- 22 Ocak 2014
- 817
- 292
- 323
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #6.881
Doktor düşük tehlikesi olabilir dedi bana onun için komşum gelip bakıyor kalkıp bisey yapmıyorum ama normalde de az göbek vardı ayniyımBencede ama şimdiden 2 kilo almışım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor düşük tehlikesi olabilir dedi bana onun için komşum gelip bakıyor kalkıp bisey yapmıyorum ama normalde de az göbek vardı ayniyımBencede ama şimdiden 2 kilo almışım![]()
Bizim göbekte de atan bi yer var ya karıştırma orayla sakin:) ay valla allah razı olsun senden tam hamilelik depresyonundaydim. Yüzümü guldurdun.Denediğimde hemen yapacam :)
Canim kola yapanlar da var da denemedim ben hiç. Göbeğinde baya sağ sol uzagina yapanlarda var.Clexane igne yapanlar ya benim göbek cok morardi göbegin üst tarafinada igneyi yapa bilirim deilmi sadece sag sol deil??![]()
Doktor düşük tehlikesi olabilir dedi bana onun için komşum gelip bakıyor kalkıp bisey yapmıyorum ama normalde de az göbek vardı ayniyım
Amin canım hepimizinkini inş komşum bakıyor kalkıp bisey yapmıyorum canımGeçmiş olsun canım aman ha kıpırdama Allah bebeğini sana bağışlasın
Benim ilk değerim kaçtı bilmiyorum ama 1adet euthyrox 25mg kullandım bidahakine 4.55çıktı.busefer 2şer almaya başladım 3.30lara düştü doktorum 3doz verdi daha sonra ve endokrin uzmanına yönlendirdi.3doz içtikten sonra değer 1.81 oldu.çok iyi dediler.yani artık günde 75mg kullanıyorum.endokrin uzmanı bebeğin beyin gelişimi için 2.50yi geçmemesi gerektiğini söyledi.bu sadece hamilelikte.hamile olmayanlarda 5.60 a kadar normal.Şu an 9+4'üm. Geçen hafta yaptırdığım test sonucunda TSH 3,16 çıkmıştı. Ancak doktorum değerimin gayet iyi olduğunu söylemişti. Neye göre en fazla 2,5 olmalıymış?
Hayır şakın ha bende kullandım baya göbeğin üstü Yok özellikle uyardıklarını beni.ama ben 3parmak Altına da yapıyordum altına yap üstüne asla..Clexane igne yapanlar ya benim göbek cok morardi göbegin üst tarafinada igneyi yapa bilirim deilmi sadece sag sol deil??![]()
Amin canım hepimizinkini inş komşum bakıyor kalkıp bisey yapmıyorum canım
Allah bin kere razı olsun canım komşumdan onunda 20 yıl sonra çocuğu olduğu için hiç kıyamıyor bana bende bil bol yatıyorum :)Allah esirgesin ayrıca ne iyi komşun varmış :)) yat keyfine bak :))
Ben korka korka göbege yeni yeni alistim koluma nasil yaparimCanim kola yapanlar da var da denemedim ben hiç. Göbeğinde baya sağ sol uzagina yapanlarda var.
Ay ama neden ki :/ korkmaya basladim biraz o taraflara gectim ama tam üst degil. Neyse artik altindan biraz denerim oralarda biraz mor ama neyse artikHayır şakın ha bende kullandım baya göbeğin üstü Yok özellikle uyardıklarını beni.ama ben 3parmak Altına da yapıyordum altına yap üstüne asla..
Nedenini bilmiyorum ama en başta yumurtlama iğnelerine başlarken öyle demişti hemşire.eğer çok morardı ve çok acıyorsa göbeğin bacağından dene.Ben korka korka göbege yeni yeni alistim koluma nasil yaparim
Ay ama neden ki :/ korkmaya basladim biraz o taraflara gectim ama tam üst degil. Neyse artik altindan biraz denerim oralarda biraz mor ama neyse artik![]()
Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..Doktorunla konuştun mu başka iğne vermedi mi bana birde lekelenmem olunca coraspirini bırakırdı kullanmıyorumNevsu
Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.Kızlar birşey sorcam benim bir sonraki randevumda 11 haftalık oluyorum acaba cinsiyet için çokmu erken olur ?
Normal Can'ım ya herkes bambaşka şeyler yaşıyor.bende de burun tıkanıklığı var..kizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorumya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi
Normal Can'ım ya herkes bambaşka şeyler yaşıyor.bende de burun tıkanıklığı var..
Hicbir fikrim yok sadece Allah yardimcin olsun demek isterim. Anne olmak ne zormuş ahh ahhClexane igne yapanlar ya benim göbek cok morardi göbegin üst tarafinada igneyi yapa bilirim deilmi sadece sag sol deil??![]()
Kalp atisini duydun mu canimkizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorumya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi
Getirme aklına kötü şeyler herşey yolundadır.bende 1kere gitmiş olucaktım henüz ama kanama olunca 2.ye gittik işte.insallah oyledir canim ya bugun hala devam edince acaba bisi mi oldu diye korktum ben daha sadece 1 kere gittim doktora bide korkuyorum
![]()