• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tsh ilk 3 ay ust sınır 2.5
3. Aydan sonra ust sınır 3.0
Yuksekse bi an once ilaca başlamalisiniz

Şu an 9+4'üm. Geçen hafta yaptırdığım test sonucunda TSH 3,16 çıkmıştı. Ancak doktorum değerimin gayet iyi olduğunu söylemişti. Neye göre en fazla 2,5 olmalıymış?

Öğlen yemek yemedim, canımın ne istediğini miğdemin neyi kabul edebileceğini düşünüp düşünüp bulamıyorum.
Yogurtlu makarna :kk77:

Şu an 9+4'üm. Geçen hafta yaptırdığım test sonucunda TSH 3,16 çıkmıştı. Ancak doktorum değerimin gayet iyi olduğunu söylemişti. Neye göre en fazla 2,5 olmalıymış?
Benim dr.larima ve tip kitaplarina gore.

endless love endless love canim 2'li teste 3 boyutlu ultrasonla ense kalinligina bakiyorlar yani farkli bi cihaz doktorumuzunkinden bana soylenen oydu hastanede kan testindeki degerlerle beraber bakiyorlarmis benim gittigim hastanede fiyat 475 tl denildi ve bana soylenen sgk'nin bu testi karsilamadigi bir kac ssk hastanesine de sordurdum yok demisler tek bir hastanede yapildigini soylemisler o da anadolu yakasinda bir hastanedeymis. Farkli bir bilgi alan varsa paylasalim arkadaslar.. ayrica 11-14 haftalari arasinda yapiliyormus.

Teşekkürler bilgilendirme için canım
Ben zaten yapmak istemiyorum ama aklıma takılanlar vardı :) hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Kızlar bende yeni katıldım aranıza...:KK54:
Allah hepimize ve herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..İnşiallah Allahın izniyle hayirlisiyla alırız minnaklarımızı kucağımıza.. :dua:
27 yaşındayim allah bağışlarsa 3 buçuk yaşında bi kızım var.Bu ikinci kızlar...

Hoşgeldin gözün aydın canım
Ne kadarlık şuan bebiş

Kızlar benim nefes darlığım devam ediyor geçmedi sizce normal mi.1 haftadır gripten acaba o damı tetikledi.yaşam kalitemi düşürüyor.boğulacak gibi oluyorum.derin nefes alamıyorum kafama taktıkca dahada çoğalıyor yazın yine böyle oldum kalp Dr Sine Göğüs Dr Sine gittim bir sorun tok dediler Nörolojiye git istersen dediler.ama bu ara stresim filan yok.acaba kbb Dr Sine mi gitsem.kızlar bir akıl verin lütfen kötüyüm

Kızlar benim nefes darlığım devam ediyor geçmedi sizce normal mi.1 haftadır gripten acaba o damı tetikledi.yaşam kalitemi düşürüyor.boğulacak gibi oluyorum.derin nefes alamıyorum kafama taktıkca dahada çoğalıyor yazın yine böyle oldum kalp Dr Sine Göğüs Dr Sine gittim bir sorun tok dediler Nörolojiye git istersen dediler.ama bu ara stresim filan yok.acaba kbb Dr Sine mi gitsem.kızlar bir akıl verin lütfen kötüyüm
Farkinda olmadan panik atak geciriyor olmayasin canim benim kuzenim sebepsiz nefes alamiyorum dediginde meger panik atak geciriyormus ordan geldi aklima bu hamilelik her seyi yasatir insana valla bunca hormon karmasasiyla :(

Farkinda olmadan panik atak geciriyor olmayasin canim benim kuzenim sebepsiz nefes alamiyorum dediginde meger panik atak geciriyormus ordan geldi aklima bu hamilelik her seyi yasatir insana valla bunca hormon karmasasiyla :KK43:
Canım yazın 10 gün sürdü nefes darlığım acile gittik ordan kalp ve Göğüs Dr Sine gittim bişey yok dediler sakinleştirici iğne vurdular düzeldim. Ama o ara bazı streslerim vardı gergindim.ama şuan çok şükür bir sorun yok eşimde gripten olabilir diyor geçmezse Nöroloji değilde kbb ye gidelim belki geniz eti filan vardır diyo sizce nöroloji mi kbb mi

Canım yazın 10 gün sürdü nefes darlığım acile gittik ordan kalp ve Göğüs Dr Sine gittim bişey yok dediler sakinleştirici iğne vurdular düzeldim. Ama o ara bazı streslerim vardı gergindim.ama şuan çok şükür bir sorun yok eşimde gripten olabilir diyor geçmezse Nöroloji değilde kbb ye gidelim belki geniz eti filan vardır diyo sizce nöroloji mi kbb mi
Canim hamilelik basli basina kaygi sebebi zaten yine ayni sorun olabilir bence onun ustune git ki kaldi ki senin tup bebek oldugu icin daha da stresli donemler gecirmis olman inlarin sonucu hemen cikmaz zamanla cikar kendine dikkat et bebeklerin icin canim :KK36:

Canim hamilelik basli basina kaygi sebebi zaten yine ayni sorun olabilir bence onun ustune git ki kaldi ki senin tup bebek oldugu icin daha da stresli donemler gecirmis olman inlarin sonucu hemen cikmaz zamanla cikar kendine dikkat et bebeklerin icin canim :KK36:
Sağol canım panik atak bu kadar uzun mu Sürüyor acaba anlık değil mi ki

Canim mideyle de alakali olabiliyor bazen. Boğaz reflusu çok fena yapıyo. Bi de dahiliye ye git istersen.

Back
X