- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi endless love
- #6.021
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah bebişin..Merhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim
okul servisi yapmakla geciyo gunum aralardada ev isleri.cok sukur iyiyim bu hamileligimde.oncekilerde sabahlari mutaka gune istifra ederk basliyodum