2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay kızlar bende şimdi baktım çin takvimine göre kız midemde hep bi garip soğuk ve ekşi yiyecekler çok iyi geliyo 3 haftadır hiç tatlı yemedim canım hiç istemiyo

Halil Sezai iyi benzetmeydi. Koptum..

Bende suanda kanamamvar yatiyorum kese var kalp atisiyok bakalim 13ekimde tekrar gidecegim dr nedicek tabiki bebek durursa

ay kızlar bende şimdi baktım çin takvimine göre kız midemde hep bi garip soğuk ve ekşi yiyecekler çok iyi geliyo 3 haftadır hiç tatlı yemedim canım hiç istemiyo
Benim Çin takviminde erkek diyo ama benim dondurulmuş embriyo Mayıs'ta dondurulmuştu.ben onda da muallaktayım.ne bitmez çilem varmış

Yatarken hiç bas dönmesi yok canim ayağa kalkınca basim dönüyor. Senin de öyle miydi ??

Sonunda benden başka midesi bulanmayan biri var :) normaliz bizde normal :=)
Bu gün 7 haftaya girdim hiç mide bulantım olmadı, kokulara karşıda hassasiyetim olmadı hamilelikle ilgili sadece bel ağrım ve halsizlik var o kadar. Allah hepimize inş sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Oglun olacak erkek bebeğe hamile kadinlar daha bi guzellesirmis

Yatarken hiç bas dönmesi yok canim ayağa kalkınca basim dönüyor. Senin de öyle miydi ??
Evet canım aynen öyleydi.. ama hamilelikten de olabilir.belki bthcg bünyene böyle etkiler yapıyordur.bi danış sen doktora. Şimdi yanlış yönlendirmiyeyim seni. Ama ben yaşadığım için yazınca aklıma geldi.baş ağrısıda yapıyordu bende.

Oglun olacak erkek bebeğe hamile kadinlar daha bi guzellesirmis
Ayy hadi ya.. inşallah.. gerçi farketmez de şimdi kız olursa babacı olucak kendimden biliyorum.ben bu kadar sıkıntı çekeyim o babacı olsun. Şaka bi yana rabbim sağlık versin inşallah.. ama çevremdeki herkes sen tam bir erkek annesisin kesin erkek olucak diyorlar.nerden varıyorlarsa o kanıya?

Bas agrisi yok cok sukur ama yarina kadar gecmezse ilk isim dr gitmek olacak. Cok sagol canim.

Bas agrisi yok cok sukur ama yarina kadar gecmezse ilk isim dr gitmek olacak. Cok sagol canim.
Rica ederim.. inşallah bebiş yapıyordur.. fırlama şimdiden Munzurluğa başlamış olabilir. Başını döndürüp döndürüp içerde haline gülüyor olmasın bu velet?..

ben de bu gun aynisini soyledim. Bu kadar sıkıntı cekiyorum insallah gidip babaci olmaz. Hatta eşimi annesine geri vermeyi dusundum herkes cocugunu kimselere vermesin yanından ayirmasin diyordum

ben de bu gun aynisini soyledim. Bu kadar sıkıntı cekiyorum insallah gidip babaci olmaz. Hatta eşimi annesine geri vermeyi dusundum herkes cocugunu kimselere vermesin yanından ayirmasin diyordum
Aynen canım ya ben veremem ellere evladımı.. hele hele eşinin annesine anne derse yakarım hepsini..

Rica ederim.. inşallah bebiş yapıyordur.. fırlama şimdiden Munzurluğa başlamış olabilir. Başını döndürüp döndürüp içerde haline gülüyor olmasın bu velet?..
Gülsün teyzesi yapsın firlamaliklarini annesi onu micirmalara opmelere yemelere doymazmis kokulu yavrum ona herşey defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…