2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahaha insallah canim bizimkininde kalbi hizli hizli oynuyodu esim diyo babasi gibi hizli atiyo hemen kendine pay cikardi

Canım içini ferah tut usg cihazlarında sorun olabiliyor herşey olabilir kötüye yorma etkileme yavrunu Allah ım nasip edecekse zerre kadar bi mucize ile herşey düzelir dualarım seninle Rabbim yavrunu sana bagışlasın İnşallah

Gunduz uykumda yalan hep is guc aksam esle vakit gecirme ve gun sonu uykusuz her gece:)) ama cok mutluyum genede:))
Valla çalar saatle hareket ediyorum eşim işten gelmedem 1 saat önce uyanıp mutfaga gidiyorum valla napim uyumasamda kapanıyor gözlerim

Hahaha insallah canim bizimkininde kalbi hizli hizli oynuyodu esim diyo babasi gibi hizli atiyo hemen kendine pay cikardi
Aa hepsi aynı bunların he aynı siz deyip suscaz halbuki bu çocuk bizimle daha çok muhattab bizim içimizde yaşıo adamlar herşeyi kendi üzerine alıo

bende mayıs annesı olucam ınsallah.. adetımden bırgun once beta hcg 144.5 cıkmıstı ve bu pazartesi yanı tam bır hafta sonra tekrar kan testı yaptırdım degerım 2658 olmus doktor cok ıyı yukselmıs dedıı ınsallahta haftaya ulturasonla bakılcak.. inşallah herkes sagsalım kucagınaa alır bebegınıı :)

Canim nasil nemlendircezki benim vucudum kurumaya basladi farkediyorum ben, ilerki aylarda kasinti baslayinca badem yagi iyi diye okumustum ve kasimicaksin masaj yapcaksin oksucaksin yani

Aa hepsi aynı bunların he aynı siz deyip suscaz halbuki bu çocuk bizimle daha çok muhattab bizim içimizde yaşıo adamlar herşeyi kendi üzerine alıo
Ben surekli yorgunum diyorum bana diyo ben calisiyom sen yoruluyon kizim kizim diyip duuyo cocugum alincak erkekse :) neymis babasina daha duskun olurmus kiz cocugu ondan kiz olcakmis :)) yani biz degilde onlar hamile onlar dogurucak sanki

Kızlar bnde de aşırı vücut kuruluğu ve kaşıntı başladı daha hamilelik basında aşerme olurmu herşeye ağzım sulaniyo canım çekiyor
ayın 22 sinde beta 315 cikmişti acaba şimdi kaç oldu ki

Kızlar ben yarım kilo almışım bile yıyorum deli gibiii hemde..bide kalp atışımızı duysamm kesemizi görsem için rahatlayacak daha çokk var randevuya ayın 8 i gelmek bilmiyorrrr

Bizde keseyi gördük ama benimki geç döllenmiş kalp atışını duyamadık. Pazartesi İnşallah Normalde 7 haftalık ama doktor 6 haftalık gözüküyor dedi.

anladım canım karsılastırmak ıcın sordum hersey saglıkla ılerler ınsallah :)
Benim baya karışık adet günümde 57 çıkmıştı. Doktor baya telaşlandırdı beni. Her 2 günde bir test yaptık. 2900da kese görünmedi. 2 gün sonra 3900 oldu ozaman alttan gördük İnşallahhh hepimizinki sağlıklı ilerler mayısta kavuşuruz

benımde adet gunumden bırgun once 144.5 cıktı gectıgımız pazartesi yıne gıttım doktora bır hafta gecmıstı ve 2658 cıktı bır dahakı hafta tekrar gel ultrasonla bakalım dedı agırdanmı gıdıyo dıye dusundum ondan fıkrını aldım canım :)

Yok çok güzel gidiyor. Benimde 57den 3900e çıktı 1 buçuk haftada. Bir an önce gör keseyi. Gerçi simsiyah bişey ama insan yinede heyecanlanıyor. Benimde kalp atışlarını duymama 4 gün kaldıı

Yok çok güzel gidiyor. Benimde 57den 3900e çıktı 1 buçuk haftada. Bir an önce gör keseyi. Gerçi simsiyah bişey ama insan yinede heyecanlanıyor. Benimde kalp atışlarını duymama 4 gün kaldıı
doktorda dedı cok guzel yukselmıs dıyee bıran once keseyı gormek ıstedıgımden sabırsızlanıyorumm allahımmm en ıyı sekılde hamılelık gecırmeyı nasıp etsın hepımızee bebeklerımzıı alalım kucagımızaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…