- Konu Sahibi endless love
-
- #6.861
Tsh ilk 3 ay ust sınır 2.5
3. Aydan sonra ust sınır 3.0
Yuksekse bi an once ilaca başlamalisiniz
İğne
0.6lik kullaniyorum.
Teşekkürler güzelim..Hepimizinki saglikli devam eder inş ..Canım çok geçmiş olsun. .inşallah bu kez bebeğin sapasağlam tutunur ve alırsın kucağına. Allah herşeyin güzelini nasip etsin inşallah. .
ne güzel cnm maşşallahh ...Bebegi ve kalbini gördumm cok şükür datısı bekleyenlere
Yogurtlu makarnaÖğlen yemek yemedim, canımın ne istediğini miğdemin neyi kabul edebileceğini düşünüp düşünüp bulamıyorum.
Benim dr.larima ve tip kitaplarina gore.Şu an 9+4'üm. Geçen hafta yaptırdığım test sonucunda TSH 3,16 çıkmıştı. Ancak doktorum değerimin gayet iyi olduğunu söylemişti. Neye göre en fazla 2,5 olmalıymış?
endless love canim 2'li teste 3 boyutlu ultrasonla ense kalinligina bakiyorlar yani farkli bi cihaz doktorumuzunkinden bana soylenen oydu hastanede kan testindeki degerlerle beraber bakiyorlarmis benim gittigim hastanede fiyat 475 tl denildi ve bana soylenen sgk'nin bu testi karsilamadigi bir kac ssk hastanesine de sordurdum yok demisler tek bir hastanede yapildigini soylemisler o da anadolu yakasinda bir hastanedeymis. Farkli bir bilgi alan varsa paylasalim arkadaslar.. ayrica 11-14 haftalari arasinda yapiliyormus.
Kızlar bende yeni katıldım aranıza...
Allah hepimize ve herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..İnşiallah Allahın izniyle hayirlisiyla alırız minnaklarımızı kucağımıza..
27 yaşındayim allah bağışlarsa 3 buçuk yaşında bi kızım var.Bu ikinci kızlar...
Farkinda olmadan panik atak geciriyor olmayasin canim benim kuzenim sebepsiz nefes alamiyorum dediginde meger panik atak geciriyormus ordan geldi aklima bu hamilelik her seyi yasatir insana valla bunca hormon karmasasiylaKızlar benim nefes darlığım devam ediyor geçmedi sizce normal mi.1 haftadır gripten acaba o damı tetikledi.yaşam kalitemi düşürüyor.boğulacak gibi oluyorum.derin nefes alamıyorum kafama taktıkca dahada çoğalıyor yazın yine böyle oldum kalp Dr Sine Göğüs Dr Sine gittim bir sorun tok dediler Nörolojiye git istersen dediler.ama bu ara stresim filan yok.acaba kbb Dr Sine mi gitsem.kızlar bir akıl verin lütfen kötüyüm
Bende bi ara kalp atisi dinleme cihazi almayi dusundum sonra paronayaya baglayanlar olmus hende de abartip paranoyaya baglamayayim diye vaz gectim ama hala aklimda yaaa ise yaradimi bari :)Kızlar ben bugün stetoskop aldım
o kadar düşündükten sonra bende ona karar verdim.Yogurtlu makarna
Benim dr.larima ve tip kitaplarina gore.
Henüz deneyemedim ama haber verecem :)Bende bi ara kalp atisi dinleme cihazi almayi dusundum sonra paronayaya baglayanlar olmus hende de abartip paranoyaya baglamayayim diye vaz gectim ama hala aklimda yaaa ise yaradimi bari :)
Canım yazın 10 gün sürdü nefes darlığım acile gittik ordan kalp ve Göğüs Dr Sine gittim bişey yok dediler sakinleştirici iğne vurdular düzeldim. Ama o ara bazı streslerim vardı gergindim.ama şuan çok şükür bir sorun yok eşimde gripten olabilir diyor geçmezse Nöroloji değilde kbb ye gidelim belki geniz eti filan vardır diyo sizce nöroloji mi kbb miFarkinda olmadan panik atak geciriyor olmayasin canim benim kuzenim sebepsiz nefes alamiyorum dediginde meger panik atak geciriyormus ordan geldi aklima bu hamilelik her seyi yasatir insana valla bunca hormon karmasasiyla
SüpermişHenüz deneyemedim ama haber verecem :)
Canim hamilelik basli basina kaygi sebebi zaten yine ayni sorun olabilir bence onun ustune git ki kaldi ki senin tup bebek oldugu icin daha da stresli donemler gecirmis olman inlarin sonucu hemen cikmaz zamanla cikar kendine dikkat et bebeklerin icin canimCanım yazın 10 gün sürdü nefes darlığım acile gittik ordan kalp ve Göğüs Dr Sine gittim bişey yok dediler sakinleştirici iğne vurdular düzeldim. Ama o ara bazı streslerim vardı gergindim.ama şuan çok şükür bir sorun yok eşimde gripten olabilir diyor geçmezse Nöroloji değilde kbb ye gidelim belki geniz eti filan vardır diyo sizce nöroloji mi kbb mi
Sağol canım panik atak bu kadar uzun mu Sürüyor acaba anlık değil mi kiCanim hamilelik basli basina kaygi sebebi zaten yine ayni sorun olabilir bence onun ustune git ki kaldi ki senin tup bebek oldugu icin daha da stresli donemler gecirmis olman inlarin sonucu hemen cikmaz zamanla cikar kendine dikkat et bebeklerin icin canim
6 haftalıktıKaç haftalıktı boş dediklerinde canım ?
Canim duydun mu ya kalbi:)Kızlar ben bugün stetoskop aldım
Canim mideyle de alakali olabiliyor bazen. Boğaz reflusu çok fena yapıyo. Bi de dahiliye ye git istersen.Kızlar benim nefes darlığım devam ediyor geçmedi sizce normal mi.1 haftadır gripten acaba o damı tetikledi.yaşam kalitemi düşürüyor.boğulacak gibi oluyorum.derin nefes alamıyorum kafama taktıkca dahada çoğalıyor yazın yine böyle oldum kalp Dr Sine Göğüs Dr Sine gittim bir sorun tok dediler Nörolojiye git istersen dediler.ama bu ara stresim filan yok.acaba kbb Dr Sine mi gitsem.kızlar bir akıl verin lütfen kötüyüm
Denediğimde hemen yapacam :)Canim duydun mu ya kalbi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?