2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçenlerde biri yazmıştı ya,kese fasülye gibi ise erkek,yuvarlak ise kızdır diye, ben de Ordan okudum,ne kadar doğru görcez Yakında

Hoşgeldin canım gözün aydın :)

Kuzum olsun hakkında hayırlısı üzülme sakın bebişin seni bırakmaz inşallah bişey olsa doktor söylerdi zaten :)

Kizlar daha once yazmistim cok migde bulantim ve kusmam var diye internette biraz arastirma yaptim sabah uyanir uyanmaz bitter cikolata atiyorum agzima birde nefes egzersizi var yemek yerken cok kotu bulanti oluyor tam kusma arefesinde o nefes egzersini yapiyorum kusmayi engelliyor. Sizde bir bakin derim 2 gundur iyiyim cok sukur.

Aynen öyle yapmış cnm bizede bi ara 1 hafta 10 gün yasaklamıştı dünde bunu söyledi işte . İnsan tedirgin oluyor o an ister istemez anı hareketlerden filan kaçınıyor.

Hoşgeldin canım gözün aydın :)

Kuzum olsun hakkında hayırlısı üzülme sakın bebişin seni bırakmaz inşallah bişey olsa doktor söylerdi zaten :)

Sağol canım benim,çok üzülmüyorum,zaten olacak use mutlaka olur da insan gene de biraz endişeleniyor, ben oluruna bıraktım artık, çok şükür kalp atışını bile duydum bebeğini daha ne isterim, gerisi allahın takdiri

Kızlar benim koku hassasiyetim azaldı ya sizdede varmı böyle bişi

Alışkın değil demek ki o hallerine .
Banada eşim yasakladı onun yanında bırakıyorum telefonu elimden ama o yokken duramiyorum devamlı birşeyler araştırma çabasındayım elimde değil . Dediğin gibi sürekli isim araştırıyorum bebek kıyafetlerine bakıyorum gelişim aşamalarını her gün takip ediyorum doğum videoları izliyorum ne yemeliyim ne dememeliydim her turlu şeyi araştırıyorum

Mrb kızlar bende hala ara ara adet sancısı oluyor hafif .normal mi acaba bir de iştahsızlık bulantı baş dönmesi var artıyor sanki günden güne

Kizlar iliski yasak olmasa bile ben su an kendi kokumdan bile tiksiniyorum.
Gecen bilmedigim bir yerden bira kokusu aldim dun esimden (yemedigi halde) sucuk kokusu aldim ve su an her yer sanki kofte kokuyor. Her an midem bulaniyor hic kusmadim ama gunden gune artiyor sanirim. Sadece gece yatarken yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…