- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.001
İnşallah zamanla sağlıklıca büyürler tekmeleride hisederizilk uc ay cok normalrahim genisliyor kendine yer aciyor ters hareket veya gerinme gibi seyler yapmadan da ara sıra sizi korkutabilir hatta son uc da olacakmis ayni batmalar acima agrilar normal hepsi :)
Kızlar ya sizdede Karin ağrısı oluyo mu
Ben 8 haftalıkken duyamadım canım her usgde farklı çıkıyor haftam pazartesi gitcem İnşallah6 haftalık ama dr. kalp sesini 7 haftalıkken duyabilirsin demişti bana erken değil mi?
Kızlar ben akşamları 20 dakika koşu bandında yavaş tempoda yürüyorum 2 haftadır doktor tavsiye etti, bel ağrılarım yürümeye başladıktan 2 3 sonra geçti şimdi çok daha rahatım tavsiye ederimIsyerinde baya hissediyorum ve sabah cok erken kalkincada evde fazla degil ve heyecanlı oldugumda hissediyorum. Dediğin gibi bizede bağlı vallah ben ayakta çokdurunca belimde ağrıyor kaslarım zayıf galiba. Aslinda yürüyüş yapmak lazım yavaş yavaş. Ultrasonla kalp atışı dinletmiyorlar zararlı diye ctg aletiyle ilerleyen zamanlarda duyucam inşallah ama görüyorum kalp atışını hareketini inşallah sende duyar ve görürsün.
Ayy ozaman bende yürüyüşe cikiyim bari benim baya belim ağrıyor azcik ayakta durunca falan cok kotu oluyorumKızlar ben akşamları 20 dakika koşu bandında yavaş tempoda yürüyorum 2 haftadır doktor tavsiye etti, bel ağrılarım yürümeye başladıktan 2 3 sonra geçti şimdi çok daha rahatım tavsiye ederim
Böyle birşey açıkcası ilk defa duyuyorum çevremde çok hamile var onlardan da duymamıştım neden öyle dedi anlamadım ama Dr sonuçta tabiki bildiği vardır :) benim Dr kendini yormadan herşey serbest dedi sıklığıda annenin istediğine bağlı dedi eşime çevremde bir çok kişinin Dr böyle dedi canım sen sebebini sordun mu merak ettimKızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda
Benimde dün kontrolüm vardı Allah'a çok şükür duydum bebeğimin kalp atışını 6+5deyiz bizde :)
Canim bendede karin agrisi oluyo ama benimki sanki lavaboya gitmem lazim gidemiyom oyle tuhaf agriyoBu sabah karnıma sanki dikenler batiyo gibi...ilk kez bu kadar oldu bisi olmaz dimi.cok korkuyorum
Canm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum kiBöyle birşey açıkcası ilk defa duyuyorum çevremde çok hamile var onlardan da duymamıştım neden öyle dedi anlamadım ama Dr sonuçta tabiki bildiği vardır :) benim Dr kendini yormadan herşey serbest dedi sıklığıda annenin istediğine bağlı dedi eşime çevremde bir çok kişinin Dr böyle dedi canım sen sebebini sordun mu merak ettim
Anladım canım bende öyle bir sorun olmadığı için belkide yorulma sadece dedi. Sen Dr ne dediyse öyle yap allahım bebeğini seni korusun dualarım hepinizleCanm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum ki
Belki enfeksyon kapmaman icin demistir.Canm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum ki
en icten degil ama kasik agrisida hisediyorum genisledigi icin oluyo normal o ayriyetten bide tuhaf karin agrim var rahim bölgesi haricinde.Benim de vajinamin alt tarafina anlik sancilar girip cikiyo . Korkuyorum aslinda ama biraz arastirdim rahim genisledigi icin olabiliyormus
Oyle tabi..bulantidan eli ayagi titriyo her istifra sonra kendine gelmek cok zor.kusunca bitse keske.halin dermanin olmuyo malesef.Allah bağışlasın canım. Mide bulantısı olmaması çok büyük bir nimet sanırım:) etrafımda hamile arkadaşlar var hiç bir şey yiyemiyorlar ben her şeyi yiyorum
Canim bendede karin agrisi oluyo ama benimki sanki lavaboya gitmem lazim gidemiyom oyle tuhaf agriyo
Bize doktorum romantik yavaş yavaş olabilir dedi boşalma konusunda uyarmadı.Kızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?