- Konu Sahibi endless love
-
- #56.901
uzun kollu ve battaniye at ben antalyada kaliyorum dun ebenin yanina gittik 2 kat elbise ve bere ile uyut dedi biz fark etmiyoruz buuukleriz hep der bebeklere igne deliginden gecen hava onlari hasta ediyorkizlar havalar sogumaya basloyor. ben geceleri besigin ustune yuzine degmeyecek sekilde tulbent ortuyorum. nefesiyle isinsin diye cunku gece emzirmek icin kalktigimda yuzu biraz soguk geliyor. hapsurmaya başlamıştı simdi iyi sukur
Gecmis olsun canim Allah hayirli sifalar versinBebegimin bogazi dolu dolu ve cikaramiyor agliyor bu yuzden burnu tikali cigerleri parcalanio sanki oksuruken doktor sadece buhar verdi. Ben pek ise yaradigini sanmiyorm . Zaten bogmacayla aylarca ugrastk astim kaldi bize. Yine ayni sekilde olmakran korkuyorm ya
Benimki dönmeye basladi onu kesfettiginden beri yere biraktigim gibi dönüyor bide ordan yine sirt üstüde döne biliyorbebisleriniz hangi hareketleri yapiyor anneler
masallah kuzucugumaBenimki dönmeye basladi onu kesfettiginden beri yere biraktigim gibi dönüyor bide ordan yine sirt üstüde döne biliyorO yetmiyomus gibi sürünmeye calisoyor cok acele ediyor
Bizde de aynı ciğerleri kotu verti... İlacın adı böyle bişi yarım kullanıyoruz bakalım inşallah işe yarar 5 gün e geçmezse gel yine dediBebegimin bogazi dolu dolu ve cikaramiyor agliyor bu yuzden burnu tikali cigerleri parcalanio sanki oksuruken doktor sadece buhar verdi. Ben pek ise yaradigini sanmiyorm . Zaten bogmacayla aylarca ugrastk astim kaldi bize. Yine ayni sekilde olmakran korkuyorm ya
abartiyorlar canim benim komsumda bebegi oglumun kucagina ver ogluda 5 yasinda vermeyincede sanki senin tekmi cocugun var ne olmus diye orda burda beni kiniyirlar anlamiyorkar ya yere dusurse bideKizlar komsum bana alinmis annem hastanede cocuklarina bebegi ellemeyin dedi diye. Sirf bu yüzden bir kere kapimi calmadi. Annem kötü niyetle söylemedi ve kötü bir ses tonlada demedi uyarmisti o zaman sadece.. bende daha yeni evime geldim kv gitmistim. Gelir gelmez bebegin hediyesini getirdi ve konusurken hic suratima bile bakmdi dogru düzgün. Bana göre biraz abartiyor yoksa
Ay masallah:) bizimki cok salya akitiyor ne zmandir bende beklyiorumkızlar kızımın dün dişi çıktıüstündeki eti atınca biraz kan falan korktum ama şimdi damakta bir tırtıl var
Aynen canim önüne gelene söylüyor yok onun annesi bana öyle yaptida bilmem neyde. Halbuki tüm arkadaslarim yapti öyle onlarda hic alinmadi nedense. Daha anlayis beklerdim ama herkes kendisine düsünüyor malesefabartiyorlar canim benim komsumda bebegi oglumun kucagina ver ogluda 5 yasinda vermeyincede sanki senin tekmi cocugun var ne olmus diye orda burda beni kiniyirlar anlamiyorkar ya yere dusurse bidebebekler erken enfeksiyon kapiyorlar
geçmeyen bi pişik oldu bizde ondan sonra çıktı ...erken oldu biraz ama aceleci bunlar canım :) bazıları erken çıkarsa erken düşer diyorAy masallah:) bizimki cok salya akitiyor ne zmandir bende beklyiorum
havalar soğudu ya olabilir bende bunalıma girdim huysuz ağlak hasta ...biz bakıyozda onlar çok narinGaliba oglum midesini üsüttü cok sık kusuyorartik kafayi yicem bisey bitiyor bisey basliyor ben mi bakamiyorum bu cocuga anlamadim gitti
Ay dogru diyosun cok narinlerhavalar soğudu ya olabilir bende bunalıma girdim huysuz ağlak hasta ...biz bakıyozda onlar çok narin
gecmis olsun havluya utu yap ilik olduktan sonra midesinin usune koy ilik olduguna emin ol bi kac defa yapGaliba oglum midesini üsüttü cok sık kusuyorartik kafayi yicem bisey bitiyor bisey basliyor ben mi bakamiyorum bu cocuga anlamadim gitti
Hayırlı olsun :)kızlar kızımın dün dişi çıktıüstündeki eti atınca biraz kan falan korktum ama şimdi damakta bir tırtıl var
Bizimki 1. Aydan beri salya akıtıyor ama diş yok, gelecek gibi de değil :)Ay masallah:) bizimki cok salya akitiyor ne zmandir bende beklyiorum
Bizde bugün olduk çok şükür normal atlattık :)Bugün rotavirüs aşımızı. 2. dozunu olduk. Baya huysuzlandı ve ishal gibi kaka yaptı. Hala huzursuzluğu devam ediyor. Sanırım bu aşının 2. dozu böyle yapıyormuş biraz. Bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?