2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm benm adet dongm 31. yumrtalarm catlamasi da 15. Gun oldu erken dolenme olma ihtimali yuksek. Bazilarinn gec dollenme oluo o zamn adet gunu bile degeri 20 lerde olan oluo yani taklma sen onemli olan artmasi

Öyle mi ya içim bir nebze rahatladı teşekkür ederim..
Ya aslında hiç böyle takip, iki günde bir kan verme, sürekli doktora gitme moduna girmemek istiyorum daha çok panik oluyo insan

Evet canım merhaba :) büyük ihtimalle mayıs annesi olacam diye düşünüyorum ama aradayım canım o yüzden hem nisan hem mayıstayım :KK66:
Sen ne yaptın :)
Ben de hamileyimmm :) 9 Mayis gozukuyor simdilik. Yazlikta oldugum icin henuz 1 kez beta hcg'ye baktirabildim. Pazartesi yeniden baktıracağım, insallah duzenli yukseldigini görebilirsem o zaman daha bi emin olacagim saglikli bir gebelik olduguna :) o yuzden henüz takvim falan eklemedim

Öyle mi ya içim bir nebze rahatladı teşekkür ederim..
Ya aslında hiç böyle takip, iki günde bir kan verme, sürekli doktora gitme moduna girmemek istiyorum daha çok panik oluyo insan
Ben iki defa kan verdm.artk doktora gidene kade vermeyecm bosa geriliyrm ya:)

Haftalardan anliosan Allah askina sat 30 temmuzsa benm velet kac haftalik oluo simdi:)
Kız pek anlamam da netten gebe matik diye bişey buldum hesaplıyon son bat tarihin i çıkıyo kaç haftalık olduğu bide değerini de yaz çıkar sen tahminen 5 haftalık sın ama kesin demiyorum tam olarak haftasını doktor kontrolünde ögrenirsin canım

Olmus tabi :)
Sen kese gördün mü peki? :)
Yok cnm daha degerm dun 1040 ti. Bekliyrm 5000 leri bulursa gorunecm doktora. 4_5 gun bekleyecm. Ben simdi bi program indrdm orda 4 hafta 3 gun yazio cnm google playden indrdm. Bi de hamilelik imzasiji nasil yapacm

Yok cnm daha degerm dun 1040 ti. Bekliyrm 5000 leri bulursa gorunecm doktora. 4_5 gun bekleyecm. Ben simdi bi program indrdm orda 4 hafta 3 gun yazio cnm google playden indrdm. Bi de hamilelik imzasiji nasil yapacm
Canim profilinde kisisel bilgilerim kısmına gir, orada hamilelik takvimi diye bir alan var. Oraya tahmini bebegin beklenen dogum tarihini giriyorsun, kaydet deyince otomatik gorunuyor :)

Benim esim birakmio tartisaym ya biseye kiziyrm aman sen gerlme tamm ben halledyrm skain ol bilmem ne diyip duruo:) agiz tadyla kavga edmiyrm :KK70:
Valla benimki de bi iş yaptırmıyo bana hatta bebeğe birsey olmasın diye yerde yatıyo ben abartma diyorum o çok abartıyo dışarı çıkmama bile izin vermiyorsun yok bebeğe birsey olucak bu adamların kafası bebekle bozulmuş ama kıyamıyorum hiç ona ayy

Back
X