- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.621
Hahaha insallah canim bizimkininde kalbi hizli hizli oynuyodu esim diyo babasi gibi hizli atiyo hemen kendine pay cikardiBen gündüz uykusuna başladım canım gecede heryerim sızladığı için uyanıp duruyorum valla
Ben bu sola hiç alışamıyorum kuzum omzum çürüycek üzerine yatmaktan ağrıyor hemenen iyisi şu hamile yastığından almak
Ne durumdasın kuzum miniklerini duydunmu
Amin İnşallah kuzum bende duyamadım 8.haftamda pazartesi çagırmıştı ama gitmedim birazdaha büyüsün istiyorum duymadan dönmek üzüyor
Canım Allah kolaylık versin saglıkla kavuşalım yavrularımıza İnşallah
Bende bilmiyorum cidden neden solsa
Kuzum merhaba bende tam 8.haftalıkken duyamadım pazartesi çagırdı ama gitmedim 5 günde ne değişir die biraz daha büyüsğn öyle gideyim dedim önümüzdeki pazartesi gitcem İnşallah..şükür daha hiç lekelenmem kanamam olmadı temiz ilerliyıiorum ama 12. Haftaya kadar yolu varmış kalp atışaları için o yüzden içimi ferah tutuyorum etkilenmesin melegim diye..Allah ım bekleyen herkese ve bize de duyursun o güzel sesi İnşallah
Canımmm gözün aydın darısı bize İnşallah bizde duyarız benimki babası gibi biraz agır vasıta galiba geriden geliyor
Canım içini ferah tut usg cihazlarında sorun olabiliyor herşey olabilir kötüye yorma etkileme yavrunu Allah ım nasip edecekse zerre kadar bi mucize ile herşey düzelir dualarım seninle Rabbim yavrunu sana bagışlasın İnşallahBen bugün gittim geçen hafta kese gorunmustü bu hafta kalp atışlarını duyarim umuduyla gittim ama kese aynı boyutta duruyor sadece kese var bebek yok böyle haftaya gel olmazsa aliriz dedi çok korkuyorum ne olur dua edin bana lütfen
Valla çalar saatle hareket ediyorum eşim işten gelmedem 1 saat önce uyanıp mutfaga gidiyorum valla napim uyumasamda kapanıyor gözlerimGunduz uykumda yalanhep is guc aksam esle vakit gecirme ve gun sonu uykusuz her gece:)) ama cok mutluyum genede:))
Aa hepsi aynı bunlarınHahaha insallah canim bizimkininde kalbi hizli hizli oynuyodu esim diyo babasi gibi hizli atiyo hemen kendine pay cikardi
Canim nasil nemlendircezki benim vucudum kurumaya basladi farkediyorum ben, ilerki aylarda kasinti baslayinca badem yagi iyi diye okumustum ve kasimicaksin masaj yapcaksin oksucaksin yaniKızlar ben geldim çok sık giremiyorum aşermelerim başladığı için kendimi baba evime attım annemin yemeklerini aşeriyorumda agzım sulanıyor ben böle hiç olmamıştım hatta tam tersi günde bir öğünle yaşayan biriydim ben53 kiloydum ramazanlıkta 58 olmuştum eşim sagolsun sahurda yemem için hep israr etti yeyip üzerine yatmak kiloları getirdi şuan kaçım bilmiyorum ama göbeğim çok çıktı ya afedersiniz şu gaz olayı resmen göbeğimi genişletmek için bunu anladım balon gibi dolaşıyorum ortalıkta hep şişkinlik birde şunu farkettim göbeğimizi içimize çekince dümdüz olurdu önceden şimdi hiç içime çekemiyorum resmen birde kızlar 3 aydan önce çatlaklardan korunmak için göbek bel kısmımızı nemlendirmemiz gerekiyormuş sürekli ve çatlıcamız zaman kaşınmaya başlıyormuş derimiz.hangi kremleri kullancaz bilginiz olan varmı en yararlısı hangisi acabaa
Ben surekli yorgunum diyorum bana diyo ben calisiyom sen yoruluyonAa hepsi aynı bunlarınhe aynı siz deyip suscaz halbuki bu çocuk bizimle daha çok muhattab bizim içimizde yaşıo adamlar herşeyi kendi üzerine alıo
Gözünaydın aydın canım kaç haftalıksın tam olarakKizlar doktordan ciktim bebegimin kalp atisini gördük şükür. Karindan bakti önce birşey demedi sonra vajinadan bakti kalp atiyor dedi.kendimi o kadar kasmisimki birden ağlamaya basladim.
Deniycem bunu:))Valla çalar saatle hareket ediyorum eşim işten gelmedem 1 saat önce uyanıp mutfaga gidiyorum valla napim uyumasamda kapanıyor gözlerim
6 gun gecmıs baya artmıs olması lazım canım ınsallah sagsalım kucagınaa alırsın :)Kızlar bnde de aşırı vücut kuruluğu ve kaşıntı başladı daha hamilelik basında aşerme olurmu herşeye ağzım sulaniyo canım çekiyor
ayın 22 sinde beta 315 cikmişti acaba şimdi kaç oldu ki
keseyı gordugunde beta hcg kactı canımBizde keseyi gördük ama benimki geç döllenmiş kalp atışını duyamadık. Pazartesi İnşallahNormalde 7 haftalık ama doktor 6 haftalık gözüküyor dedi.
keseyı gordugunde beta hcg kactı canım
anladım canım karsılastırmak ıcın sordum hersey saglıkla ılerler ınsallah :)İlk keseyi karından göremedik alttan baktı ozaman 3900 falandı. 1 hafta sonra karından baktı ozaman göründü ama bhcg baktırmadım.
Benim baya karışık adet günümde 57 çıkmıştı. Doktor baya telaşlandırdı beni. Her 2 günde bir test yaptık. 2900da kese görünmedi. 2 gün sonra 3900 oldu ozaman alttan gördükanladım canım karsılastırmak ıcın sordum hersey saglıkla ılerler ınsallah :)
benımde adet gunumden bırgun once 144.5 cıktı gectıgımız pazartesi yıne gıttım doktora bır hafta gecmıstı ve 2658 cıktı bır dahakı hafta tekrar gel ultrasonla bakalım dedı agırdanmı gıdıyo dıye dusundum ondan fıkrını aldım canım :)Benim baya karışık adet günümde 57 çıkmıştı. Doktor baya telaşlandırdı beni. Her 2 günde bir test yaptık. 2900da kese görünmedi. 2 gün sonra 3900 oldu ozaman alttan gördükİnşallahhh hepimizinki sağlıklı ilerler mayısta kavuşuruz
Yok çok güzel gidiyor. Benimde 57den 3900e çıktı 1 buçuk haftada. Bir an önce gör keseyi. Gerçi simsiyah bişey ama insan yinede heyecanlanıyor. Benimde kalp atışlarını duymama 4 gün kaldııbenımde adet gunumden bırgun once 144.5 cıktı gectıgımız pazartesi yıne gıttım doktora bır hafta gecmıstı ve 2658 cıktı bır dahakı hafta tekrar gel ultrasonla bakalım dedı agırdanmı gıdıyo dıye dusundum ondan fıkrını aldım canım :)
doktorda dedı cok guzel yukselmıs dıyee bıran once keseyı gormek ıstedıgımden sabırsızlanıyorumm allahımmm en ıyı sekılde hamılelık gecırmeyı nasıp etsın hepımızee bebeklerımzıı alalım kucagımızaa :)Yok çok güzel gidiyor. Benimde 57den 3900e çıktı 1 buçuk haftada. Bir an önce gör keseyi. Gerçi simsiyah bişey ama insan yinede heyecanlanıyor. Benimde kalp atışlarını duymama 4 gün kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?