• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Mukuslu kaka sadece alerjiden olmuyor aslında bir gaita testi verseniz iyi olur. Benim kızımında mukuslu yeşil gibiydi doktor probiyotik başladı ilk üç ay her bebeğin kullanması gerekiyor dedi şuan normal pütürlü sarı renk yapıyor istersen bi çocuk doktoruna danış eğer probiyotik almıyorsa bebek bağırsak sağlığı da önemli. Birde sadece ön sütü içmediğine de dikkat et
Bebeğime süt alerjisi teşhisi koyan doktor gaita tahlili yapıp teşhis koymuştu. Biogaia da kullanıyoruz o günden beri. Mukus hala geçmedi maalesef

Ben gidecektim. Gittim de. Gitmez olaydım. Ay bi de şansıma normalde kıvrım kıvrım kıvranan çocuk doktorda mışıl mışıl bir uykuya geçmez mi? Bu doktor da alerji değil infantil kolik 2-3 ay böyle gidecek dedi damla yazdı yolladı. Kakada mukus neden peki diyorum tatmin edici cevap alamıyorum. Süt diyetimde rahatlama oldu diyorum devam et o zaman diyo. Ama asla tatmin olmadım. Kafam daha çok karıştı. Ama bir müddet doktora gitmeyip kendim gözlemleyeceğim. Bir de hap kadar bebeği mikrop yuvası hastanelere sokmaya kıyamıyorum.
Bizim çocuğun gaz sancısı özellikle akşam üstü 6 gibi başlıyo. Bugün o saatlerde iyice masaj yaptım. Banyoya soktum. Banyo suyuna papatya çayı karıştırdım. Havlularını pijamalarını sıcak su torbasına sardım. Giydirirken uzun uzun kolik masajı yaptım. Yine gazı vardı ama çok daha hafif ıkınarak geçirdi. Bakiyim gece uykusunda fark olursa yazarım
Canım Benim bebeğimde de mukuslu kaka var. Doktor süt diyeti önerdi. Nasıl yapıyorsun canım? Kakası hangi renk? Diyetten kaç gün sonra rahatlamaya başladı?

Mukuslu kaka sadece alerjiden olmuyor aslında bir gaita testi verseniz iyi olur. Benim kızımında mukuslu yeşil gibiydi doktor probiyotik başladı ilk üç ay her bebeğin kullanması gerekiyor dedi şuan normal pütürlü sarı renk yapıyor istersen bi çocuk doktoruna danış eğer probiyotik almıyorsa bebek bağırsak sağlığı da önemli. Birde sadece ön sütü içmediğine de dikkat et
Canım kakası fıstık yeşili mukuslu muydu? Doğduğundan beri mi öyleydi? Kilo alımı nasıl? Kaka yaparken gürültü mü yapıyor?

Kızlar ben bu ön süt son süt olayını anlamadım. Bebeğin son sütü içtiğini nerden anlıyorsunuz?

Bende şaşırdım ilk kızımda olmamıştı

Geçende yanlarından yukarı çıkmıştı. Bugünde göbeğine doğru çiş, arkadan beline kadar da kaka çıktı. Hadi kaka çok yaptı. Çiş göbek deliğine çıkmış

Bende 2 deyim 3 e mi geçsem kgsu 4400

Kg 4400 3 e geçsem mi

Yeni değiştirsem de sızdırıyor. Bide premium olanı denicem
Yok bu baya sızdırıyor eğer sık sık değişiyorsan tabi 3 numara için çok erken 2 numara baya kullanılıyor ben daha 1 numaradayım en son kilosu 4000 şimdi kim bilir kaç olmuş büyük oğlum desen zaten büyükler gibi kaka çiş yapıyor ama yine sızdırmıyor sleepy sızdırıyordu sonra Molfix denedim ve beğendim

Gazdan çok beni kusma yoruyor açıkçası çünkü biranda hepsini çıkartada bilir o zaman nefesi kesiliyor mesela gecen gün uyutmaya koyuyordum beşiğe hemen hepsini çıkarttı uyurkende ola bilirdi ya ben görmeseydim yan yatırıyorum bir bakıyorum sırt üste yatıyor sevmiyor ondan en çok beni yoran bu
Kızımda Reflü var kusmalar beni de zorluyor çünkü burnundan da fışkırıyor resmen kaç kere boğulma tehlikesi geçirdi

Yok bu baya sızdırıyor eğer sık sık değişiyorsan tabi 3 numara için çok erken 2 numara baya kullanılıyor ben daha 1 numaradayım en son kilosu 4000 şimdi kim bilir kaç olmuş büyük oğlum desen zaten büyükler gibi kaka çiş yapıyor ama yine sızdırmıyor sleepy sızdırıyordu sonra Molfix denedim ve beğendim
Canım biliyorsun benim kız bir ay geriden geldiği için küçük doğmuştu 1 numara molfiks kullanıyorum ama sırtından ve bacak arasında da sızma oluyor bazen göbekten de

Doktorlarda farklı görüşte demek ki e onun a dediğine bu b diyor biz ne yapacaksak artık
Bu kucakta durmak istemeleri ne zaman bitiyor acaba ya çok zor böyle
Ay valla bilmiyorum başladı yine bizim gaz seansı slinge bağlayacayım yine iyice uykuya dalana kadar

Kızımda Reflü var kusmalar beni de zorluyor çünkü burnundan da fışkırıyor resmen kaç kere boğulma tehlikesi geçirdi
Ben daha bilmiyorum bizde varmı yokmu ama bence var burnundan 2 defa oldu bizde ama genelde içtikten sonra ıkınıyor ve çıkarıyor

Canım biliyorsun benim kız bir ay geriden geldiği için küçük doğmuştu 1 numara molfiks kullanıyorum ama sırtından ve bacak arasında da sızma oluyor bazen göbekten de
Aaaa şaşırıyorum gerçekten bizde hiç yok olsa çoktan değişmiştim çünkü sleepy bizde sızdırdı hiç kullanmadım

Back
X