- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
- Konu Sahibi endless love
- #6.041
Geçenlerde biri yazmıştı ya,kese fasülye gibi ise erkek,yuvarlak ise kızdır diye, ben de Ordan okudum,ne kadar doğru görcez Yakında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım gözün aydın :)Merhabalar guzel anneler ve anne adayları. Bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Gerçi hala inanamıyorum. Aslında predictor testiyle yumurta takibi yapmıştık bu ay ama olmasıni beklemiyordum. Regli gecinkince ve kokulara karşı anormal bir durum gerçekleşince dur bir bakayım dedim. Meger hamileymisim. Sajirim mayıs ayının en küçüğü biziz ikinci bebeğimi bekliyorum ve antalyada yaşıyorum. İlk bebeğim kız ve şuan 2 yaşında. Bu hamileliğimde doktora gitmeyi açıkçası düşünmüyorum. Ultrasonun zararlı olmadığı soylense de kesinlik mevcut değil. Zararlı ışınlarla maruz bırakmak istemiyorum yavrumu. Her hangi bir şey olursa zaten anlayaağımıza ümit ediyorum. Cinsiyeti de doğum da öğrenecektik ama sanırım o kadar idareli olamayacağız. İlk bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirmemek rağmen bu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmek istiyorum ki öyle de olacak. Herkese merhaba diyorum yeniden aranıza hoş geldim
Arkadaşlar hayırlı cumalar, kontrole gittim bugün,iki kese var demiştim ya, birinde bebek oluşmuş 5+6 haftalık 3 mm, ve kalbi atıyordu çok şükür,ama diğer kese bozulmuş bebek olşmamış, Yakında kanama ile düşecek dedi, kanaman olduğu gibi gel dedi, sağ bebeği de etkilemesin düşük yaptırmazın diye Progestan ilacını verdi, sıkıntı olmaz dimi arkadaşlar, biraz korkuyorum
Çok sağol canmBizede aynı şeyi söyledi doktor sebebini sorduk bebeğin herhangi bir enfeksiyon kapmasını önlemek için bir önlem dedi![]()
Aynen öyle yapmış cnm23 ağustos cnm
sinir yok ben de şükür.sinir adet döngünden kaynasklanabilir belki. bi süre sonra geçer inşallh.
kaç yaşındasın yaaa harika:)
ilk hamileliğimde eşimin yanına yatamıyordum kokudan ki ben onu koklayarak uyurdum normalde. o kadar hassas oluyor burnun yani:)
ben yürüyüş yapıyorum. çok iyi geliyor. sabah ve akşam. üstelik normal doğum için de çoookk faydalı
bize de 10 gün kadar yasak. boşalmamayı ilk defa duydum. enfeksiyon demiş arkadaşlar. demek ki bizim ki garantiye alıp komple yasaklamış:))
Hoşgeldin canım gözün aydın :)
Kuzum olsun hakkında hayırlısı üzülme sakın bebişin seni bırakmaz inşallah bişey olsa doktor söylerdi zaten :)
Alışkın değil demek ki o hallerine .Nette bakıyorum bakıyorum sonra orda hep en kötü ihtimaller yazıyo yasa bürünüyorum 1haftadır doktor yasakladı diye araştırmıyorum vallahi ne rahatım tabi stres yapıyorum kalp atışı için ama koyverdim gitti artık.internetten bebek videoları izliyorum bebek ürünlerine bakıyorum çok iyi geliyo.birde sardım durmadan komedi filmi izliyorum moral mükemmel sürekli gülüyorum.geçen hafta psikomanyak gibiydim şimdi tam tersi eşim bile tırstı sen normal değilsin korkuyorum diyo adam artık..

Aynen canm ya...hiçmi bıkmaz bi insan birseyi 10 kez okumakdan.ilk çcuklarda hep öle oluyor.gun gun herşeyi takip ediyorsun
Bende 3232 yasindayim![]()

bende hiç olmadı aramızda ki hafta farkından olsa gerekKızlar benim koku hassasiyetim azaldı ya sizdede varmı böyle bişi

Eki Görüntüle 1891635 Maşallah diyelim bu benim miniğimbu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı
![]()
Maşallah kuzuyaEki Görüntüle 1891635 Maşallah diyelim bu benim miniğimbu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı
![]()
Ben hala yemek yapamıyorum mutfaga girmek bile istemiyorum
Aynıları bendede var canim normal sanirimMrb kızlar bende hala ara ara adet sancısı oluyor hafif .normal mi acaba bir de iştahsızlık bulantı baş dönmesi var artıyor sanki günden güne