• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de özele gidiyorum ama allahtan küçük yerlerde özel hastane ücretli biraz daha ucuz oluyor.kizimin doğumu 2012 yilinda Ankarada olmuştu. O zaman muayene ücreti 75 tl veriyorduk.dogum için 2000 tl ödemiştim. Şimdi Malatyadayiz muayene ücreti 50 tl veriyorum doğum ise 600 tl

Malasef olmadı kızlar bu elimdeki son şanstı olmadı dünyam başıma yıkıldı ama ne care elimde ne varsa bunun icin harcadım hoşçakalın inşallah hepiniz saglıklı bi şekilde yavrularınızı kucagınıza alırsınız kendinize iyi bakın :cry:
Canım çok üzüldüm.insallah biran önce atlatırsın bu durumu. Mevla ne eylerse güzel eyler demişler öyle düşün. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız

Kızlar eşim izin aldı geldi saat 4 de 3 tane özel aradım yarına attılar bizde eskişehir devletin jinekoloji aciline gittik benim tıp hastanesine göre usg de 9+4 görünen bebeğimin haftası burda daha az görüldü.yolksaç varkese normal yoğun bi kanamada yok ama fetüsü göremedim dedi adam boş gebelik bu galiba radyoloji usg çektirin yarın bakalım ona göre bişi yapalım dedi.oha artık dedim ya osmangazi hastanesinde üniv hastanesi yani hiç böle bişi demedi doktor mercimek kadar dedi 5+5 ken sonra 7+2de gittim büyümüştü boyunu ölçtü kesenin içindeki neyi ölçebilir başka iyice sinir oldum devletteki doktora.osmqngazi tıpdaki dr kalbini tam göremedim 4 gün sonra gel dedi boş moş demedi Eki Görüntüle 1893128 Eki Görüntüle 1893128 bu osmangazinin 7 haftalık usg si bu ne oluo? devletteki salak dr yok dio bu ne o zaman
Kesende baya buyuk boş gibide degil .

Kızlar eşim izin aldı geldi saat 4 de 3 tane özel aradım yarına attılar bizde eskişehir devletin jinekoloji aciline gittik benim tıp hastanesine göre usg de 9+4 görünen bebeğimin haftası burda daha az görüldü.yolksaç varkese normal yoğun bi kanamada yok ama fetüsü göremedim dedi adam boş gebelik bu galiba radyoloji usg çektirin yarın bakalım ona göre bişi yapalım dedi.oha artık dedim ya osmangazi hastanesinde üniv hastanesi yani hiç böle bişi demedi doktor mercimek kadar dedi 5+5 ken sonra 7+2de gittim büyümüştü boyunu ölçtü kesenin içindeki neyi ölçebilir başka iyice sinir oldum devletteki doktora.osmqngazi tıpdaki dr kalbini tam göremedim 4 gün sonra gel dedi boş moş demedi Eki Görüntüle 1893128 Eki Görüntüle 1893128 bu osmangazinin 7 haftalık usg si bu ne oluo? devletteki salak dr yok dio bu ne o zaman

Aynı şeyi bende yaşadım okmeydanında kese boş dedi kabus gibi bir hafta geçirdim kendimi hazırladım boş gebeliğe sonra aradan bir gafta geçti başka doktora muayene oldum bebişim kocaman olmuş 1 cm Si kalp atışlarını da gördüm sordum o Zaman neden görünmedi diye bana dediği şey şu oldu ; görmek istememiş sesi. Kocaman Bebek 1 cm de olsa :)))

FB_IMG_1475558899689.webp

Ya onu bende anlamadim ve icime dert oldu plt oldugunu saniyodum ana bugun kuzenime gittim o iki gun once pihtilasmadan bebegini kaybetti onda tam cikmadi falan dedi. Bu pihtilasma icin ne yapmamiz gerekiyo bilen varsa aydinlatabilir mi bizi?
günaydın canım dün ben doktora sordum aynı şey değilmiş sanırım ama az çok o da bilgi veriyo sanırım

Kızlar istanbulda olan varsa esenler medipol süper yardmcı doç a gidiyorum 50 tl doğumda normali 550 tl sezeryan 1000 sanırım ..
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bana selma hanımı önermişlerdi ama ben daha doktora karar veremedim esenler kadın Doğum hastanesinide önerdiler oraya gideyim diyorum öncelikle olmazsa medipola gideceğim inşallah

Kızlar ben bugün yine hala mide bulantım yok, belirtim yok modundayım. Mide yanmalarım gaz problemim arada bel ağrım var ama bu mide bulantısı olmamasını ara ara kafama takıyorum bir sorun mu var acaba diye kafayı mı yiyorum:KK45::KK45:

Kızlar ben bugün yine hala mide bulantım yok, belirtim yok modundayım. Mide yanmalarım gaz problemim arada bel ağrım var ama bu mide bulantısı olmamasını ara ara kafama takıyorum bir sorun mu var acaba diye kafayı mı yiyorum:KK45::KK45:
Gunaydinlaar oncelikle :anneadayı:
Hic dusunme lutfen ne guzel iste.bende iyiydim simdiye kadar dun aksamdan beri kuru bir ogurme midem surekli bulaniyor cocuklarin odalari oturma odasi heryer kokuyo hafta sonu hali koltuk sildiricem evin havasi bi degissin inan kotu bi his gozlerimden yas geliyo.aksamdan bu zamana karin kaslarim agridi ogurmekten surekli kusanlarin Allah yar yardimcisi olsun

Back
X