2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben folbiol kullaniyordum. Ilacim bitti doktordan istedim bir ilac yazdi 25 TL. Icim acidi resmen. Folbiolun icinde 50 tane vardi bunda 30. Normalde ozel sigortam olmasina ragmen devlete giderdim ama islerden dolayi ozele gittim. Bunlarin parasi vardir diye mi yukleniyorlar bilmiyorum. O folik asidi kullaninca cocuk cok zeki olacak heralde

Bugün kahverengi akıntılar kırmızı renge dönüştü. Sanki adet oluyomuşum gibidiydi hemen doktorumu aradım kaç gündür zar zor göremediğimiz keseyi azıcıkta olsa bugün gördük. Normal şartlar altında bu haftalarda kalbinin atması gerekiyormuş düşebilirmiş ama olsun anne olacağını öğrenmek bile güzeldi.

Eklentiler

• IMG_5042.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hepinize hayırlı kolay ve gülümseyerek anlatacağınız güzel bir doğum diliyorum. Bebişlerinizi sağ salim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bende 2012 Şubat ve 2015 Ekim annesiyim. Çocuklar fırsat verdikçe sağlıklı örgü oyuncaklar uyku arkadaşları ve çıngıraklar yapıyorum. Eğer düşünürseniz instagram sayfama beklerim. Fiyatlar piyasaya göre gayet uygun. Instagramda mrvkpc_merveshandmades adresinden ulaşabilirsiniz :)

benbcc
Bebegimin kalp atisini duydum bugun cok sukur ama esimle kan uyusmazligi var asi yaptirmam gerekiyormus ben dogumdan sonra zannediyordum ama hamile kalinca yaptirmaliymisim.Aranizda benim gibi kan uyusmazligi olan var mı
Bende de var ama bu kadar erken igne yapmiyorlar 20.haftalardan sonra diye biliyorum

benbcc

Bende de var ama bu kadar erken igne yapmiyorlar 20.haftalardan sonra diye biliyorum
Bendede var cnm.o anti-d ignesi.genelde ikinci gebelik icin dogumdan sonra BEBEGIN KANI BABANIN GRUBUNDAN ANNEDEN FARKLI BIR GRUPTAN olursa yapiliyor.bir sonraki gebelikte bebegi riske atmamak icin.

Cnm benim ilk gebeligimdede cok lekelenmem ve kanam vardi doktor dusebilir dedi.igne falan oldum hatta.sukur dusmedi dogdu.sen sirt ustu yatip dinlen umarim boyle bi firsatin vardir.allah bilir canim insallah melegini sana bagislar.insallah

Kızlar benim karnım büyümeye başladı bide şimdiden 1,5 kilo aldım ki pek iştahım yok nasıl oldu pek anlamadımsizde durumlar nasıl kızlar
Ben hamile oldugumu soylemiyorum henuz kimseye ama (ogretmenim) okulda 3 arkadas sende bir sey var sen hamile misin dedi bana. Ben de yok beya kilo aldim dedim

Rabbim bebegini sana bağışlasın canim sen dua et ve bol bol dinlen stres yapma Rabbim nasip ettiyse hersey olur...
Insallah bebisin annesine sımsıkı tutunur :)

Kızlar ya 6 haftalık olacağız inşallah bebişimle ama hiç belirtim yok sanki hamile değilmişim gibi 1 hafta öncesine kadar midem yanıyordu o kadar şimdi o da yok

Bende kilo almıştım ama.şimdi mide bulantısı başlayınca doğal olarak bişi de yiyemiyorum buda kilo vermeme sebep olur ileriki zamanlarda tekrar alabilirim tabi dengeler işte kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…