2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadasin dedigi gibi cok kilo alinca bebek besleniyo diye birsey yok. Ben 10kilo almistim ama kizim 3300 dogdu gayette normaldi yani.

Kızlar bende yeni katıldım aranıza...
Allah hepimize ve herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..İnşiallah Allahın izniyle hayirlisiyla alırız minnaklarımızı kucağımıza..
27 yaşındayim allah bağışlarsa 3 buçuk yaşında bi kızım var.Bu ikinci kızlar...

Ben ilac kullanırken 2,5 cıkmıstı 6 haftalıktı o zmn aynı doza devam ediyordum şimdi bugün ölçtürdügüm 3.31 cıkmıs bakalım dozu arttıracak mı yarın göstericem

Amin inş. Hoşgeldin oh ne güzel tecrübeli anne :) kaç haftalık gebesin

Ama bebeğim için çektiğim bulantılar az bile deyip kendimi motive de ediyorum çok rahatlatıcı konuşuyorsun içimi rahatlattın resmen Can'ım çok sağol:)

Canım çok geçmiş olsun. .inşallah bu kez bebeğin sapasağlam tutunur ve alırsın kucağına. Allah herşeyin güzelini nasip etsin inşallah. .

Öğlen yemek yemedim, canımın ne istediğini miğdemin neyi kabul edebileceğini düşünüp düşünüp bulamıyorum.

Kızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi

Bende öyleyim canım nedeni ni bilmiyorum ama bi değişik hallerdeyim hormonlar dan hep..

İğne kullaniyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…