• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ilk mesajda karisiklik oldu pardon :) duzeltme yaptim. Naptin gittin mi dahiliyeye ? Duzeldi mi enfeksiyon
Canım teşekürler evet gittim benim ayak parmagımda tırnak batması var orası enfeksiyon kapmış ameliyat olması lazım hamile olduğum için bişey yapamaz ilaç tedavisi yapıyoruz şuan ama gecmez mış ilgin için sagol

yaptırıcam artık kuzenimde oldu belki genetik birseydir 5 aylık koca bebek gitti Allah korusun ihmal edilecek birsey deil.
Kesinlikle yaptirmalisin canim ihmal etme benimde yedi aylik bebeğime pihti gitmis kalbi durdu cok zor seyler yasadim,testlerimin snucunda pihtilasmam oldugunu ogrendim simdi igne vuruluyorum hergn sende ihmal etme hemen yaptir keske hamile kalmadan herkese hemen yapsalar kimse byle seyler yasamasa

Cok gecmis olsun kuzeninize bu arada Allau sabir guc versin
tesekkur ederiz gercekten cok zor. buarada ben baktım universite hastaneleri kadın dogum doktorları ozel kagıtla baktırıyorlarmıs bu genetik teste dusuk gecmişin varsa oda. ozel lab da 750 tl civarı benim doktor kontrolumde 26 ekimde cok var yani. içime de korku girdi off ya napıcagımı bilemedim.

Kızlarrr bende varııımm :halay: herkes bebişini sağlıkla kucağına alır inşaallah...
Tek sıkıntım mide bulantım ve halsizlik..
bir anda halsizleşiyorum el ayak boşalması gibi.. tansiyon düşmesi gibi ama ölçtüm normal... nedeni ne olabilir ????

tesekkur ederiz gercekten cok zor. buarada ben baktım universite hastaneleri kadın dogum doktorları ozel kagıtla baktırıyorlarmıs bu genetik teste dusuk gecmişin varsa oda. ozel lab da 750 tl civarı benim doktor kontrolumde 26 ekimde cok var yani. içime de korku girdi off ya napıcagımı bilemedim.
Universite demi doktorun canim? Hematoloji de yapiyor bu testleri istersen oraya da gideblrsn o kdr bekleme yda baska kadin dogumcuya gtsen devlette yaptir hemen testlerini hemen cikmiyor sonuclari

Pt pz plt aptt inr fln bunlar kanin pihtilasma suresini belirliyorlar .genelde cerrahi mudalelerden once ve kan sulandirici haplarin dozajini belirlerken lazim oluyor ama genlerinizin pihtilasmaya yatkin olup olmadigini trombofili testiyle belirliyorlar ..benim apt inr gibi basit kan teslerimi ne zaman yaptirsam hiç bir sorun yok ama gen testlerimin hepsinde pihtilasmam var ve hastasiyim o yuzden pihtilasma var mi yok mu trombofili testleri yaptirmak lazim:KK66:daha once dusuklerin yoksa anca özelde yaptirabilirsin ..
yaptırıcam artık kuzenimde oldu belki genetik birseydir 5 aylık koca bebek gitti Allah korusun ihmal edilecek birsey deil.

Kızlarrr bende varııımm :halay: herkes bebişini sağlıkla kucağına alır inşaallah...
Tek sıkıntım mide bulantım ve halsizlik..
bir anda halsizleşiyorum el ayak boşalması gibi.. tansiyon düşmesi gibi ama ölçtüm normal... nedeni ne olabilir ????
Progestan kullanıyorsan yapıyor aynısını bende yaşıyorum

Pt aptt inr fln bunlar kanin pihtilasma suresini belirliyorlar .genelde cerrahi mudalelerden once ve kan sulandirici haplarin dozajini belierken lazim oluyor ama genlerinizin pihtilasmaya yatkin olup olmadigini trombofili testiyle belirliyorlar ..benim apt inr gibi basit kan teslerimi ne zaman yaptirsam hiç bir sorun yok ama gen testlerimin hepsinde pihtilasmam var ve hastasiyim o yuzden pihtilasma var mi yok mu trombofili testleri yaptirmak lazim:KK66:
Merhaba kızlar dün hafif agrim oldu korktum doktora gittim keseyi gördük herşey normal dedi ama protestan verdi günde 3 tane iyice yapissin diyeymis daha önce hiç mide bulantim ve baş dönmem yoktu ilaca bugün başladım mide bulantim bas dönmem başladı acaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi anlayamadım.
İlaç yaparmiş;)baş dönmesi ve bulanti yan etkileri ve gunde 3 kez aliyorsun normal bence

İnş biereyin yoktur başka dr yokmu beklemesen bir hafta daha

Canim bence doktorA git ne olur ne olmaz

Lekelenmen varsa bekleme hemen doktora git

Kızlar eşim izin aldı geldi saat 4 de 3 tane özel aradım yarına attılar bizde eskişehir devletin jinekoloji aciline gittik benim tıp hastanesine göre usg de 9+4 görünen bebeğimin haftası burda daha az görüldü.yolksaç varkese normal yoğun bi kanamada yok ama fetüsü göremedim dedi adam boş gebelik bu galiba radyoloji usg çektirin yarın bakalım ona göre bişi yapalım dedi.oha artık dedim ya osmangazi hastanesinde üniv hastanesi yani hiç böle bişi demedi doktor mercimek kadar dedi 5+5 ken sonra 7+2de gittim büyümüştü boyunu ölçtü kesenin içindeki neyi ölçebilir başka iyice sinir oldum devletteki doktora.osmqngazi tıpdaki dr kalbini tam göremedim 4 gün sonra gel dedi boş moş demedi
SI_20160930_084014.webp
SI_20160930_084014.webp
bu osmangazinin 7 haftalık usg si bu ne oluo? devletteki salak dr yok dio bu ne o zaman

Kızlar eşim izin aldı geldi saat 4 de 3 tane özel aradım yarına attılar bizde eskişehir devletin jinekoloji aciline gittik benim tıp hastanesine göre usg de 9+4 görünen bebeğimin haftası burda daha az görüldü.yolksaç varkese normal yoğun bi kanamada yok ama fetüsü göremedim dedi adam boş gebelik bu galiba radyoloji usg çektirin yarın bakalım ona göre bişi yapalım dedi.oha artık dedim ya osmangazi hastanesinde üniv hastanesi yani hiç böle bişi demedi doktor mercimek kadar dedi 5+5 ken sonra 7+2de gittim büyümüştü boyunu ölçtü kesenin içindeki neyi ölçebilir başka iyice sinir oldum devletteki doktora.osmqngazi tıpdaki dr kalbini tam göremedim 4 gün sonra gel dedi boş moş demedi Eki Görüntüle 1893128 Eki Görüntüle 1893128 bu osmangazinin 7 haftalık usg si bu ne oluo? devletteki salak dr yok dio bu ne o zaman
Boş gibi görünmuyor kalp atışını duydunuz mu

Boş gibi görünmuyor kalp atışını duydunuz mu
7+2de duylmadı 4 gün sonra tekrar gel demişti ama 12 haftaya kadar yolu var die çok gördğm burda yaşayan arkadaş o yüzden biraz büyüsün diye gitmedim açık kahve lekelenmem olunca gittim o da geçti zaten başka gelmedi

Bende özele gidiyorum canım aslında onun için sordum birazda. Özele gidiosun 1 kerede dünya para alıyor. 1 ay sonra gittiğinde aynı parayı yine alıyor. Bu bana soygun gibi geliyor. Benimki de özel. 180 lira veriyorum muayene için. Ama ayda 2 kere gidiyorum. Onun dışında bişey olursa yine gidiyorum ve ücret demiyorum. Sizde de böyle olmalı bence. Ve 1 ay uzun bir süre olduğunu düşünüyorum.
Canm ben 100 tl veriyorum muayene ücretini ama benimki 10 gün geçerli . 11. Gün gittiğimde tekrar 100 tl odemem gerekiyor. Doğru söylüyorsun soyuyorlar bizi ama napalim yavrularımız için herşey en azından devlet hastanesinden iyi ilgileniliyor. Ben burda devlet hastanesine gittim çocuğum olmuyor diye bana yumurtlamiyosun sen dediler o ayda hamile kaldım ben içeri 4-5 hasta birden alıyorlar 2 dakka bakıp yolluyorlar eve. Soru bile soramiyo insan.

Canm ben 100 tl veriyorum muayene ücretini ama benimki 10 gün geçerli . 11. Gün gittiğimde tekrar 100 tl odemem gerekiyor. Doğru söylüyorsun soyuyorlar bizi ama napalim yavrularımız için herşey en azından devlet hastanesinden iyi ilgileniliyor. Ben burda devlet hastanesine gittim çocuğum olmuyor diye bana yumurtlamiyosun sen dediler o ayda hamile kaldım ben içeri 4-5 hasta birden alıyorlar 2 dakka bakıp yolluyorlar eve. Soru bile soramiyo insan.
Devlet hastanesinde kadin doguma gitmek cidden sorunlu, ayni anda iceri bikac hasta alip sen soyun sen giyin şeklinde oluyor. Sana katiliyorum canim, Çok yazik :KK12: Ben de özele gidiyorum, muayene ucretim 65tl. Zaten tum hastahanelerde kontrol suresi 10 gundur ve bu 10 gun icinde bir daha ucret odemezsiniz. Ucretlerde her hastanede farkli oluyor, birbirine yakin iki farkli hastahanese muayene oldum ve fiyatlari farkliydi. Sonucta hersey hem bizim hem de bebeklerimizin sagligi icin :anneadayı:
İyi geceler Mayis Anneleri :KK200:

Back
X