2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben akşamları 20 dakika koşu bandında yavaş tempoda yürüyorum 2 haftadır doktor tavsiye etti, bel ağrılarım yürümeye başladıktan 2 3 sonra geçti şimdi çok daha rahatım tavsiye ederim

Kızlar ben akşamları 20 dakika koşu bandında yavaş tempoda yürüyorum 2 haftadır doktor tavsiye etti, bel ağrılarım yürümeye başladıktan 2 3 sonra geçti şimdi çok daha rahatım tavsiye ederim
Ayy ozaman bende yürüyüşe cikiyim bari benim baya belim ağrıyor azcik ayakta durunca falan cok kotu oluyorum

Kızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda

Kızlar bir şey sorcam size dün doktorum dediki ilişki yasak değil ama boşalma esnasında geri çekil dedi eşime . Size ne dedi doktorunuz bu konuda
Böyle birşey açıkcası ilk defa duyuyorum çevremde çok hamile var onlardan da duymamıştım neden öyle dedi anlamadım ama Dr sonuçta tabiki bildiği vardır :) benim Dr kendini yormadan herşey serbest dedi sıklığıda annenin istediğine bağlı dedi eşime çevremde bir çok kişinin Dr böyle dedi canım sen sebebini sordun mu merak ettim

Canm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum ki

Benim de vajinamin alt tarafina anlik sancilar girip cikiyo . Korkuyorum aslinda ama biraz arastirdim rahim genisledigi icin olabiliyormus

Canm sebebi muhtemelen 2 hafta önce bebeğim henüz 4 haftalıkken ilişkiden sonra kanamam başlamıştı benim doktora gittik yasaklamıştı bir sure budur herhalde bilmiyorum ki
Anladım canım bende öyle bir sorun olmadığı için belkide yorulma sadece dedi. Sen Dr ne dediyse öyle yap allahım bebeğini seni korusun dualarım hepinizle

B
Benim de vajinamin alt tarafina anlik sancilar girip cikiyo . Korkuyorum aslinda ama biraz arastirdim rahim genisledigi icin olabiliyormus
en icten degil ama kasik agrisida hisediyorum genisledigi icin oluyo normal o ayriyetten bide tuhaf karin agrim var rahim bölgesi haricinde.

Kızlar bu sabah uyandığımdan beri sağ bacağım ağrıyor neden kaynaklı aynısını yaşayıp danışan var mı aranızda?

Allah bağışlasın canım. Mide bulantısı olmaması çok büyük bir nimet sanırım:) etrafımda hamile arkadaşlar var hiç bir şey yiyemiyorlar ben her şeyi yiyorum
Oyle tabi..bulantidan eli ayagi titriyo her istifra sonra kendine gelmek cok zor.kusunca bitse keske.halin dermanin olmuyo malesef.

Merhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim

Bende sürekli şişkinlik ve alt karın ağrısı. 9 haftalık olduk ama sanki hala adet ağrısı gibi. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…