- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.021
Benimde kesem 10 mm :) ve alttan baktı çok korktum bir daha devlete gitmemYa ben ilk öğrendigim de 767 di bana bir daha kan testi istemedi doktor sordum gerek yok dedi devlet hastanesine gittim bilmiyorum kesem büyümüş bu sefer karnımdan baktı gs 10mm dedigini hatırlıyorum ultrason kagıdını da vermedi zaten
Foto attım canım koyulastirdigim halde çok belli olmuyor gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz adet gününüSuper super superrr hadi masallahhh kan testinide yaptir bir an once ihmal etme canimmm :)
Foto attım canım koyulastirdigim halde çok belli olmuyor gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz adet gününü beklicem canım adetim gelmez insaAllah
Canım bence yaşamazsın çizgin belli gayet değerim biraz düşüktür o yüzden öyle çıkmıştır. Ama beklemek istiyorsan bekleyebilirsin :)Foto attım canım koyulastirdigim halde çok belli olmuyor gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz adet gününü
Bariz hamilesin :)Bariz hilesini canım ben daha az silikken yaptırdım bata 6 gün vardı test yaptirdigimda 82 cikmisti
Ayy inşallah vardır canım yaa insaAllah Rabbim nasip eder hepimize isteyen herkeseCanım bence yaşamazsın çizgin belli gayet değerim biraz düşüktür o yüzden öyle çıkmıştır. Ama beklemek istiyorsan bekleyebilirsin :)
patitis sivribiber mininuhut ama kızlar koyulastirdim telde resmi varmı gerçekten yaa. Ama umitlenmemeliyim adet gününü beklicem. ALLAHIM nolur adetim gelmesin
İnşallah canım yasa insaAllah hamileyimdirBariz hilesini canım ben daha az silikken yaptırdım bata 6 gün vardı test yaptirdigimda 82 cikmisti
Sana da hayirli cumalar canimm aminnn...Hayırlı cumalar kızlar Rabbim şu cumanın hürmetine hamilelere sağlıcakla hayırla yavrularına kavuşmak olmayanlara da en kısa en hayırlı zamanda da hamile kalmak nasip etsin. RABBİM bu gruptan kimseyi üzmesin herkesin gebeliği yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almasiyla sonlansin milyon kere amin..
Canım sabah ilk idrarımla yaptım adete 3 gün var 5 eylül ama tahminime göre geç yumurtladim. İnsaAllah canım insaAllah vardır . Sen ne yaptın durumlar nasilEvet canim cizgi belli oluyor bat ne zamandi bide ne kadar saat tutmustun idrarini
Insallah vardir adet gununu beklemek istiyorsan bekle sen nasıl rahat edeceksen onu yap bence
Canımmmm insaAllah kuzum insaAllah 39 lu 40 li haftalara kadar duran takvimimiz olsun insaAllah sağlıcakla hepimizinSana da hayirli cumalar canimm aminnn...
Rabbim senide gebelik takvimiyle burda gormeyi nasip etsin insallah
Ben iyiyim cok şükür benim normalde bat dündu ve cok kasık agrim oldu bugun hic birseyim yok cok şükür. Yarin kan testindeki artisa gore belli olacak saglikli mi degil mi inşallah ikiye katlamistirCanım sabah ilk idrarımla yaptım adete 3 gün var 5 eylül ama tahminime göre geç yumurtladim. İnsaAllah canım insaAllah vardır . Sen ne yaptın durumlar nasil
Hoşgeldin aramıza canım hayirli olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin bebişini :))selam güzel anne adayları mayıs annesi olacağımı 3 gün önce öğrendim bende:) umarım bu heyecanlı süreci hep birlikte sağ salim atlatırız.
Rabbim kat be kat arttirsin insaAllah değerlerini canım. Başka bir belirti varmı canım tek tarafli kaşık ağrısı belirti mi acaba? ??Ben iyiyim cok şükür benim normalde bat dündu ve cok kasık agrim oldu bugun hic birseyim yok cok şükür. Yarin kan testindeki artisa gore belli olacak saglikli mi degil mi inşallah ikiye katlamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?