• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim
Hoşgeldin canım gözün aydın :)

Arkadaşlar hayırlı cumalar, kontrole gittim bugün,iki kese var demiştim ya, birinde bebek oluşmuş 5+6 haftalık 3 mm, ve kalbi atıyordu çok şükür :KK200:,ama diğer kese bozulmuş bebek olşmamış, Yakında kanama ile düşecek dedi, kanaman olduğu gibi gel dedi, sağ bebeği de etkilemesin düşük yaptırmazın diye Progestan ilacını verdi, sıkıntı olmaz dimi arkadaşlar, biraz korkuyorum

Kuzum olsun hakkında hayırlısı üzülme sakın bebişin seni bırakmaz inşallah bişey olsa doktor söylerdi zaten :)

Kizlar daha once yazmistim cok migde bulantim ve kusmam var diye internette biraz arastirma yaptim sabah uyanir uyanmaz bitter cikolata atiyorum agzima birde nefes egzersizi var yemek yerken cok kotu bulanti oluyor tam kusma arefesinde o nefes egzersini yapiyorum kusmayi engelliyor. Sizde bir bakin derim 2 gundur iyiyim cok sukur.

23 ağustos cnm:KK66:

sinir yok ben de şükür.sinir adet döngünden kaynasklanabilir belki. bi süre sonra geçer inşallh.

kaç yaşındasın yaaa harika:)

ilk hamileliğimde eşimin yanına yatamıyordum kokudan ki ben onu koklayarak uyurdum normalde. o kadar hassas oluyor burnun yani:)

ben yürüyüş yapıyorum. çok iyi geliyor. sabah ve akşam. üstelik normal doğum için de çoookk faydalı:KK66:

bize de 10 gün kadar yasak. boşalmamayı ilk defa duydum. enfeksiyon demiş arkadaşlar. demek ki bizim ki garantiye alıp komple yasaklamış:))
Aynen öyle yapmış cnm :KK70:bizede bi ara 1 hafta 10 gün yasaklamıştı dünde bunu söyledi işte . İnsan tedirgin oluyor o an ister istemez anı hareketlerden filan kaçınıyor.:KK48:

Hoşgeldin canım gözün aydın :)

Kuzum olsun hakkında hayırlısı üzülme sakın bebişin seni bırakmaz inşallah bişey olsa doktor söylerdi zaten :)

Sağol canım benim,çok üzülmüyorum,zaten olacak use mutlaka olur da insan gene de biraz endişeleniyor, ben oluruna bıraktım artık, çok şükür kalp atışını bile duydum bebeğini daha ne isterim, gerisi allahın takdiri

Kızlar benim koku hassasiyetim azaldı ya sizdede varmı böyle bişi

Nette bakıyorum bakıyorum sonra orda hep en kötü ihtimaller yazıyo yasa bürünüyorum 1haftadır doktor yasakladı diye araştırmıyorum vallahi ne rahatım tabi stres yapıyorum kalp atışı için ama koyverdim gitti artık.internetten bebek videoları izliyorum bebek ürünlerine bakıyorum çok iyi geliyo.birde sardım durmadan komedi filmi izliyorum moral mükemmel sürekli gülüyorum.geçen hafta psikomanyak gibiydim şimdi tam tersi eşim bile tırstı sen normal değilsin korkuyorum diyo adam artık..
Alışkın değil demek ki o hallerine .:KK70:
Banada eşim yasakladı onun yanında bırakıyorum telefonu elimden ama o yokken duramiyorum devamlı birşeyler araştırma çabasındayım elimde değil . Dediğin gibi sürekli isim araştırıyorum bebek kıyafetlerine bakıyorum gelişim aşamalarını her gün takip ediyorum doğum videoları izliyorum ne yemeliyim ne dememeliydim her turlu şeyi araştırıyorum :KK48::KK48::kahve:

image.webp
Maşallah diyelim bu benim miniğim:nazar: bu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı :halay:

Mrb kızlar bende hala ara ara adet sancısı oluyor hafif .normal mi acaba bir de iştahsızlık bulantı baş dönmesi var artıyor sanki günden güne

Kizlar iliski yasak olmasa bile ben su an kendi kokumdan bile tiksiniyorum.
Gecen bilmedigim bir yerden bira kokusu aldim dun esimden (yemedigi halde) sucuk kokusu aldim ve su an her yer sanki kofte kokuyor. Her an midem bulaniyor hic kusmadim ama gunden gune artiyor sanirim. Sadece gece yatarken yok.

Back
X