• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktorunla konuştun mu başka iğne vermedi mi bana birde lekelenmem olunca coraspirini bırakırdı kullanmıyorum Nevsu Nevsu

Clexane igne yapanlar ya benim göbek cok morardi göbegin üst tarafinada igneyi yapa bilirim deilmi sadece sag sol deil??:KK64:

Şu an 9+4'üm. Geçen hafta yaptırdığım test sonucunda TSH 3,16 çıkmıştı. Ancak doktorum değerimin gayet iyi olduğunu söylemişti. Neye göre en fazla 2,5 olmalıymış?
Benim ilk değerim kaçtı bilmiyorum ama 1adet euthyrox 25mg kullandım bidahakine 4.55çıktı.busefer 2şer almaya başladım 3.30lara düştü doktorum 3doz verdi daha sonra ve endokrin uzmanına yönlendirdi.3doz içtikten sonra değer 1.81 oldu.çok iyi dediler.yani artık günde 75mg kullanıyorum.endokrin uzmanı bebeğin beyin gelişimi için 2.50yi geçmemesi gerektiğini söyledi.bu sadece hamilelikte.hamile olmayanlarda 5.60 a kadar normal.

Clexane igne yapanlar ya benim göbek cok morardi göbegin üst tarafinada igneyi yapa bilirim deilmi sadece sag sol deil??:KK64:
Hayır şakın ha bende kullandım baya göbeğin üstü Yok özellikle uyardıklarını beni.ama ben 3parmak Altına da yapıyordum altına yap üstüne asla..

Canim kola yapanlar da var da denemedim ben hiç. Göbeğinde baya sağ sol uzagina yapanlarda var.
Ben korka korka göbege yeni yeni alistim koluma nasil yaparim o_O
Hayır şakın ha bende kullandım baya göbeğin üstü Yok özellikle uyardıklarını beni.ama ben 3parmak Altına da yapıyordum altına yap üstüne asla..
Ay ama neden ki :/ korkmaya basladim biraz o taraflara gectim ama tam üst degil. Neyse artik altindan biraz denerim oralarda biraz mor ama neyse artik :KK17:

Ben korka korka göbege yeni yeni alistim koluma nasil yaparim o_O

Ay ama neden ki :/ korkmaya basladim biraz o taraflara gectim ama tam üst degil. Neyse artik altindan biraz denerim oralarda biraz mor ama neyse artik :KK17:
Nedenini bilmiyorum ama en başta yumurtlama iğnelerine başlarken öyle demişti hemşire.eğer çok morardı ve çok acıyorsa göbeğin bacağından dene.

Doktorunla konuştun mu başka iğne vermedi mi bana birde lekelenmem olunca coraspirini bırakırdı kullanmıyorum Nevsu Nevsu
Iki doktora gidiyorum biri coraspin israrla kullanma diyor bebege zararliymis ( bende pihtilasma cok fazla ona ragmen bunu soyluyor)digeri kullanmami istiyor bende zaten kanama da olunca kullanmamayi tercih ettim coraspini eger gebeligim devam ederse 12.haftadan sonra baslicam ama kan sulandirici igneye devam ediyorum ne olursa olsun .. bir de progestoron igne oluyorum onu da kesinlikle kullanmazdim ama kan gelince korktum ..

kizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorum:KK200: ya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi

Kızlar birşey sorcam benim bir sonraki randevumda 11 haftalık oluyorum acaba cinsiyet için çokmu erken olur ?
Aslında çok erken değil canım. Benim bu hamilelikten önce bir düşüğüm var. O zaman 11.haftada recep has da ayrıntılı ultrason çektirmistim. Söylemişti cinsiyetini. Ama kucağıma almak nasip olmadı. Kızdı. Şimdi 31 ekim de yine randevum var. 12+3 olacak ve cok buyuk ihtimalle öğreneceğiz.

kizlar nasilsinizz buara cok fazla giremiyorum:KK200: ya bende uc gundur nefes verirken boyle bogazimdan degisik bisi oluyo anlatamiyorum da sanki sogukhava geciyomus gibi bi degisik ptesi doktora gittigimde anlaticam boyle bisi yasayan var mi
Normal Can'ım ya herkes bambaşka şeyler yaşıyor.bende de burun tıkanıklığı var..

Hicbir fikrim yok sadece Allah yardimcin olsun demek isterim. Anne olmak ne zormuş ahh ahh :(

Kalp atisini duydun mu canim

:KK68:insallah oyledir canim ya bugun hala devam edince acaba bisi mi oldu diye korktum ben daha sadece 1 kere gittim doktora bide korkuyorum:KK17:
Getirme aklına kötü şeyler herşey yolundadır.bende 1kere gitmiş olucaktım henüz ama kanama olunca 2.ye gittik işte.

Back
X