- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.041
Benim adet agrisi gibi agrilarim vardi kasik bacak bel. Belim bacaklarim gecti kasik agrim devam ediyor sadece. Baska hicbir belirti yok canim belirti arama bence ben de hep ariyordum bak hic belirtisiz geliverdiRabbim kat be kat arttirsin insaAllah değerlerini canım. Başka bir belirti varmı canım tek tarafli kaşık ağrısı belirti mi acaba? ??
Doğru canım haklısın. İnsaAllah nasip olmuştur tutunmustur saglicakla miniğim.Benim adet agrisi gibi agrilarim vardi kasik bacak bel. Belim bacaklarim gecti kasik agrim devam ediyor sadece. Baska hicbir belirti yok canim belirti arama bence ben de hep ariyordum bak hic belirtisiz geliverdi
Oncelikle hayırlı olsun canım doktorlar temkinli yaklasiyorlar kimyasal gebelki falan olabilir diye ondan öyle demiştir. Değerin gyet güzel artmış çok erken ogrenmissin sadece 5 eylülde de kese gorunmeyebilir1 ağustos son adet tarihimdi, tahminen 16-17 ağustos ta yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Ben dayanamayip 26 sında evde idrar testi yaptim sonuç silik bir pozitifti. Hemen gidip iki test daha aldim onlar da ayniydi ve gecesine özel bir hastanede kan testi yaptirdim beta HCG sonucum 35.37 ydi. Üc gün sonra gene ayni hastanede kadin doğum doktorundan randevu aldim ve testi tekrarladik bu defa 108.06 cikti sonuç. Doktor ne hamilesin dedi ne değilsin dedi. 5 eylül de gel testi tekrarlayalim ve vajinal propla bakalim dedi. Simdi ayin 5 ini sabirsizlikla bekliyorum. Çikan değerler hakkında sizin yorumlariniz nedir merak ediyorum.
Degerin guzel artmış bakma sen dr.un dedigine olumlu düşün sayinin yüksekliği degil duzenli artışı onemli1 ağustos son adet tarihimdi, tahminen 16-17 ağustos ta yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Ben dayanamayip 26 sında evde idrar testi yaptim sonuç silik bir pozitifti. Hemen gidip iki test daha aldim onlar da ayniydi ve gecesine özel bir hastanede kan testi yaptirdim beta HCG sonucum 35.37 ydi. Üc gün sonra gene ayni hastanede kadin doğum doktorundan randevu aldim ve testi tekrarladik bu defa 108.06 cikti sonuç. Doktor ne hamilesin dedi ne değilsin dedi. 5 eylül de gel testi tekrarlayalim ve vajinal propla bakalim dedi. Simdi ayin 5 ini sabirsizlikla bekliyorum. Çikan değerler hakkında sizin yorumlariniz nedir merak ediyorum.
Oncelikle hayırlı olsun canım doktorlar temkinli yaklasiyorlar kimyasal gebelki falan olabilir diye ondan öyle demiştir. Değerin gyet güzel artmış çok erken ogrenmissin sadece 5 eylülde de kese gorunmeyebilir
Degerin guzel artmış bakma sen dr.un dedigine olumlu düşün sayinin yüksekliği degil duzenli artışı onemli
maşallah canım değerin çok güzel artmışBoyle olunca insanlari da kendilerinden sogutuyor doktorlar. Ki ilgilenilsin diye özel hastaneyi tercih etmiştim. Aksine daha çok moralimizi bozdu kendisi :))
uyy canım üzülme hayırlısı olsun napalım bu ay olmaz bidahaki ay olur inşallahBenim negatif kızlar kan tahlilim
ohh maşşallahh annesii çok sevindimmmKızlar çok şükür kesemizi gördük ilk resmimizi de aldık sağlıklı dedi doktor kese için çok mutlu oldum :)
İnşallah sende bize böyle güzel haberlerle gelirsinnohh maşşallahh annesii çok sevindimmm
amiiin canım benim inşallahhhİnşallah sende bize böyle güzel haberlerle gelirsinn
Bizde bugün keseyi gördük çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsınKızlar çok şükür kesemizi gördük ilk resmimizi de aldık sağlıklı dedi doktor kese için çok mutlu oldum :)
Dr.unu ara canim ve ya hemen git tekrardan hastaneyeArkadaşlar yeni eve geldim hastaneden kahverengi akıntım gelmeye başladı ne yapıyon sizce korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?