhenuz keseyi gormedik gecen carsamba vajinal ultrasonla gorebilirim demisti doktor ama ben istemedim.
Onceki gebeligim bos gebelik oldugu icin kalp atisini duymadan heveslenmek istemiyorum
Bizim de 1 bucuk yil cocugumuz olmadi. Tedavi icin rahim filmi istediler rahim filminden sonra her 2 gebeligim de kendiliginden oldu.
Ben de her ay o testte cift cizgi cikmasini heyecanla bekliyordum ama her 2 gebeligimde de nedense kendimi hazir hissedemedim. Arkadaslarin da dedigi gibi sanki yapamayacagim beceremeyecegim gibi e bir de dogum korkusu da var tabii
Herkes insallah bebegini saglikla kucagina alir. Vatana millete hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Suanda okadar kasmiyorm kendimi hafif yan yuzustu pozisyonda yatiyorm zaten ilerde fsrkedicek ilk gebeligi olanlar en rahat uyku pozisyonu bu ne sirtustu ne yuzustu ne yan yatilmiyorcanım bende yüz üstü yatarak rahat edenlerdenim, ama hamilelikte yasak diye biliyorum, evet alışmak zor bende tam yüz üstü yatacakken uyanıp kendimi düzeltiyorum ama yapacak bişey yok yavruşlar için dayanıcaz mecbur
Oglen acikiyorum nedense ama sabah ve aksam pek istahli degilim. Su an acim ama aklima dolaptaki makarna gelince pek icim almiyorbenimde aynı içim kopacak gibi aç geziyorum, ama yemeye başlayınca bir iki lokma tamam, içim almıyor
bana normal folic plus verdi canımmerhaba kızlar...bugün ben de ilk defa doktora gittim. test mest hiçbir şey yapmadı. neyse ultrasonla baktı karından.
daha küçük dedi. dış gebelik falan yok keseyi gördüm dedi.( çok şükür) neyse folik asit olarakta folic iod verdi artık iyotlu folik asit veriyoruz dedi. siz de mi iyotlu kullanıyorsunuz. test falan yapmadı yaa ne bileyim içime sinmedi. ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?