- 5 Ekim 2009
- 647
- 20
- 118
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.581
Oglen acikiyorum nedense ama sabah ve aksam pek istahli degilim. Su an acim ama aklima dolaptaki makarna gelince pek icim almiyor
Erkek bebek erken gelişir derler ne kadar doğru bilemeyeceğim amaKızlar ben bugün dr a gittim 8+4 dük ama 9+3 olmuşuz artık nisan annesi olucam inşallah sanırım:)
Teşekkür ederim canım benim allahım en doğrusunu bilir hakkımızda hayırlısıDualarimiz seninle canim.hakkinda hayirli olani nasip etsin allahim.onemli olan senin sagligin ve iyi olman.
benbccBen de bir tüp bebek anne adayıyım, o bahsi gecen doktoruna bir sor bakalim; "HER SEYIN dogalından" kastı hamileligi de iceriyorsa bence bosuna Kadın Dogum doktoru olmus, bu tarz söylemleri Tıp alanındaki birine yakıştıramadım. Ülkemizde binlerce hatta milyonlarca cift var, Tüp bebek yöntemi ile hamile kalip cok da saglıklı bebekler doguran. Kaldıkı bizde hicbir sorun yoktu ama kendiliginden olmadi. Ben şuan 8+2 hamileyim, cok sukur hicbir problemim yok ! Saglıgım da gayet yerinde.. Risk konusuna gelince, o herkes icin gecerli. Tüp bebek yapmadigi halde 2 - 3 tane düsük yapan insan taniyorum. Sonucta, her ne sebepten olursa olsun, karnimizdaki yavruya can verecek olan Allahım nasip ettikten sonra gerisi boştur.
Bende de var ama bu kadar erken igne yapmiyorlar 20.haftalardan sonra diye biliyorumBebegimin kalp atisini duydum bugun cok sukur ama esimle kan uyusmazligi var asi yaptirmam gerekiyormus ben dogumdan sonra zannediyordum ama hamile kalinca yaptirmaliymisim.Aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mı
Bendede var cnm.o anti-d ignesi.genelde ikinci gebelik icin dogumdan sonra BEBEGIN KANI BABANIN GRUBUNDAN ANNEDEN FARKLI BIR GRUPTAN olursa yapiliyor.bir sonraki gebelikte bebegi riske atmamak icin.benbcc
Bende de var ama bu kadar erken igne yapmiyorlar 20.haftalardan sonra diye biliyorum
Cnm benim ilk gebeligimdede cok lekelenmem ve kanam vardi doktor dusebilir dedi.igne falan oldum hatta.sukur dusmedi dogdu.sen sirt ustu yatip dinlen umarim boyle bi firsatin vardir.allah bilir canim insallah melegini sana bagislar.insallahBugün kahverengi akıntılar kırmızı renge dönüştü. Sanki adet oluyomuşum gibidiydi hemen doktorumu aradım kaç gündür zar zor göremediğimiz keseyi azıcıkta olsa bugün gördük. Normal şartlar altında bu haftalarda kalbinin atması gerekiyormuş düşebilirmiş ama olsun anne olacağını öğrenmek bile güzeldi.
Ben hamile oldugumu soylemiyorum henuz kimseye ama (ogretmenim) okulda 3 arkadas sende bir sey var sen hamile misin dedi bana. Ben de yok beya kilo aldim dedimKızlar benim karnım büyümeye başladı bide şimdiden 1,5 kilo aldım ki pek iştahım yok nasıl oldu pek anlamadım sizde durumlar nasıl kızlar
Rabbim bebegini sana bağışlasın canim sen dua et ve bol bol dinlen stres yapma Rabbim nasip ettiyse hersey olur...Bugün kahverengi akıntılar kırmızı renge dönüştü. Sanki adet oluyomuşum gibidiydi hemen doktorumu aradım kaç gündür zar zor göremediğimiz keseyi azıcıkta olsa bugün gördük. Normal şartlar altında bu haftalarda kalbinin atması gerekiyormuş düşebilirmiş ama olsun anne olacağını öğrenmek bile güzeldi.
Kilom aynı ama karnım hep cıkıntı pantolonlarım sıkmaya basladı anlamadımKızlar benim karnım büyümeye başladı bide şimdiden 1,5 kilo aldım ki pek iştahım yok nasıl oldu pek anlamadım sizde durumlar nasıl kızlar
Bende söylemedim 16 haftadan sonra sölemeyi düşünüyorum anlamazlarsa inşallahBen hamile oldugumu soylemiyorum henuz kimseye ama (ogretmenim) okulda 3 arkadas sende bir sey var sen hamile misin dedi bana. Ben de yok beya kilo aldim dedim
Vallahi ben erken başladım almayaŞekerim korkudan tartılmıyorum ama kesin ben de aldım , zaten regl gecikir gecikmez göğüsler kocaman oldu
Bende aldım sanıyorum ama yok tartıda aynıyım karnım şiş gögüsler şişŞekerim korkudan tartılmıyorum ama kesin ben de aldım , zaten regl gecikir gecikmez göğüsler kocaman oldu
Ben ciddi ciddi aldımBen hamile oldugumu soylemiyorum henuz kimseye ama (ogretmenim) okulda 3 arkadas sende bir sey var sen hamile misin dedi bana. Ben de yok beya kilo aldim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?