2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar butun 100 küsür mesaji okudum. Belirtileri ben de yasiyorum ama cok sukur hafif yasiyorum. Su an mide bulantim var gibi ama cok hafif. Gunluk hayatimi calismami etkilemiyor cok sukur. Ben de ogretmenim. Calisma saatlerim uzun degil ama ayakta geciyor. Allaha sukur sikinti yasamadim. Evimin temizligini de yaptim.

Arkadaslar kocam kokuyor derdi cok garip geliyordu. Adam sabah rutin dusunu alip yanima geldi o sampuan ve insan karisimi koku aklima gelince su an bile midem bulaniyor henuz keseyi gormedik gecen carsamba vajinal ultrasonla gorebilirim demisti doktor ama ben istemedim.

Onceki gebeligim bos gebelik oldugu icin kalp atisini duymadan heveslenmek istemiyorum

Bizim de 1 bucuk yil cocugumuz olmadi. Tedavi icin rahim filmi istediler rahim filminden sonra her 2 gebeligim de kendiliginden oldu.

Ben de her ay o testte cift cizgi cikmasini heyecanla bekliyordum ama her 2 gebeligimde de nedense kendimi hazir hissedemedim. Arkadaslarin da dedigi gibi sanki yapamayacagim beceremeyecegim gibi e bir de dogum korkusu da var tabii
Herkes insallah bebegini saglikla kucagina alir. Vatana millete hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Anladim canim. Bu arada yaptrmak zorunlu degilmis ikili testi doktor sana birakiyomus. Sen yaptrmak zorunlu demiştin ama doktordan doktora mi degisiyor. Ben yaptrmicam. Cok sacma her turlu benim o :)

Merhaba arkadaşlar, 3.5 yasinda bir kizim var ve nasipse bende mayıs annesi olacağım. Cumartesi günü ikiz annesi olup olmadığım belli olacak evet böyle bur şüphesi var doktorumuzun
hayırlı olsun canım benim de 5.5 yaşında kızım var,gecen hafta doktor iki kese gördü, ikiz olabilir dedi önümüzdeki haftalarda belli olacak benim de, cuma günü bi daha kontrolüm var.19 ağustos sat, senin kaç canım

İnşallah canım allahım herşeyin en doğrusunu bilir hakkımızda hayırlısıni versin böyle beklemek çok zor

Amin canım allahım en doğrusunu bilir Allah hayirlisini versin durum ne olursa olsun yazarım haberdar ederim sizleri

Benimki de küçük çıkıyor bizimki geç döllenme galiba..ilaç için de bence en iyisini yapmışın. Kan birikintisi için doktor ne dedi? Kendi kendine atılır mıymış?

kan birikintisi için hiç bişey demiyo cnm devlet hastanesi olduğu için yorum yapmıyorlar pek,10 gün progestanı kullan kontrole gel bakalım dedi, pazartesi gidicem işte, bi dahaki randevumuda özelden aldım bakalım...

benimde aynı içim kopacak gibi aç geziyorum, ama yemeye başlayınca bir iki lokma tamam, içim almıyor

maşallah...ilk bebekte stresli oluyor beklemek ama şimdi o kadar stres yapmıyorum ben nedense... :)
Masallah cnm aman yapma zaten :)) benim bundan onceki bos gebelikti onun korkusunu yasadim cok.bide acele edip oglumada kardesin olucak demistim.olmayinca oda uzuldu.simdi soylemiyorum kalbinide duyunca icimde rahatladi.saglikla devam eder insallah.bkjleyen herkes icin

Anladim canim. Bu arada yaptrmak zorunlu degilmis ikili testi doktor sana birakiyomus. Sen yaptrmak zorunlu demiştin ama doktordan doktora mi degisiyor. Ben yaptrmicam. Cok sacma her turlu benim o :)
Cnm bana zorunlu davranmisti doktor 5 sene oncesi tabi.hani tedavi edilebilir durumlar olursa mudahale ediliyo olabilir.allah meleklerimize saglik versin

canım bende yüz üstü yatarak rahat edenlerdenim, ama hamilelikte yasak diye biliyorum, evet alışmak zor bende tam yüz üstü yatacakken uyanıp kendimi düzeltiyorum ama yapacak bişey yok yavruşlar için dayanıcaz mecbur

14 agustos benimde ve kontrolum cumartesi

Merhaba,
Benim de ilki boş gebelikti seni anliyorum ama o gunler geride kaldi emin ol yasadiklarini unutturacak bebeginin kalp atışları. Ben yavrumunkini duydum gümbür gümbür cok guzeldi darısı basina insallah

Kusura bakmayında biz bu topikte bilgilenmek birbirimizden haberdar olmak için uğraşıyoruz. Siz bi arkadaşın doğal kelimesine takılıp burda gerginlik yaratmak içinmi geldiniz.. Tek diyeceğim Allah eşinize sabır versin.

Insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin canim
Suanda okadar kasmiyorm kendimi hafif yan yuzustu pozisyonda yatiyorm zaten ilerde fsrkedicek ilk gebeligi olanlar en rahat uyku pozisyonu bu ne sirtustu ne yuzustu ne yan yatilmiyor

bana normal folic plus verdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…